22 sjove og sexede frisurer til naturligt krøllet hår

13 november 2018

Hvis du er født med krøllet hår, youknow, at det kan bechallenging til tider, især når du kæmper krus. Så igen, itcanalsobe fabelagtig. Mange kvinder vælger at omfavne theirnatural krøller og vise dem.

Før din næste klippe eller stil, et fotogalleri af nogle af de mest sexede, bounciest hår er sikker på at tilbyde masser af inspiration.

Den beachy krølle

Naturlige krøller ikke nødvendigvis kræver en masse styling, produkter, eller arbejde. ActressRachelle Lefevre klipper nogle nemme Breezy strand bølger, der viser, hvor bare en lille mængde af styling kan skabe en fantastisk look.

load...

Den bløde, røde krøller

Jo længere dit hår er, jo mere vil det tynge dine krøller. Selv om det kan se halte, skuespillerinde Jennifer Ferrin beviser, at det kan slappe krøller lige nok. Hendes bløde slangekrøller rider den fine linje mellem krølle og bølge, og det ser fantastisk med hende klar rød farve.

Den sexede bølge krøller

Singer Shania Twain har smukke hår med en naturlig bølge. Denne nedskæring lige under skulder bedøvelse med face-indramning klatrerødder og lagdelte krøller. Hendes højdepunkter i forskellige nuancer af brunt perfekt fremhæve krøller og samtidig holde den naturlige, sexet look.

load...

Den super-lange krøller

Hvis du ønsker at gå super lang, kan dine krøller ser fantastisk. Singer Eliza Doolittle elsker dette look og bærer det med ren stil. Selv på denne længde, hendes krøller bevarer stor dimension. Det er mest sandsynligt et resultat af at vælge de rigtige styling produkter til krøller.

Mediet bølget krøller

Mange kvinder med glat hår vil gå meget langt for at achievestunning krøller ligesom Lisa Edelstein. Hendes mellemlange snit har en blød bølge, der virkelig viser off hendes ansigt i en meget legende måde. Det er et udseende, som du kan få ved hjælp af et krøllejern så godt.

Den korte og hoppende krøller

load...

Det er en myte, at man ikke kan gå kort, hvis dit hår er krøllet. Mange kvinder har bevist denne gamle skønhed "regel" forkert og skuespillerinden Julia Garner er et af de bedste eksempler. Det er meget sjældent at se hende med glat hår og hendes hoppende krøller på eller over hendes skuldre altid ser fabelagtig.

Den bob krølle

En fantastisk sæt krøller, skuespiller Janet Dacal hår er simpelthen et vidunder. Hendes røde låse er perfekt stylet i en rodet slags måde og slangekrøller har en stor tæthed, der tilføjer kroppen. Hvis du har frygt for at blive en poufballwith en kortere snit, bør dette billede være inspiration, som du kan trække det ud.

Den bounciest krølle

Tal om bouncycurls! MusicianKimberly Schlapman forstår at bære dette look. Hendes snit er ofte omkring hendes skuldre og indeholder mange lag, der giver hendes hår en fantastisk og sjov facon. Den blonde moppe passer hendes personlighed perfekt og virkelig fremhæver hendes ansigt.

Den mørke spiral krøller

Når det kommer til mørke spiraler slidte lange, skuespillerinde Sofia Milos har udseendet naglet, og du vil sjældent se hende uden. Hvis du følger nogle få regler for at få veldefinerede krøller, ligesom moisturizingand anvende produkter, mens dit hår er vådt, denne stil er overraskende let at vedligeholde. Plus, det er en masse sjov at feje fingrene igennem og give lejlighedsvis hår flip.

Skulder-længde krøller det

For womenwith blødere krøller som MichellePfeiffer, kan det være let at tænke på at gå lige. Men når man ser på skuespillerindens mange udseende gennem årene, vil du bemærke, at hun sjældent mister sin naturlige bølge helt. Hun inspirerer stadig kvinder i alle aldre og får stemme for nogle af de bedste krøllede hår for kvinder over 50 absolut.

Læs også:

Den hoppende og smukke krøller

Engelsk skuespillerinde Alex Kingston er en anden smuk kvinde, der ikke forsøger at kæmpe hendes krøller. Hun bærer dem ofte i en shaggier, lang stil og nyder at vise deres fylde. Så igen, har hun strammet dem op for sin rolle på "ER" og på den røde løber, ser vi, hvordan hun giver dem en super sexet look.

Den lad os gå naturlige krøller

Skuespillerinden Kyra Sedgwick har haft krøller i årevis. Hun kan ikke rette sit hår hele tiden, ligesom så mange andre berømtheder, så det er et chok, da hun gør. I stedet ser vi ofte hende med denne naturlige krøl eller med en svag bølge. Hvis du vil have inspiration til, hvordan alsidig krøllet hår er, udforske nogle af hendes udseende.

Den daglige krølle

Melina Kanakaredes har smukke låse, der er misundelse af mange kvinder. Subtile højdepunkter virkelig hjælpe indramme hendes smukke ansigt.

Hendes udseende er noget, der naturligt krøllet hår kvinder kan trække offevery dag. Hemmelighederne er i styling og når du får en personlig rutine ned, kan du rock dette udseende dag og nat, som hun gør.

Den modne krølle

Kate Capshaw s krøller er frodige og hun beviser, at modne kvinder stadig kan have en masse sjov med theirringlets. Denne korte bob er bestemt ikke mangler i volumen og lagene er fabelagtig.

For kvinder, der ønsker at gå fra krøllet til lige og tilbage igen, kan browsing Capshaw mange udseende vise dig, hvordan det gøres med klassen.

Den store og fremhævede krøller

Mange sorte kvinder har naturligt krøllet hår, og der er manygorgeous naturlige stilarter for dig at vælge imellem. Tanika Ray er kendt for sit store hår og det er en sjov look, der altid er fabelagtig. Du vil ofte se, at hun spiller med en masse højdepunkter som accent disse smukke krøller.

Den stramme ringlet krølle

Jordin Sparks ofte skifter mellem hendes naturlige hår og en super straight look. Enten af ​​dem virkelig passer hendes personlighed og da hendes krøller får virkelig stramt som denne, de er fuld af liv.

Hvis du ønsker at gå lige, har du mange muligheder. Hår relaxers er et populært valg for African American hår thatgrows ud over tid. En anden mulighed er en keratin behandling, som gør det muligt krølle at komme tilbage langsomt over et par måneder.

Den dristigste krølle

Singer Solange forstår at have det sjovt med hendes naturlige hår. Du vil ofte se hende gå store og fed som denne, men så igen du kan finde mange billeder af hende med super bløde, sexede bølger. Hvis du har brug for dokumentation for, at puf er sexet og smuk, hun har det.

Curling stang krøller

En stor moppe af krøller kan ses som en forbandelse eller en velsignelse. Skuespillerinden Anna Shaffer ser det klart som en velsignelse, fordi du sjældent vil se hende uden denne smukke hoved fuld, super tykke krøller. Du også kan rock perfekte spiraler med hjælp af curling stænger.

Den super sjov krølle

Stramme slangekrøller er signaturen kigge efter skuespillerinden Madison Pettis, og de er så meget sjov. Hendes krøller har en strålende bounce og hendes stylist virkelig forstår at arbejde i lagene. Spørg din at skære i lag og endda bruge en barbermaskine. Det er et væsentligt element til at tæmme krøller.

Den blæst-out curl

Når du bare ikke kan håndtere den krølle, blæse den ud. Hvis du har taget en pensel til dit hår, du ved dette udseende fra model Madison Stubbington. Det skaber en blød, fluffy bølge, der er super søde og temmelig forførende på samme tid. For at styre det bare en lille smule, tilføje et meget let produkt, så slag ud ikke bliver for vildt.

Den smidige krølle

Broadway stjerne Genny Lis Padilla er også kendt for sin smidige krøller. Hun bærer hendes mørke hår med sådanne nåde og ofte har disse sexede slangekrøller nær toppen. Hun er også en mester i updo og den halve op, halvt ned udseende, der kan trække alt det hår tilbage og ser stadig varm.

load...