3 måder at vide, det kan være tid til en hårtab læge

15 november 2018

Du kommer skaldet. Det er de tre ord, at intet menneske nogensinde ønsker at høre. Desværre, mandlig skaldethed er en realitet, at mange af os vil stå på et eller andet tidspunkt i vores liv. For at gøre tingene værre, vil cirka 66% af os oplever mandlig skaldethed i en eller anden form ved vores 35th fødselsdag. Jeg er her ikke bare for at tale om mørke og undergang. Der er en række af levedygtige løsninger på markedet, der kan stoppe eller i det mindste bremse dit hårtab betydeligt. Men før de vil arbejde, er du nødt til at lægge mærke til de tegn og skride til handling.

Det største problem med mandlig skaldethed er, at fyre har en tendens til at besætte om det og lad hårtab understrege dem ud, men oftere end ikke, de ikke gribe ind. Noget af det har at gøre med benægtelse eller skepsis, men det virker som om de fleste mænd er simpelthen uvidende om, at der er behandlinger - videnskabeligt bevist, FDA-godkendte behandlinger - der kan hjælpe dem med at holde deres hår. Og for at disse behandlinger til at arbejde, skal du få øje på hårtab og mødes med en læge.

load...

Hvornår er det tid til at se en hårtab læge?

Hvis du oplever en lille smule udgyde her og der, kan du nøjes med at bruge nogle af de over-the-counter hårprodukter som 5% minoxidil og overvåge dine fremskridt. Under andre omstændigheder, vil du ønsker at planlægge en aftale med en hårtab læge, der bedre kan hjælpe dig. Her er nogle tegn på, at det er tid til at mødes med en hår specialist.

1. Dit hår falder ud hurtigt og pludseligt

Oftere end ikke, mandlig skaldethed er noget, der sker gradvist. Mens den hastighed, hvormed mænd mister deres hår varierer fra person til person og er normalt bestemt af genetiske, sjældent gør det medføre store klumper af hår til at falde ud. Hvis du har udviklet en stor skaldet plet tilsyneladende natten eller du mærke dit hår falder ud i store mængder, vil du ønsker at planlægge en aftale med en læge så hurtigt som muligt. Det kunne være tegn på andre problemer, herunder unormalt højt stressniveau, underernæring, og andre former for alopeci.

Læs også:

2. Din hårtab behandling program fungerer ikke

Så du har begyndt at bruge 5% minoxidil, hårplejeprodukter med ketoconazol, og du har selv upped dit indtag af vitaminer som biotin, men dit hår er stadig falder ud. For det første, det er flot, at du var i stand til at holde styr på dit hår volumen. Det burde være en selvfølge, at din behandling program ikke fungerer så godt som du havde håbet på. Det betyder ikke, at du er dømt til et liv i hårtab, det betyder bare, at du ikke har fundet det rigtige program, der virker for dig. Med hjælp fra en hårtab læge, kan du udforske en række forskellige muligheder, der stopper mandlig mønster skaldethed og, i nogle tilfælde, udløse hårvækst.

load...

3. Du har indtastet dine sene stadier af hårtab

Ifølge Norwood omfanget af mandlig skaldethed, de kritiske stadier af hårtab er fra trin IV fremefter. Dette er, når mandlig skaldethed virkelig begynder at få mærkbar, og den yderligere den skrider frem, jo ​​mere du begynder at udvikle den hestesko eller blind vej frisure. Du vil sikkert høre en masse hårtab eksperter fortælle om, hvordan det er umuligt at fastsætte skaldethed når du har nået disse stadier, men det er ikke nødvendigvis sandt. Mens det er helt sikkert nemmere at stoppe hårtab i sine tidligere stadier, der er behandlinger derude, der stadig kan arbejde. Alt du skal gøre er at mødes med en hårtab læge, der kan styre dig i den rigtige retning.

At have en sund leder af hår starter med dig

Du vil blive overrasket over, hvor meget dit helbred (og endda mental sundhed!) Spiller en rolle i hårtab. Dit hår trives på forskellige vitaminer og mineraler, der typisk findes i frugt og grøntsager. Når du ikke giver dit hår, hvad den har brug for, du svække det og gøre det tilbøjelige til at falde ud. Stress spiller også en rolle i hårtab ved at forværre mandlig skaldethed, så sørg for at blive afslappet og sund.

load...

Skaldethed behøver ikke at være din virkelighed. Der er forskellige behandlinger derude, som har haft succes med de fleste af mændene, og vil sandsynligvis være en succes med dig så godt.

load...