5 måder at få dit hår til at blive tykkere og fyldigere på få minutter

10 november 2018

Lad os se det i øjnene, er de fleste af os mænd vil opleve tyndere hår på et tidspunkt i løbet af vores liv. Og mens der er noget galt med en lille smule hår udgydelse, kan tynde hår gøre det vanskeligt at bære visse frisurer. Heldigvis har du muligheder, når det kommer til at øge tykkelsen af ​​dit hår.

For startere, finasterid og minoxidil er begge godkendt af FDA til behandling af mandlig mønster skaldethed og har vist sig at øge hår tæthed, når de anvendes i en længere periode. Men der er nogle tidspunkter, hvor du har brug for øjeblikkelige resultater og ikke har 20 eller flere uger til at vente på dit hår til at vokse tykkere, hvilket er grunden til du skal gøre brug af disse fem tricks til at gøre dit hår ser tykkere.

load...

1. Vask dit hår med volumen øge shampoo og balsam

Fedtet hår er kryptonit for tynde hår. Den måde din fedtet hovedbund kan forårsage dit hår til at klumpe sammen og falde flade er nok til at gøre nogens hår synes tyndere end det er. Så hvis du forsøger at øge mængden af ​​dit hår, skal du sikre dig, at du vasker dit hår før olie og snavs begynder at opbygge (normalt hver to eller tre dage). Mens de fleste shampoo er fantastisk til at gøre dit hår ser fyldigere, kan du ønsker at gå det ekstra skridt og bruge en shampoo og balsam, der øger volumen og gør dit hår ser tykkere.

Bare sørg for ikke at gå overbord på volumizing produkter, især dem, der indeholder paraffin (bivoks), da det kan svække håret over tid og forårsage tråde til at bryde. Men så længe man holder sig til hårvask dagligt med en mild DHT blokerende shampoo, er chancerne for din shampoo skade dit hår vil blive stærkt reduceret.

load...

2. Style dit hår med mousse

Når det kommer til at skabe volumen og tykkelse, mousse er i en liga for sig selv. Kan du huske den store rock-and-roll hår i 1980'erne? Det var alt mousse og hårspray. I modsætning til produkter som gel og voks, mousse giver dit hår en tættere kig ved at skabe stivhed i hver streng af hår, der forårsager dit hår til at stå lidt op. Når kombineret med nogle føntørring og en svag tåge af hårspray, kan mousse forlade dit hår ser næsten dobbelt så tyk som før.

Læs også:

3. Brug hårfibre

Hår fibre er fantastisk til at tilføje et hurtigt volumen boost. De virker ved at binde sig til dine hårstrå, hvilket skaber en fyldigere look, der skjuler din hovedbund. Den bedste del om hår fibre er, at de normalt ophold på plads, indtil du våd eller vaske dit hår, så du ikke behøver at bekymre dig om dit hår pludselig at miste volumen halvvejs gennem dagen.

4. Brug tør tekstur spray

Hvis du har brug for nogle hurtige volumen styrke, men ønsker ikke et produkt, der kommer til at veje dit hår ned, så prøv en tør tekstur spray. Ved blot at løfte dele af dit hår og giver en let spray ved roden af ​​hver sektion, vil du øge din tykkelse ved at tilføje nogle hoppe til dit hår. Og når du er færdig med at sprøjte, bare hurtigt gå over dit hår med en børste eller kam til at tage sig af eventuelle løse hårstrå.

load...

Et andet produkt, der virker på en lignende måde er saltvand spray, der er designet til at efterligne udseendet og fornemmelsen du får efter at have tilbragt eftermiddagen i havet. I modsætning til tørre tekstur spray, vil disse give dig lidt af et volumen boost samtidig med at tilføje lidt mere bølge eller krøller til dit hår. De er fantastisk, hvis du går efter en mindre rodet look.

5. Vask dit hår med tør shampoo

Hvis du har brug for at give dit hår en hurtig ren og samtidig øge tykkelse i processen, spray eller drys lidt tør shampoo på din hovedbund. Det vil absorbere alle de olier og snavs i dit hår, mens efterlader en usynlig rest, som gør dit hår glattere, tykkere, og nemmere at style. Det giver dig endnu en let hold, når du har stylet dit hår. Og den bedste del om at bruge tør shampoo er, at det bogstaveligt talt tager et minut til at anvende. Der er ingen grund til at skrubbe eller tørre dit hår - simpelthen sætte den i og gå.

Gør dit hår arbejde for dig

Som du kan se, tilføje et hurtigt briste af volumen er ikke raketvidenskab. Ved at tilføje et par ekstra minutter til din grooming rutine, vil du kunne slå en tynd leder af hår i en tæt skov.

load...