4 måder at vide, om du går skaldet

14 november 2018

Det er den samtale, ingen ønsker at have - skal jeg skaldet? Den uheldige Sandheden er, at de fleste mænd vil opleve mandlig skaldethed på et tidspunkt i livet. Når balding starter og hvor meget hår vi vil miste er typisk baseret på genetik. Og mens 9 ud af 10 indrømme, at skaldethed er noget, de er alvorligt bekymret over, at mange mænd ikke gribe ind, mens der stadig er tid.

Problemet med hårtab er, at jo længere du venter, jo sværere er det at vende skaden. Hvis du starter en behandling program lige når din hårgrænse begynder at aftage, har du en større chance for at holde på dit hår. Når dit hår er helt faldet ud og alle dine hårsække er døde, har du gik glip af din mulighed med nogle af de mere populære og omkostningseffektive behandlinger på markedet.

load...

Så hvordan kan du vide, hvornår det er tid til at skride til handling? Lad os tage et kig på nogle af de mere almindelige tegn på skaldethed.

1. Dit hår falder ud

Dette lyder måske selvforklarende, men mange mennesker overser overdrevne nedlæggelsen. En del af årsagen er, fordi vi har en tendens til at miste omkring 100 hårstrå enhver given dag grundet normal udgydelse, men nogle fyre bare ikke ønsker at acceptere det faktum, at deres hår er tyndere. Så bare fordi du finder et par af hår løgne betyder ikke nødvendigvis, at du vil skaldet. Men når du begynder at mærke en masse hår på dine pudebetræk, sidder fast i dine kamme og børster, eller sidder i bunden af ​​dit brusebad, kan det være tid til at kigge ind i hårtab behandling programmer.

load...

2. Dit hoved er kløende

For nogle mennesker, kan en kløende hovedbund være et tegn på hårtab. Mens dette ikke er direkte relateret til mandlig skaldethed, kunne en kløende hovedbund være knyttet til andre dermatologiske lidelser som psoriasis eller dermatitis. Grunden til dette er relevant for hårtab er ikke på grund af de betingelser selv, men hvordan du reagerer. Overdreven gnidning, skrabe, og børste din hovedbund kan gøre uoprettelig skade på dit hår hårsække over tid. Din bedste handlingsplan er at se en læge, der kan hjælpe dig med at finde behandling for din tilstand, ellers kan du ende med at skrabe dit hår væk - helt bogstaveligt.

3. Din hårgrænse er vigende

Hairline recession er et stort tegn på potentiel skaldethed. Desværre er det også en af ​​de ting, en masse fyre bare ignorere, hvilket er trist i betragtning af at de potentielt kan vende virkningerne, hvis de tog affære. Du vil virkelig begynde at lægge mærke til, at din hårgrænse er vigende, når du børster dit hår, og det er bare ikke styling den måde, det bruges til - den retning, du kam det ikke fungerer så godt, som det gjorde før i tiden. En af de mest almindelige tegn på hårgrænse recession er udtynding af hår omkring dine tindinger. Og for de fleste mennesker, dette mønster fortsætter med at sprede sig over tid, indtil det efterlader dig med M-formede hårgrænse.

Læs også:

4. Din hovedbund er mærkbart synlig

Vidste du plejede at have en tyk sæt hår, der dækkede din hovedbund ligesom Amazonas regnskov? Et par år tilbage, har du sandsynligvis kunne have våde og børstet dit hår og knap set nogen hovedbund. Men i disse dage, giver dig selv den mindste del udsætter din hud! Det er fordi du har mistet en betydelig mængde af hår på toppen af ​​dit hoved, og chancerne er, du kommer til at fortsætte med at miste mere hår over tid, indtil du begynder at udvikle skaldede pletter.

load...

En anden ting at overveje er, om din hovedbund er solskoldning. Som dit hår bliver tyndere, mister mere og mere af denne beskyttelse mod solens UV-stråler. Et par år tilbage, kan du have været i stand til at tilbringe hele dagen på stranden uden at bekymre sig om at brænde toppen af ​​dit hoved, men nu er du nødt til at bære hatte eller sætte på solcreme. Det er fordi du mister dit hår.

Klar til at forhindre hårtab?

Nu hvor du ved lidt om, hvad man skal kigge efter, er det tid til at dække nogle af de måder at stoppe mandlig skaldethed i at sprede sig. For startere, ikke tillader dig selv at blive stresset og ked af hårtab. Det er noget, der sker for de bedste af os, og med gennembrud inden for medicin, kan du holde dit hoved af hår uden at bryde din bank.

Det største problem omkring mandlig skaldethed og hårtab er ikke kommer op med en effektiv behandling planer, er det den uvidenhed og misinformation flyder rundt. Du vil blive overrasket over, hvor mange fyre føler sig magtesløse, når de bemærker tegn på skaldethed. De har fået at vide, at homøopatiske "oprejsning" som at gnide cayennepeber og æble cider eddike på deres hoved vil helbrede dem for deres skaldethed - det vil ikke! Men det betyder ikke, at du er nødt til at acceptere, at dit hår er ved at falde ud. Der er en række forskellige videnskabeligt bevist behandlingsmetoder, der har passeret kontrollen med den medicinske verden og er levedygtige løsninger på skaldethed.

To af de mest populære behandlinger mod skaldethed er minoxidil og finasterid. Begge kan bruges sammen, og kan med held forhindre hårtab fra at blive værre i de fleste mænd. Med det sagt, er der ingen engangs-fix for mandlig skaldethed - hvis der var, ville vi være vidne til en meget færre balding mænd gå rundt! Når man starter et behandlingsregime, er det vigtigt, at du forstår, at resultater tager tid. Du vil sandsynligvis ikke begynde at se effekten, indtil et par måneder i behandling, og selv da, skal du forpligte sig til langsigtet brug for at sikre, at du får de optimale resultater.

load...