4 hårprodukter alle mænd skal prøve mindst en gang (og hvordan man bruger dem)

13 november 2018

Styring og omsorgen for dit hår ikke burde være svært, men det ser ud som en masse mænd kæmper en igangværende kamp med det. En af de vigtigste grunde til, er, fordi indtil det sidste årti, har mange mænd ikke bruge tid på at lære om korrekt grooming teknikker. De lærte aldrig, hvordan man arbejder med det hår, der de havde, hvilket betød, at alle med lidt vilde hår havde en vanskelig tid at holde det under kontrol.

Heldigvis har vi nu adgang til mere information end nogensinde med hensyn til mænds hårpleje. Så hvis du kæmper for at style dit hår eller holde det ser sundt og strålende hele dagen, overveje at bruge nogle af disse produkter.

1. Sculpt med hår voks

Er din nuværende styling produkt ikke at få arbejdet gjort? Hvis du har lige eller bølget hår, der ikke er alt for tyk, kan du ønsker at se på styling det med hår voks. I modsætning til gel og hårspray, er voks ikke forlade dit hår ser skinnende eller våd i løbet af dagen. I stedet giver det dig en medium hold, der giver off et naturligt udseende, samtidig med at det knap mærkbar til nogen, at du selv iført hår produkt overhovedet.

load...

Og bedst af alt, ved hjælp af den er enkel. Alt du skal gøre er at placere en dab på håndfladerne og glatte det over dit hår. Uanset om du forsøger at holde dit hår skiltes på en bestemt måde i løbet af dagen, eller du vil oprette en kontrolleret rodet look, vil hår voks holde dit hår på plads, indtil du giver dit hår en vask.

2. Styr dit hår med pomade

Ved første øjekast kunne man tro, at pomade fungerer på samme måde som hårvoks på grund af sin evne til at holde dit hår på plads uden at skabe klumper og giver dig den forældede våde hår look. Men for at få mest muligt ud af pomade, skal du være sigter til at style dit hår i en mere klassisk stil. I stedet en faux høg eller rodet look, så prøv med pomade til rent trække ned af en side del eller slicked tilbage look. Det er fantastisk for enhver form for styling, der kræver en kam - bare ikke forvente dit hår til at bevæge sig omkring en masse i løbet af dagen.

Læs også:

Du bruger pomade på samme måde, som du bruger hår voks. Bare anvende nogle onto håndfladerne og forsigtigt gnide det ind i dit hår. Med det sagt, du vil være sikker på, at du ikke får en lidt for emsige-ho med pomade. For hvis du bruger for meget, vil du ende med at give dit hår en uønsket fedtet udseende, så husk kun at bruge som anvist.

load...

3. Tæm dit hår med styling creme

Forvent ikke styling creme til at give dig de samme resultater som hårgelé, voks eller pomade, men det kan være et mirakel arbejdstager for folk med krøllet eller grove hår. Hvis dit hår har været en kruset, uformelig rod, der føles umuligt at styre, ikke skære det ud uden at give nogle styling creme en prøve først. Det vil hjælpe dig med at få nogle form til dit hår, mens også holde det fugtes. Og selv om det ikke gør meget for at holde dit hår på plads, vil styling creme give dit hår bedre ud bølger og krøller.

4. Boost dit hår op med salt spray

Har du nogensinde lagt mærke til, hvordan stranden ændrer fuldstændig teksturen af ​​dit hår? Selv en fyr med næsten glat hår vil begynde at udvikle bølger og krøller efter et par dage svømning i havet. Og en masse mennesker forsøger at kopiere dette look med hårprodukter, men intet synes at virke helt så nice som havet - indtil nu. Salt spray kan du bringe stranden til dit badeværelse. Spray lidt i håret og se dit hår får et løft i volumen og ændringer i struktur, udvikle mere raffinerede krøller og bølger.

load...

Find hvad der virker bedst for dig

Nu hvor du ved, at der er muligheder uden for hårspray og gel, er du opfordres til at prøve forskellige produkter, indtil du finder en, du kan lide. Hvis du er i tvivl om at købe en flaske af en ny type af hår produkt, så spørg din frisør eller stylist for en prøve, næste gang du får en klipning. Du kan også vælge at spørge dem, hvad de anbefaler til din type hår så godt.

load...