3 kokosmælksmaske opskrifter til tørt hår

9 november 2018

I troperne, har kvinder været fugtgivende deres hår med kokosmælk i generationer. Og med god grund, kokosmælk er vidunderligt for at holde håret blødt og skinnende. Der er ingen grund til at søge ud og købe en kokosmælk hår behandling, enten. Du kan nemt gøre en helt naturlig kokosmælk hår maske derhjemme.

Lad os undersøge tre opskrifter, der kræver blot et par ingredienser fra køkkenet, herunder en med avocado og en anden med rosmarin-infused olie. De er perfekte til tørt hår, selvom næsten enhver hårtype kan også drage fordel af dem. Som en ekstra bonus, kan du endda lære at lave hjemmelavet kokosmælk.

load...

Lav din egen kokosmælk

Mens du kan købe kokosmælk i en dåse, der er ikke noget bedre end hjemmelavet bare-off-the-kokosmælk. Her er hvordan man laver din egen.

Ingredienser

Hvordan man kan gøre det

 1. Forvarm ovnen til 400 F.
 2. Find øjnene på kokos (de er altid de tre pletter på den ene ende af kokos). Gennembore disse med en issyl eller en skarp spyddet. Dette er at give varmen at gennemtrænge kokosnød.
 3. Tøm kokos vand i en kop.
 4. Placer kokosnød i en gryde og bages i 15 minutter.
 5. Fjern fra ovnen og sted på et stort træ skærebræt oranother fast arbejde overflade. Bryd kokosnød fra hinanden med en hammer. Skyl kokos kød og skær det i små stykker (der er ingen grund til at bryde skallen væk fra kødet).
 6. Placer kokos stykker og den reserverede kokos vand i en blender og blend indtil finthakket.
 7. Sæt hakket kokos i en glasskål med 4 kopper kogende vand. Dæk skålen og lad det sidde i 30 til 45 minutter.
 8. Ved anvendelse af en si orcheesecloth, stamme blandingen i en anden skål; dette er din mælk. Du skal have nok til tre behandlinger. Opbevar i køleskabet i op til to uger.

Enkel kokosmælk hår maske

Denne opskrift er en favorit og efterlader håret silkeblød og ildelugtende fabelagtig. Det bedste er, at det er utrolig enkel. Plus, er der ingen grund til at bruge al mælken. Du kan dække skålen og bruge den igen efter et par dage.

load...

Hvis du vil, tilføje et par dråber af din favorit æteriske olier. De er ikke nødvendigt, fordi kokos dufter fantastisk på sin egen, men hvis du har nogle, kan de føje til den luksuriøse fornemmelse af denne hår maske.

Svarende til at vælge æteriske olier til huden, kan du også høste fordele for dit hår med visse olier. For eksempel ylangylangcan reducere olier og hyben frø er stor til bekæmpelse tørhed.

Ingredienser

Sådan bruger

Hvis du har tørre ender, men din hovedbund tendens til at få fedtet, anvende denne maske kun til bunden af ​​dit hår og undgå at din hovedbund.

 1. Hæld en dåse eller flaske usødet kokosmælk i en skål og bland i den æteriske olie. Køleskab natten over så det hærder.
 2. Adskil dit tørre hår i tre til fem sektioner.
 3. Arbejde én sektion ad gangen, anvende mælken fra rødderne til enderne af dit hår.
 4. Dæk dit hoved med en badehætte og lad masken på i ca 20 minutter.
 5. Skyl dit hår i brusebad og kam ud.

Kokosmælk og avocado hår maske

Læs også:

Avocado har fantastiske effekter på tørt, kruset hår. Det virker underværker på skadet hår og kan være meget genoprettende. Det er endnu bedre, når det kombineres med kokos mælk og honning.

load...

Mens denne maske kan virke lidt rodet, vil resultaterne vise, at det er det værd. Efter en behandling, vil dit hår blive hydreret, silkeagtig, og fuld af energi. Det er også en god måde at bruge op en overmodne avocado.

Denne opskrift er til skulder-længde hår og det skal fordobles, hvis du har langt hår.

Ingredienser

Kombiner ingredienserne i en blender. Tilføj en spiseskefuld af kokos mælk, hvis det ikke er løbende nok.

Sådan bruger

 1. Fugt håret grundigt, så kam masken igennem fra rod til spids.
 2. Dæk dit hår med plastik og et håndklæde eller en badehætte.
 3. Lad masken sidde i 10 til 30 minutter, før skylning grundigt.

Hvis du er i en fart, selv fem minutter hjælper gevaldigt. Du kan blot skylle efter et par minutter, og du behøver ikke at forlade bruser.

Rosmarin Olivenolie og kokosmælk hår maske

Hot olie behandlinger likeAlberto Vo5 er fantastisk til alle hårtyper og efterlader den aircondition, hydreret, og silkeblød. Du kan lave din egen derhjemme og få den samme sunde hår. Denne opskrift bruger en infusion af rosmarin og olivenolie og tilsættes kokosmælk for ekstra fugtgivende fordele.

Standarden infusion tager et par uger, men du behøver ikke at vente så længe. Du kan fremskynde processen ved at anvende varme i et par timer. Også, olivenolie og kokosmælk er vidunderlige sammen, selv uden urt.

Ingredienser

Gør infunderes olie

Kombiner olie og rosmarin blade i en lufttæt krukke i fire til otte uger. Hvis du ikke har tid til dette, kan du forsigtigt opvarme rosmarin i olien i to til fire timer i et vandbad eller dobbelt kedel. Når infusionen er færdig, stamme ud rosmarin og rebottle olien.

Uanset hvad du ikke bruger på dit hår, kan bruges til mad. Rosmarin-infunderes olivenolie er vidunderlig, når børstet over focaccia brød og de er fremragende til at dyppe.

Olivenolie infusioner vil vare i seks måneder ved opbevaring i en lufttæt beholder

Sådan bruger

Med din infusion færdig, vil du gøre dit hår maske ved at kombinere 1/2 kop af den infused olivenolie med 1/2 kop kokosmælk.

 1. Varm op din varm olie ved at placere den i et glas krukke, og derefter placere det i en lille skål med meget varmt vand i et par minutter.
 2. Påfør olien til at rense, tørre hår, masserer den ind.
 3. Dæk med en badehætte og lad det sidde i 30 minutter.
 4. Skyl grundigt.

Du kan føle behov for at shampoo dit hår efter en varm olie behandling, hvilket er fint.

load...