4 ting du behøver at vide, før du skærer dit eget hår (forebyggelse)

9 november 2018

Ikke overraskende ville få professionelle stylister anbefale at give dine egne låse et hug. Efter alt, "den største fare er simpelthen, at du ikke ved, hvordan man opnår de ønskede resultater," siger Kiki Fotiadis, en stylist på Elan Sassoon Icon Frisørsalon i Newton Center, MA. Men hvis du går efter en relativt enkle trim, der er at sige, at du ikke kan give det en chance? Ideen om at spare tid og penge kan meget vel gøre risikoen værd. Men før du afhente dem saks, så læs videre for at lære, hvad de professionelle ønsker bestemte DIY-ers at vide.

1. Du skal have de rigtige værktøjer.

Sørg for at have en fintandet kam, en sprayflaske fyldt med vand, et stort spejl, og en hånd spejl for at se alle vinkler af dit hoved. Og vigtigst af alt, altid bruge professionel kvalitet saks. "Typiske husstand saks ikke er skarpe nok og vil skabe spaltede spidser," siger Nicole Hitchcock, en stylist i Novato, CA.

load...

2. Start lille

Det er en kendsgerning: Når det kommer til at skære dit hår, er der ingen "fortryd" knappen. Så meget desto mere grund til at begynde med små sektioner og skære mere, hvis det er absolut nødvendigt, foreslår Lana Grand, en London-og LA-baserede stylist. Start med fugtigt hår for at få bedre kontrol, hun anbefaler, derefter børste dit hår ned, del den på midten fra panden til at bakke; derefter bringe begge sider, du bare skiltes frem, til brystet. "Brug dine fingre som en guide, klippe en lige linje. Denne metode vil give dig en buet / afrundet udseende i ryggen." Hun tilføjer: "For trimmer, der er hver 2 til 3 måneder, skåret omkring en halv tomme til en tomme." Du kan altid gøre et andet pas, hvis det skal være kortere. (Efter din klippe, forkæle dit hår med denne avocado honning hår maske.)

Læs også:

3. Pas på pandehår

Hvis du er fast besluttet på at skære dine egne pandehår, uanset hvad du gør, gå langsomt, siger Hitchcock. "Twist dine pandehår og ophøje håret lige ud fra hovedbunden," siger hun. "Så skæres i det snarere end at forsøge at skære en lige linje. Ellers er det sandsynligt, du vil mislykkes grueligt og ende med at ligne et barn. Gå i stedet for en struktureret tjavsede look-det er lettere at opnå." Hvis det lyder for svært, overveje at kalde din lokale salon, som mange tilbyder gratis trimmer til dine pandehår.

load...

4. Afslut mens du er foran

Snipping et par hår, der kan opdeles eller trimning pandehår er én ting, men du kan bare ønsker at stoppe der, hvis du ikke er sikker på, at du kan give dig selv en ordentlig snit. Og hvis du tilfældigvis få en lille saks glad, og resultatet er en vanvittig ujævn stil (eller mangel på samme), ikke panik, opfordrer berømthed stylist Peter Lamas. (Prøv en af ​​disse top haircuts, der tager 10 år off dit look.) "Lav en aftale for at besøge en professionel hår stylist så hurtigt som muligt," siger han. "Forklar hvad der skete og beskrive det udseende, du var på vej til. Din stylist måske være i stand til at vende rundt din skønhed bommert eller give dig en ny stil, du vil elske."

load...