5 spørgsmål til at spørge din barbermand

15 november 2018

For nogle fyre, gå til salonen for en klipning er simpelthen ikke en mulighed. Det er enten barberen eller slet ingenting, og med god grund. Når du støder på en dygtig frisør, vil du aldrig være i stand til at stole på dit hår med nogen anden igen.

I den seneste tid, har flere mænd blevet droppe hår saloner og gå til frisøren for alle deres hår-relaterede behov. Og hvis du er ny til hele barbershop ting, du måske har brug for nogle retningslinjer for, hvordan hele systemet fungerer. Her er nogle spørgsmål, du bør spørge din frisør.

load...

1. Hvilken stil kan jeg genskabe derhjemme?

Må ikke du bare hader det, når du er ude af stand til at genskabe den stilfulde frisure, som du havde den første dag i din frisure? Det er noget, der sker for de bedste af os, og oftere end ikke, det er fordi vi har valgt en frisure, der var svært at style. Hvad du virkelig ønsker, er noget, der er "vaske og gå". En frisure, der gør det muligt at hoppe ud af bruseren, hurtigt style dit hår, og ser * knivskarpt * for resten af ​​dagen. Og hvis nogen ved hvordan man kan hjælpe dig med at finde dette en lav vedligeholdelse frisure, der ser godt ud, vil det være din barber.

2. Hvilke snit passer mig bedst?

Så meget som du ønsker at gå ind med et billede af din yndlings kendis, så du kan bede din frisør til at genskabe den frisure, så prøv at modstå trangen. Vi har alle forskellige ansigter og hår teksturer, så hvad kan arbejde for én person kunne ligne en absolut tog vrag på dig. I stedet, så spørg din frisør hvad de mener ville arbejde for dig. Folk glemmer ofte, at barberer er uddannet fagfolk, der normalt går til barbering skole, så de ved bedre end nogen om, hvad der gør og ikke passer en persons ansigt.

load...

3. Hvornår skal jeg få min næste klipning?

Hvis du ønsker at holde din frisure ser frisk på alle tidspunkter, du vil få brug for at komme ind til nedskæringer vedligeholdelse. Og hvis dette er din første gang med en vis frisure, kan du ikke vide præcis, hvor lang tid det vil tage, før dit hår vokser ud til det punkt, at du begynder at miste formen og stil dit hår. Din frisør bør være i stand til at fortælle dig, når du skal planlægge din næste trimning session.

Læs også:

4. Hvordan kan denne stil arbejde for mig?

Vi har alle stødt på en frisure, som vi virkelig ønskede, men vidste, at det bare ikke ville arbejde på os. Før droppe stilen helt, så spørg din frisør hvad de mener. Du ville blive overrasket over, hvor en dygtig frisør kan gøre et par mindre justeringer og - * voila - * du er pludselig i stand til at rocke, at frisure og ligne en total chef.

5. Hvad betyder det?

Barberer har deres egen terminologi, at de kan lide at bruge, når beder dig spørgsmål om din frisure. Ord som * taper, blokeret, fade, * og * nakken * bruges typisk, når det bestemmes, hvordan netop du vil have dit hår klippe. Og hvis du ikke ved, hvad din frisør spørger dig og bare nikke aftale, kan du gå væk med en stil helt anderledes end hvad du havde forestillet dig. Hvis du ikke ved, hvad din barber taler om, så spørg.

load...

Være beskrivende om din frisure

At være vag er den hurtigste måde at du kan irritere din barber. I stedet for at sige, du vil have en trim, være detaljeret at beskrive, hvordan du vil have dit hår klippe. Fortæl dem, hvor meget hår du vil have skåret fra hver del af dit hoved og beskrive det for dem i inches eller centimeter.

Også, hvis du nogensinde har gået ud af den barbershop med en fænomenal klipning, skal du sørge for, at du tager et billede af den så hurtigt som muligt. Denne måde, hvis du ikke ved, hvordan til at beskrive den samme frisure i fremtiden, kan du vise barberen og bede dem om at genskabe det.

Det er det grundlæggende om, hvordan du skal tale med en barber om din frisure. Med det dækkede, er du klar til at bevæge sig ud over disse walk-in saloner og bliv stylet af en person med ekspertviden af ​​mænds hår.

load...