20 tips til kvinder, der ønsker at blive blonde

13 november 2018

Kig rundt på kvinder med blondt hår, og du vil opdage, hvor mange nuancer af blonde er der. Der er jordbær blond, beskidt blond, bronde, platin blond, honning blond, og selv brunt hår med blonde striber.

Hvis du tænker på at gå blond eller lysere op din naturlige farve, er der en række ting at overveje, før du hovedet til salonen. Denne hårfarve kan være høj vedligeholdelse, og du har et par muligheder, når det kommer til processen. Du vil også ønsker at beskytte dit hår til at holde det skinnende og smuk.

load...

Som vi udforske smukke blondine kvinder som inspiration, vil vi også passerer langs nyttige tips, der vil hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger for din nye farve.

En smuk isnende blonde

Nogle magasiner råde dig til at blive mørkere dit hår til efterår og vinter, men dette er ikke nødvendigt. Blond hår kan forblive meget blonde-selv iskolde blonde-ind i de koldere måneder, så længe din hud tone er smigrende imod farven. Du kan også parre blondine med lyse læber for et mere festligt look.

Lyset blonde

Hvis du undersøger et barns hår, der aldrig er blevet farvet, vil du se mange farvenuancer. For de mest naturligt udseende blonde hår, vælge højdepunkter i stedet for all-over farve og spørg din kolorist at male i et par forskellige nuancer. Du kan gøre lowlights og højdepunkter, også for ekstra dimension.

load...

Blonde højdepunkter og lowlights

Hår, der er bare én farve kan være monokrom og kedeligt. Blanding i lowlights og højdepunkter kan give dit blonde hår definition og efterlader det mere naturligt udseende.

Thebalayage teknik virker wellfor højdepunkter og kan være et bedre valg end folier, fordi det er malet i. Når det kommer til at få store højdepunkter, er det bedst at overlade jobbet til en professionel.

Fremhævning naturlig blondine

Du vil gøre en god blondine hvis du havde blond hår som barn. Når at få dit hår farvet, bør din stylist tage din naturlig base i betragtning. Naturligt blond hår-selv beskidt blond ligesom Beth Ostrosky Sterns hår-er den perfekte base for højdepunkter.

Hvis du ikke har naturligt blond hår (og lad os være ærlige, få kvinder), du kan have til at udholde en proces til at gå blondine. Nogle kvinder med mørkt hår nødt til at gå til salonen to gange, én gang for blegning og igen for farve.

load...

Skønheden i bronde

Jennifer Aniston er kendt for hendes hår. Nogle gange er det mørkere, men hun går normalt nogle skygge af blonde, selv om hun er en naturlig brunette. Her hendes hår er en fantastisk bronde -somewhere i mellem blondine og brunette.

Bronde hårfarve er en vidunderlig mulighed for kvinder, der har lysebrunt hår, fordi du ikke behøver at farve hele dit hoved. Du kan få højdepunkter malet på for lettere effekt.

Sort og blonde

Selv afrikansk-amerikanske kvinder kan gå blondine, og det kan være meget slående. Nene Leakes fra "Real Housewives of Atlanta" er berømt for hendes blonde hår. Det er endnu mere fantastisk, fordi hun holder denne dejlige kul sorte nedenunder, som er en fabelagtig kontrast.

Moderne platin blonde

De fleste blonde nuancer er varm, men når det kommer til platin, det er cool hele vejen. Og kølige farver ser godt ud på kvinder med oliven-farvet hud. Denne farve så lys det er næsten grå, og det er helt fantastisk og meget smarte.

Koldt vejr platin

Platin er en flot farve til de koldere måneder. Du ønsker en kontrast mellem dit hår og hud, hvilket er grunden til oliven hud ser godt ud mod den iskolde blondine. Super bleg, pink-tonet hud kan blive meget udvaskes med denne blonde.

En grundlæggende smøragtig blonde

Deborah Kaplan hår er et godt eksempel på dit grundlæggende smøragtig blonde hårfarve. Du kan også fortælle, at hun har flere nuancer malet i hendes hår, formentlig med BALAYAGE. Det er ikke et kæmpe skår af den samme farve, der er tonsvis af dimension her, hvilket gør det ser endnu mere naturlig.

En smuk smøragtig blondine

Den smøragtig blond farve virker på mange forskellige stilarter af hår og det er en stor go-to for alle, der ønsker et klassisk blonde look. Det er dejligt korte og lige eller lang og bølget, selvom det er sandsynligt, at denne smukke udseende delvist består af udvidelser.

Blonde på en naturlig brunette

Brunetter der ønsker at gå blond behov for at overveje den vedligeholdelse involveret. Farven kan se helt fantastisk, som det gør på Ayla Kell, men du bliver nødt til at få dine rødder rørt op hver sjette uge eller deromkring.

Ombre blonde og brune

Læs også:

Ombre hårfarve er et populært valg for brunetter, der ønsker at gå lidt lysere uden at gå all-over blonde. Det kommer fra en fransk ord, der betyder "nedtonet ligesom en gradient."

Hemmeligheden bag dette look er at holde rødderne mørke, mens resten af ​​håret bliver lysere midt aksel ved hjælp af BALAYAGE teknik. Det er et godt valg, fordi det vokser ud smukt, og du behøver ikke at bekymre dig om din mørke rødder viser.

Fra brun til blonde

Hvis du overvejer at gå blond, men har brug for en tillid løft, Jennifer Lawrence viser, hvor fantastisk det kan se ud. Hun er ofte en brunette og her valgte hun at gå lyse blondine med en lang bob. Det er en meget fin, men alligevel legende, se og er fantastisk mod hendes hudfarve.

Der er få naturlige blondiner

Mens du kan se en masse børn med naturligt blond hår, de fleste af de kvinder walking gaderne med gyldne Lokker er ikke naturlige blondiner.

Som vi alder, vores hår har tendens til at blive mørkere til mindst en opvaskevand blondine, hvis ikke mørkere. De vigtigste undtagelser er nogle skandinaviske blondiner. Mange starter ud super blonde som børn og bo nogle sande version af blonde indtil alderdommen. Alligevel blonde hår er stadig den mest populære hårfarve i Amerika.

Gå blondine på egen hånd

Du kan være at overveje, om eller ikke at farve dit eget hår. Sandheden er, at for mange kvinder i håb om at gå blond, maynot kasse farve være den bedste idé.

At-hjem hår farve er for folk, der blot ønsker at gå et par nuancer lysere eller mørkere, eller som ønsker at dække en lille grå. Noget mere kompliceret end som så bør håndteres af en professionel. Hvis du er en beskidt blond, kan du gøre det selv. Brunetter er bedre vil til salonen.

Blondiner og kontrast

De bedste Blondiner har nogle kontrast mellem deres ansigt og deres hår. For eksempel, hvis du har lys hud, du ikke ønsker at gå alt for lys, så det er en stor vask af samme farve. Den bedste hårfarve giver mulighed for varians og viser off ansigtet.

Den blonde proces

Når du går blonder, du dybest set har tre muligheder. Du kan gøre en enkelt proces, højdepunkter, eller single-proces med tilsatte højdepunkter.

Single-proces farve er billigere end højdepunkter, men vil fremstå meget mere monokromatisk. Dette er den mindst naturligt af threecoloring muligheder.

Kelly Osbournes hårfarve er et godt eksempel på hår, der har været single-behandlet. Der er meget lille dimension til farven, men det ser stadig godt.

Dejlige blonde striber

Hvis dit hår er mørkt over det hele, kan din stylist beginby lysne din base til en blondine anvendes enkelt-proces farve. Hun kan derefter tilføje højdepunkter at skabe dybde og tekstur. Højdepunkter gøre hår ser mere naturlig og solbeskinnede.

Sund blonde hår

Uanset hvad yourhair drømme er, er det vigtigt, at du holder dit hår sundhed i tankerne. Du ønsker ikke at gå gennem en dobbelt-proces for at få blond hår, hvis dit hår er blevet kemisk udrettet eller permanentet.

Du bør aldrig genstand hår til mere end to kemiske processer ad gangen. Det sætter dig på for stor en risiko for skader, der enten kan tage lang tid at reparere eller kræve en stor chop.

Høj vedligeholdelse blondine

Husk, at blondine kan være en meget høj vedligeholdelse hårfarve. Du er nødt til at forpligte sig til regelmæssige touch-ups og købe de rigtige produkter til at holde det ser naturlig og frisk.

Undtagelsen er, hvis du har en stor blond base og beslutter at få højdepunkter. Højdepunkter, især dem gjort med BALAYAGE teknik, vokse mere naturligt end hår, der har været single-behandlet.

På grund af rodvækst, vil all-over farve nødt til at blive rørt op hver fire til otte uger. Højdepunkter, på den anden side, kan vare op til to eller tre måneder, afhængigt af, hvilken type du får.

Ansigt-indramning blonde

Hvis du fører en travl hverdag, og ved, at du ikke vil være i stand tomake regelmæssige ture til salonen, overveje ansigt-framing blonde striber og Lowlights stedet for all-over farve. Når det vokser ud, vil det se mere naturligt, så det er meget lettere at vedligeholde.

Kort eller lang blond

Hvis du får en ny klippe og farve, anbefales det, at du får den klipning, før du går ind for farve. Dette gør det muligt stylist til at bruge farven til at supplere din nye snit.

Rita Hazan sagde engang i Marie Claire, at en kvindes hår farve bør være omvendt proportional med hendes hår længde. Med andre ord, kan kortere hår gå lysere, mens længere hår skal være varmere og dybere.

Beskyt din blonde

Farvet blonde hår er mere modtagelige for klor og solen. Det er vigtigt, at youprotect dit blonde hårfarve for at holde det i at falme og få brassy.

Beskyttelsen kan begynde med en glasur på salonen, så strække sig ind de produkter, du bruger. Du ønsker at dække dit hår til at forhindre fading fra solen, skal du bruge en afklaring shampoo til blondiner, og vær forsigtig, når styling med varme.

load...