5 måder at stoppe hårbrud nu

10 november 2018

Hår brud kan variere fra ikke-så-Bad til Call 9-1-1. Nogle faktorer, der bidrager til brud er ude af din kontrol, men mange af årsagerne hår knækker bly lige tilbage til, hvad vi gør for at vores Lokker på daglig basis. Mens stoppe brud helt kan tage lidt tid og alvorlige TLC, kan du ofte minimere det temmelig hurtigt ved at optrappe din hårpleje spil.

Trim dine ender

For nogle kvinder, trimning lig skæring, der kan lige så godt lige "Nej tak." Udført rigtigt, en trim fjerner kun blindgyder, ikke hele bidder af hår. Når du trimme proaktivt, du reducere chancerne for, at dine ender blevet så tør og skør, at en nedskæring bliver nødvendigt. Kvinder, der lider af spaltede spidser nødt til at skære dem væk, før de bryder ud på egen hånd. Når spaltede spidser komme ud af kontrol, de rejser op håret akslen, hvilket gør en seriøs snit mere sandsynligt. I stedet, hvorfor så ikke trimme bunden 1/4 til 1/2 tomme af hår hver to til tre måneder? Trims er mere jævn og mindre traumatisk end nedskæringer, der skal gøres.

load...

Køb Tweezerman styling saks på Amazon

Undgå at børste hår, mens våd

Bare sige "nej" til at børste dit hår, når det er drivvåd. Sort hår er allerede skrøbelig - når det er vådt, er det i det svageste tilstand. Det er fint at rede igennem dit hår, mens våd; i virkeligheden, den ideelle tilstand til kam er, når det er mættet med balsam. Men børstning vådt sort hår med en børste strækker det nogle gange til point-of-no-return. En højt "snap" er det sidste, du ønsker at høre, mens styling dit hår.

Hvad med kvinder, der ønsker at glatte deres hår før flad strygning? Er ikke runde børster til dette? Børster er okay, når dit hår er mindst halvvejs tør, men tørretumbler er bedre. I stedet for en rund børste, bruge en pagaj eller Denman børste til glat hår, men igen, vente, indtil dit hår er mindst 50% tør før tackle med en pensel og føntørrer.

load...

Køb Denman børste på Amazon

Læs også:

Få nogle protein ASAP

Afhængig af din brud, kan en ugentlig protein styrkelse behandling være perfekt, eller du kan få brug nødforanstaltninger, hvis dit hår er at bryde med alarmerende hast. Normalt, kemiske skader er bag ægte brud nødsituationer. En intens produkt som ApHogee To Trin Protein Treatment kan stoppe en masse brud i dens spor, men dit hår kan stadig være langt fra sund.

Det er vigtigt ikke at overdrive det protein, fordi for meget kan være tørring. Alternative milde protein behandlinger med fugt-rige dybe balsam for at holde dit hår sundt og forhindre brud ned linjen.

Buy ApHogee totrins protein behandling

Lad din Stylist Anvend Kemikalier

Overlappende kemikalier er en kæmpe bidragyder til hår knækker. Det kan være fristende at anvende permanent farve og relaxers selv, især hvis du forsøger at spare penge. Det kan få dyr til at have en stylist udføre disse tjenester, men når det kommer til kemiske behandlinger, er det værd at have en professionel gøre det. Spar op til relaxer touch-ups og farve, men du kan gøre det meste af din daglige hår selv vedligeholdelse. Hvis du følger den anbefalede kemiske serviceplan, bør du kun have en touch-up mindst hver ottende uge, så det er ikke ligesom dette er en ugentlig service.

load...

Nem op på varme

Høj varme = skade = brud. Hyppig varme = skade = brud. Se et mønster her? Mens krøllejern, strygejern og slag tørretumblere gøre vores liv lettere, hvilket giver os mulighed for at bære næsten enhver stil, vi kan tænke op, kan disse værktøjer også forårsage ubodelig skade, når de anvendes for ofte eller forkert. Konstant "bumpe" dine ender med et strygejern vil svække, tynde og bryde dem over tid. Ved hjælp af varme, der er alt for varmt selv en gang kan bryde dit hår.

Anvende andre fremgangsmåder til styling, såsom våd indstilling på magnetiske ruller eller curlformers. Våd wrap håret i et slankt look, eller våd sæt med fletninger og drejninger for kølige bølger. Gem varme værktøjer til særlige lejligheder, og absolut ikke mere end en gang om ugen.

load...