25 måder at undgå splittede ender uden trimning

14 november 2018

I denne artikel:

5 store måder at behandle spaltede spidser naturligt

Du får spaltede spidser, når dit hår ikke får nok fugt. Dårlig hydrering kan føre til tørt hår. Der kan være forskellige årsager bag det som dårlig kost, solen, barske shampoo, føntørring, straitening, farvestoffer, blegemidler eller forurening. Der er flere nemme måder, du kan prøve at reparere eller forhindre ru enderne af dit hår. Læs om at vide syv nemme muligheder for at behandle spaltede spidser.

load...

Den nemmeste måde at slippe af med spaltede spidser er trimning (afskære dem). Du kan enten gøre det selv eller gå til en professionel salon. Du er nødt til at skære spidsen af ​​dit hår, på det punkt, hvor den kløft opstår.

Deep Conditioning

Da tørhed er det, der fører til spaltede spidser, er det vigtigt at dyb tilstand dit hår. Det vil fugter dine tråde og hjælper dem til at bevare fleksibiliteten og naturlig volumen. Påfør en balsam direkte til dit hår og hovedbund. Lad det hvile i mindst 20 minutter, før du skyller balsam grundigt med vand. Dette vil pleje dit hår ordentligt.

Home retsmidler

Æggeblomme og mandelolie afhjælpe

Du er nødt til at kombinere en æggeblomme med en spiseskefuld mandelolie. Påfør blandingen til din hovedbund og lad den hvile i mindst 30 minutter. Vaskes med koldt vand.

load...

Avocado maske

Du behøver ikke at spise en avocado til at reparere spaltede spidser men mash up. Påfør mosede avocado til din fugtigt hår efter du vasker dem. Mayonnaise er et alternativ til avocado, som kan anvendes på samme måde. Lad avocado eller mayo på dit hår i ca 30 minutter, før du vasker det ud.

Øge folinsyre og biotin indtag

Næringsstoffer er levetiden på din hår tråde, især folinsyre og biotin har vist sig at supplere hår sundhed, længde og tykkelse. Fødevarer rige på folinsyre, såsom grøn bladgrøntsager, appelsiner, sojabønner og hvede, assistere produktionen af ​​røde blodlegemer, der fremmer væksten af ​​hår. Ligeledes omfatter brune ris, sojabønner, linser, ærter, valnødder og andre biotin fødevarer til at styrke dit hår indefra.

Du kan slippe af spaltede spidser ved at give dig selv en olivenolie massage. Massagen hjælper med at stimulere hovedbunden, producerer naturlige olier og nærer hårstrået. Massere med kokos eller sesamolie hjælper også slippe af spaltede spidser.

load...

Honning

Honning kan lyde klistret, men det er en effektiv balsam. Tilsæt 1 spiseskefuld honning i en kop varmt vand. Anvend det til dit hår efter du shampoo, lad den stå i 20 minutter, før du vasker hår med varmt vand. Dette vil hjælpe med at reparere spaltede spidser udover at styre hår tørhed.

Hvis du ønsker at stoppe spaltede spidser før de begynder, har du en mulighed for at bevare dit hår regelmæssigt. Du er nødt til at holde op på dit hår trimning tidsplan, en gang om måneden. Du behøver ikke at afskære enhver hårlængde, men kun tip. Dette vil holde dit hår sundt og forebygge spaltede spidser.

Home retsmidler for tørt hår og spaltede spidser

De fleste af os ville blive plaget af problemer forbundet med tørt og kruset hår, en af ​​de mest almindelige er en gentagelse af spaltede spidser. Kun få årsager til split-ender omfatter overeksponering for sollys, brug af kemiske baserede styling produkter, indsæbning for meget, svømning i chlorerede waterAlthough flere kemiske baserede kur til tørt hår og spildt ender er tilgængelige på markederne, ty til naturlige midler ville faktisk være en god start. Disse ville være helt fri for bivirkninger.

Naturlige hjem baserede løsninger til tørt hår og spaltede spidser

Nogle af de mest effektive hjem baseret retsmidler, der kan anvendes til behandling af tørre tråde og spaltede spidser vil omfatte.

Mayonnaise

Mayonnaise kunne være en af ​​de mest egnede muligheder, der skal bruges på tørre hårsække. Det ville være en af ​​de mest almindelige varer fundet i dit køkken også. Mayonnaise er højt på fedtsyrer og er kendt at tilvejebringe passende fugtgivende virkning til strengene, hvilket giver en blød og skinnende fornemmelse. Men du har brug for at sikre brugen af ​​ren mayonnaise for den ønskede effekt. Brug dem med alt for mange tilsætningsstoffer kan have en negativ effekt. Du er nødt til at anvende mayonnaise på vaskede tråde, og kam gennem håret. Wrap en plastikpose og en varm håndklæde omkring det i nogen tid. Vask af med en shampoo og balsam efter 30 minutter.

Øl

Spray nogle øl på dit hår efter du har vasket og håndklæde driy det. Ved hjælp af en spray pumpe ville være den bedste ting at gøre. Når det tørrer ud, kan du style dit hår som du ønsker. Øl vil bringe på en blød skinnende føler, at dit hår og vil tackle spaltede spidser passende.

Avocadoer og bananer

En sammenkog af overmodne avocado og bananer kunne være en ideel potion til tørt hår, som efterfølgende har udviklet en lang række spaltede spidser. Banan indeholder vitamin A og er også højt på kalium. Avocadoer er rige på omega 3-fedtsyrer. Blandingen er derfor ideel til nærende udtørrede og underernærede strenge. Du er nødt til at anvende en pasta af det samme på rene tråde, post vask. Lad virke for15 minutter på en gennemsnitlig og vaske for blød hoppende hår.

Olivenolie

Olivenolie anses for at være et glimrende middel til tørt hår og spaltede spidser. Vask dine tråde og håndklæde tør. Varm op lidt olivenolie og anvende det på hovedbunden og tråde, jævnt. Lad virke i cirka en halv time og vaske med shampoo. Følg op med din almindelige balsam.

Et vigtigt tip til at følge, når man tager sig af tørt hår er at afstå fra hårvask for ofte. De fleste af os forkæle i regelmæssig hårvask, fordi det synes at være en del af deres daglige hygiejne regime. Men jo mere du vasker dit hår, jo mere fugt det ville tabe.

Piger, siger NEJ til spaltede spidser

Hver streng af hår består af to eller tre lag af protein. Det yderste lag kaldes neglebånd og det beskytter håret mod skader. Overeksponering for solen, hyppig hårvask kraftig børstning, overdreven brug af farvestoffer, relaxers og for meget varme fra fladjernet, slag-tørretumblere og krøllejern fratage håret beskyttelsesarket kutikula, som resulterer i tørre og sprøde ender. I enderne, håret deler sig i to eller tre dele, og kan være så lang som to til tre centimeter i længden.

Her er en liste over årsager til spaltede spidser:

Usund kost

En kost, der ikke er godt afrundet i form af næringsstoffer fratager dit hår af essentielle næringsstoffer, der kræves for hår sundhed. En sådan kost kan gøre dit hår tørt og depreive det af den naturlige glans, hvilket resulterer i spaltede spidser. Sørg for at indarbejde fødevarer såsom mørkegrønne grøntsager, bælgfrugter, bønner, nødder, æg, fedtfattig mejeriprodukter og gulerødder i din kost.

Over-børstning

Hvis du er en af ​​dem, der altid ønsker at se pænt og nydeligt, huske på, at tendensen til at over-børste hår kan forårsage spaltede spidser. Så er det tilrådeligt, at du holder op med Blå mærker dit hår med jævne mellemrum og være lidt god ved din hår.

Overforbrug af hår styling værktøj

Styling kan gøre dig skille sig ud fra mængden, men det resulterer ofte i tørt hår. Der er flere styling produkter og værktøjer (såsom tørretumblere, curling stænger, crimpning strygejern og glatning jern), der røve dit hår af fugt og efterlader dem tørre og usundt. Hvis hår styling er uundgåelig for dig, bare sørge for, at minimal skade er forårsaget til dit hår.

Kemiske behandlinger og terapier

Tager hjælp af kemiske behandlinger og produkter til hår farve og styling kan beskadige håret på grund af de kemikalier, der findes i dem. Du tror måske, at kemiske behandlinger og terapier arbejder deres magi til dit hår, men på samme tid, de kan forårsage skade på de indre lag af dit hår, hvilket resulterer i spaltede spidser.

Overdreven hårvask og konditionering

Du er nødt til shampoo og tilstand dit hår regelmæssigt for hovedbunden og håret til at være ved godt helbred, men ud over det kan tørre og skade dit hår. Desuden fleste shampoo og balsam har kemikalier i dem, der ændrer teksturen af ​​håret til at bringe de resultater, de lover.

Hyppige skift af frisure og brug af hårpynt

Konstant brug af hår tilbehør og ændring af frisurer nu og da kan svække håret og tilskynde spaltede spidser til at danne. Et behov for at følge en sund hårpleje rutine for at minimere skader på dit hår og fjerne årsagerne fra roden.

Fjern spaltede spidser med en banan

Vores hår går igennem en masse. For at få dem til at se godt ud, vi pine vores hår. Overdreven vask, konditionering, strimler vores hår af den naturlige glans og skønhed. En af de mest de mest almindelige og irriterende hår problem er at have spaltede spidser. Split ender betyde bør tages kvalitet og sundhed af håret under overvejelse. Også fjerne spaltede spidser eller helbrede spaltede spidser er ikke let, som de dukker op igen.

Læs også:

Banana opskrifter til hår

Du skal bruge en banan, æg, kokosolie og honning til dyb konditionering.

Nu, for dyb condition for spaltede spidser

De ovennævnte opskrifter kan give dig glat og skinnende hår. Du skal bare nødt til at mash bananen ordentligt og blend det godt med andre ingredienser. Sørg for, at du vasker ud banan hår masker ordentligt fra dit hår, og det er ikke klistret længere.

Træt af at behandle spaltede spidser? Vide, hvad der forårsager spaltede spidser

Når kutikula (den tredje yderste lag af vores hår) er beskadiget, vægten på neglebåndene separat og vores håret bliver tør, hvilket således resulterer i spaltede spidser. Spaltede spidser gøre vores hår ser svag og kedelig og vores hår mister tekstur og volumen. I denne forbindelse er det vigtigt for dig at bemærke, at den eneste måde at slippe af med split ende er at afskære de beskadigede ender.

Læs om at vide et par grunde, der forårsager spaltede spidser og undgå enhver af disse skader forårsager praksis fra at stjæle et godt helbred af dit hår.

Over børste dit hår

Mens et par ville elske det usoigneret udseende, der dem, der ønsker at se pænt og nydeligt altid, som et resultat af disse mennesker har en tendens til over pensel og kompromis med deres hår kvalitet. Da mere end børstning årsager spaltede spidser, er det tilrådeligt for dig at stoppe med at gøre dette, og være lidt god ved din hår.

Dårlig diæt

En kost mangler i essentielle næringsstoffer kan helt sikkert forårsage dit hår til at tørre og mister den naturlige glans. Denne mangel på fugt vil resultere i spaltede spidser. Så den eneste måde at undgå dem er at inkludere fødevarer såsom mørkegrønne grøntsager, bælgfrugter, bønner, nødder, æg, mejeriprodukter med lavt fedtindhold, og gulerødder i din kost. Det er bedst at gå efter en række fødevarer. Og for dem af jer, der går på crah kostvaner, her er nogle dårlige nyheder: nedbrud kostvaner er ikke godt afrundet kost og fratage dit hår af essentielle næringsstoffer, der kræves for hår sundhed.

Overforbrug af hår styling værktøj

Styling kan ofte resultere i tørt hår. Disse har tendens til at røve dit hår af fugt og efterlader dem tørre og usundt. Begræns dit hår udsættelse for styling værktøjer såsom tørretumblere, curling stænger, crimpning strygejern og glatning jern, da de tilskynder spaltede spidser. Selv om mange mennesker hår styling er den mest uundgåelige, men hvis du vil have dit hår til at se deres bedste, skal minimal skade være påført dem.

Kemisk terapier

Kemiske behandlinger og ved hjælp af produkter såsom hårfarver og relaxers kan fremskynde hår skade som de kemikalier i dem er skadelige for dit hår. I første omgang disse synes at arbejde magi for dit hår, men den virkelige skade på de indre lag af dit hår, hvilket resulterer i spaltede spidser.

Sådan undgår spaltede spidser uden trimning

De fleste kvinder, når de står med spaltede spidser nå til en saks. Trimning er ikke svaret på spaltede spidser. I de fleste tilfælde vil du i stedet ender med skarpe kanter og flere spaltede spidser. Mens daglige slid vil medføre nogle hår til at være beskadiget, kan spaltede spidser blive et tilbagevendende problem. Forstå karakteren af ​​dine spaltede spidser og kigge efter en permanent løsning.

Kost

Split ender kan skyldes mangel på ordentlig ernæring. En sund krop betyder altid sundt hår. Hvis du ikke får nok protein og vitaminer dit hår kan blive skør.

Varme

Langvarig brug af hår strygejern, curler stænger, crimpers, blow-tørretumblere og selv udsættelse for sol i løbet af sommeren kan forårsage uoprettelige skader på dit hår. Undgå spaltede spidser ved at bære en bomuld tørklæde udendørs og mindske afhængigheden af ​​grooming værktøjer, der kræver varme.

Tør hovedbund

En tør hovedbund kan være en væsentlig årsag til spaltede spidser. Nourish din hovedbund med varme olie behandlinger. En trichologist kan råde dig til at tage tilskud af vitamin A og D findes aplenty i mandelolie. Må dog søge lægens råd i tilfælde af overdreven tørhed og spaltede spidser.

Friktion

Barske kæmning, tilbage kæmning og børstning fugtigt hår kan føre til spaltede spidser. Du kan reducere dine chancer for at få spaltede spidser i høj grad ved først at tørre dit hår forsigtigt med et blødt håndklæde. Altid kam med en detangling serum og en bred tandet kam. Undgå Også syntetiske pude-covers. Blød musselin og bomuld er de bedste muligheder. Også undgå frisurer, der kræver overdreven manipulation og tugging. Scrunchies er sikrere end elastikker for de er blødere.

Kemikalier

Alkohol baserede produkter er din nemesis i kampen mod spaltede spidser. Kig efter shampoo og balsam, som ikke har alkohol. Du kan også prøve at undgå hårvask dagligt eller bruge babyprodukter, da de er den mildeste og bedst til hyppig brug. Hvis grooming er en bekymring opt for sikrere muligheder som naturlig voks og glycerin baserede sera. Styre fri af barske modparter som geler og sprays. Hvis du svømme i klor tilsættes bassinvandet bære en beskyttende hætte. Også undgå farvestoffer og farver især dem med ammoniak.

Hårdt vand

Må tjekke saltindholdet i din vandforsyning. Undertiden årsagen til vores problem er så allestedsnærværende det ironisk undslipper vores varsel. Hårdt vand kan være en stor synder i forårsager spaltede spidser. Hvis den daglige brug er uundgåelig bede din trichologist for beskyttende produkter, du kan anvende.

Heal som du forhindre

Mens du har tendens til årsagerne til at forhindre mere skade, helbrede dit hår ved hjælp af naturlige balsam som æg; forskellige olier som gulerod, mandel og kokos; traditionelle indiske urter såsom amla og shikakai.

Hvordan hår faktisk delt?

Split ender kunne være en af ​​de mest pinlige hår problemer at beskæftige sig med. Split ender er et resultat af kutikulære skader. Når neglebåndene undergår beskadigelse, deres skalaer udskilles, hvilket resulterer i grimme spaltede spidser. Heldigvis, kan spaltede spidser være både styres og kontrolleres ved hjælp af enkle løsninger. Oftest kan de stammer fra defekte hår grooming praksis og en iboende besættelse for styling. De dominerende årsager til spaltede spidser skal undersøges nøje, for at holde sig væk fra dem så meget som muligt.

Nogle årsager til spaltede spidser

Spaltede spidser kunne være resultatet af overdreven børstning af hår. Overdreven og energisk børstning kan resultere i svækkelse og beskadigelse af neglebånd, der forårsager dit hår ender til at splitte. Derfor skal du altid holde sig til en bred tandet kam, når du børster dit hår. Brug blide strøg til detangle og derefter oprette dit hår i den almindelige måde. Hvis du bare ikke kan gøre op med børsten, skal du bruge en, der er fremstillet af naturlige børster. Og altid afstå fra børstning når dine tråde er våd som håret er sandsynligvis vil være mest sårbare omkring dette tidspunkt.

Anvendelse af hårtørrer, relaxers og farvestoffer kunne bidrage væsentligt til forekomsten af ​​spaltede spidser. Selv om der er en populær tro på, at der relaxers faktisk helbrede beskadigede tråde, sandheden er den stik modsatte. Kemiske forbindelser, såsom relaxers ændrer den kemiske struktur af håret giver anledning til skadet hår og spaltede spidser. Derfor brugen af ​​føntørring teknikker og andre sådanne barske kemiske produkter ville have, skal minimeres for at reducere de spaltede ender.

En af de fremtrædende årsager til spaltede spidser kunne også være forbundet med overdreven styling. Derfor kan procedurer såsom perming, glatning, curling og andre forårsage enorme skader på struktur og tekstur af dit hår, hvilket resulterer i spaltede spidser. For at minimere skader forårsaget af styling produkter, så sørg for du ty til produkter med aktive naturlige ingredienser, der kan fodre dine tråde på samme tid.

Afstå fra at manipulere dine tråde så meget som muligt for at minimere skaderne på dine hår tråde. Undgå indpakning du hår i et håndklæde, vride dem, hvilket gør stramme ponyer eller andre stamme øge stilarter, for at minimere skaderne.

De primære årsager til spaltede spidser er dem forbundet med styling og udsætte dit hår til betydelig misbrug. Du er simpelthen nødt til at vælge hårprodukter velovervejet og forsøge at ty til minimal fysisk manipulation af hår for at minimere skader.

load...