5 bedste frisurer til fyre med fint hår 2018-2019

14 november 2018

Har du et fint, tjavsede hår tekstur, der er svært at style? Du ville blive overrasket over, hvor mange fyre bære brummer skære simpelthen fordi de ikke ved, hvordan de skal håndtere fint hår. Grunden til, at så mange mennesker har svært ved at kontrollere denne type hår tekstur er ikke fordi fint hår er svære at håndtere, er det fordi de ikke ved, hvordan man arbejder med det. Sandheden er, at alt for mange mennesker tage "one size fits all" tilgang med hårpleje, men hvad der virker for mellemstore og grove hår vil ikke altid arbejde til fint hår - og omvendt.

Hvis du får træt af at bære den samme summede frisure så dagens din heldige dag, fordi vi kommer til at dække nogle friske, nye stilarter, der ser godt ud med dit fine hår.

1. Slicked tilbage kig

Vide hvad er stor om at være i den tidlige voksenalder i slutningen af ​​2010'erne? Vintage stil er mere populær end nogensinde. Hvis du er en fan af de stilarter fra dine forældres og bedsteforældres dage, nu er det perfekte tidspunkt at afprøve nogle af dem gamle skole ser - ligesom slicked tilbage hår.

load...

Slicked tilbage hår virker rigtig godt for fyre med fint hår, fordi det er mindre tilbøjelige til at komme ud af stedet til at danne krøller og bølger ligesom det ville med mere grove hår. En anden fordel ved at bære dit hår slicked tilbage, er, at er det er acceptabelt for næsten enhver lejlighed. Det er formelt nok til at arbejde i enhver professionel indstilling, men ser også stor, når du vælger et casual look så godt.

Med det sagt, kan denne frisure ikke være det bedste valg, hvis dit hår er i øjeblikket tyndere. I stedet for at dække over din tyndt hår, kan du faktisk være at trække mere opmærksomhed på eventuelle skaldede eller udtynding patches du allerede har.

load...

2. Den underskårne

Den undercut har været en af ​​de mest populære frisurer rundt i de sidste fire år eller så. Og i de fleste tilfælde, underskæringen er egnet til erhvervslivet og afslappet livsstil. Den eneste reelle tid at underskæringen kan forårsage uro i den professionelle verden er, når du har en dramatisk forskel i længde mellem hår på toppen af ​​dit hoved og hår på ryggen og siderne. Men når holdes på et kortere længde, underskæringen bliver en utrolig alsidig stil.

Læs også:

En anden ting, der gør underskæringen en stor haircut er, at det virker for stort set alle. Uanset om du har en tyk leder af hår, eller du er begyndt at lægge mærke til tegn på udtynding af din hårgrænse og krone, kan underskæringen stadig være et stilfuldt valg, der kan skjule skaldethed.

3. Sidedelen

Hvis du er tilfreds med den klassiske, konservative kig derefter en side del er også en god mulighed for fine hår. Svarende til den slicked tilbage frisure, sidedele er normalt ganske vellykket på opholder sig i sted for mennesker med fint hår. Alt du behøver er at anvende et produkt som voks, hår gel, eller pomade og holde det tørt hele dagen.

load...

Samlet set den side del er en solid frisure at have. Fordi du kæmning håret fra den ene side af hovedet til den anden, du er i stand til effektivt at skjule udtynding eller skaldede pletter, som du måtte have. Den eneste virkelige begrænsning af denne frisure er dens konservatisme. Stadig, uanset din personlige stil, hvis du bruger den side del trygt derefter det vil sandsynligvis arbejde for dig, uanset om du er en advokat eller en professionel surfer.

4. Crew cut

Hvis du kan lide udseendet og fornemmelsen af ​​en kort frisure, men den brummer snit er ikke at gøre det for dig, kan det karseklippede være bare vil du har brug for. Med hensyn til stilfuldhed, tænk på det sted i mellem underskæringen og brummer. Det giver dig de korte sider og bagsiden af ​​begge frisurer, men i modsætning til den brummer snit, en karseklippede efterlader dig med nok hår på toppen til at arbejde med, så du kan style det på en måde, du kan lide. Og da det er i øjeblikket i stil, behøver du ikke at bekymre sig om at være konstant forvekslet med en soldat eller politibetjent.

5. Det faux høg

Det gode ved den faux høg er, at det aldrig rigtig gik ud af stil. Siden midten af ​​2000'erne, har det været en af ​​de go-to frisurer i mændenes værktøjskasse. Og med fint hår, bør du have noget problem skulptur og holde din wannabe mohawk på plads i løbet af dagen.

Bo Leder Stilfuld og på punkt

Det er de fem go-to frisurer til mænd med fine hår. Hvis du ønsker at prøve noget anderledes end det samme ol'frisure, som du har været iført i årevis, træde ud af din comfort zone og give en af ​​disse trendy frisurer en prøve.

load...