20 meget søde, men meget sexede korte frisurer 2018

12 november 2018

Der skal mod til at gå rigtig kort, men resultaterne kan være meget cool. Uanset om du søger en nedskæring, der er sexet eller funky eller sødt, er der mange frisurer for dig tochoose fra.

Du kan gå super kort eller vælge lange lag. Vælg en funky Pompadour eller en sød, blød nisse. Med hjælp fra et par berømtheder, der gik kort, din sikker på at finde lidt inspiration før du trykker på salonen.

Når der træffes beslutning om en kort frisure og klip, vil du ønsker at overveje, der vil supplere din ansigtsform samt dit hår tekstur.

load...

Mens nisse kan arbejde for enhver ansigtsform, kan det ikke fungere for rigtig tyk eller krøllet hår, for eksempel. Ligeledes, hvis du har en længere ansigt med en høj hårgrænse, kan nogle side-fejede pandehår dækker din pande. Du vil også ønsker at tænke på vedligeholdelse så godt. Kortere frisurer skal holdes op med regelmæssige trimmer til at holde dem til at kigge stor.

Michelle Williams' nisse

Michelle Williams bærer en yndig og sexet nisse frisure. De lange lag tilbyde et blødt look og dette er en meget populær frisure blandt kvinder, der elsker kort hår.

Williams talte med Elle UK om hendes populære frisure. "Jeg føler mig med kort hår. Og det har været en rigtig lang tid siden jeg havde langt hår, fem år. Selvfølgelig de eneste mennesker der kan lide det er bøsser og mine veninder. Lige mænd over hele linjen er ikke i dette hår. Jeg skar det til en lige mand, der nogensinde har kunne lide kort hår, og jeg bære det i mindesmærke af nogen, der virkelig elskede det."

load...

Halle Berry er nisse

I årevis Halle Berry bar denne signatur nisse, og det er en gorgeouslook. Hun fortalte engang Elle Magazine, at hun føler sig mest som sig selv i super kort hår. "Jeg elsker kort hår, det er mig, det er, hvem jeg er. Jeg føler bare selvsikker og har lyst til mit bedste selv, når jeg har kort hår," sagde Berry.

Snittet har en masse volumen takket være mussy lag og det fremhæver Berry smukke ansigt. Det kan også styles på forskellige måder, fra denne hurtige, Messier udseende til et slankere udseende, når du vil.

Anne Hathaways nisse

Anne Hathaway kan være kendt for sit lange hår, men denne nisse var en fremragende stil på hende. Det er tilbage bare lidt længere på toppen for at tilføje volumen og de totter end hendes pande er både yndig og sexet.

Eva Pigford sexede beskåret

Eva Pigford valgte en genvej, der matcher hendes fed personlighed. Den lyse blonde farve er en fabelagtig kontrast til hendes hud og mørke øjne. Ved at gå denne korte, hun også viser tilbyde hendes lange hals, som kun gør hende mere glamourøs.

load...

Ariane Davis' søde krøller

Hvis du ikke er at edgy, Ariane Davis har en super sød version af nisse. Det er skåret lige så tæt på hendes hoved og har masser af lag, men det har også nogle bløde krøller. Denne ene er elegant og sjov, perfekt til alle med en happy-go-lucky personlighed.

Rihannas nisse

Rihanna er en anden smuk kvinde, der går frem og tilbage mellem lange og korte hår. Denne bløde nisse var en af ​​de bedste korte stilarter hun har slidt. Det har store lag og fremragende volumen til accent hendes hjerteformede ansigt. Dette look ville kræve blot en minimal mængde styling hver dag, så det er fantastisk til en travl livsstil.

Miley Cyrus 's edgy

Miley Cyrus havde denne platin 'gøre for et par år. Det var ganske kontroversielt, men Cyrus elskede det.

Tilsyneladende, Miley ønskede at gå kort i lang tid. Da hun var 15, blev hun interviewet på ABC News og pegede på et billede af modellen Twiggy med nisse hår. Hun sagde, "En dag jeg skal klippe mit hår på den måde. Jeg ved, jeg er. Jeg ved, at jeg en dag vil."

Det er ikke ligefrem en nisse klipning, selv om. Cyrus er sportslige en Pompadour, også kendt som en "quiff." Dette stilfulde, edgy snit er blevet set på mange berømtheder, herunder sangerne Pink og Rihanna.

Singer lyserød

Pinks skilter kort hår i mange år og hun ofte bærer en Pompadour. Det hasbecome hendes underskrift udseende og spiller op hendes store personlighed. En af de mere usædvanlige stilarter er denne lyserøde quiff. Det er et ton af sjov og sikker på at få noget opmærksomhed.

Jaimie Alexander

Læs også:

Skuespillerinden Jaimie Alexander debuterede hendes korte, beskåret skåret i april 2016. "For mig er den største del af skønhed er tillid, så jeg anbefaler iført noget, du virkelig føler sig trygge i det er måske en forlængelse af din personlighed. Forsøg ikke at være nogen, men dig selv," fortalte hun til USA Today.

Hvis nisse virker en smule dæmpet for dig, kan du prøve Pompadour. Alexanders look er sjovt og hofte, men det er også meget elegant. Det ser dejligt med hendes mørkebrune hår og runde ansigt, tilføjer længde, fordi alle de hår er på toppen.

Esther Quek s spiked

Fashion redaktør Esther Quek er altid i toppen af ​​modescene. Hun bærer regelmæssigt nogle af de lækreste hår, du vil se, og gør det med stor stil altid. Denne strittende blonde cut er en sjov idé, at mange kvinder kan trække ud, især hvis du kan lide at gøre en erklæring.

Hun er også kendt for at parre hendes korte hår med forbløffende øreringe. Det er noget, som mange længere frisurer simpelthen dække op.

Ruby Rose røde og kantet snit

Du behøver ikke at gå med en fuld Pompadour eller pigge at vise din kantede personlighed. Ruby Rose har en fantastisk stil, der er så meget om rubinrød farve, da det er de mussy pigge. Det er en stor kigge efter hendes distinkt knoglestruktur, tilføjer balance med volumen på toppen.

Sharon Osbourne underskrift rød

Sharon Osbourne er ofte set i dette lyse rødt hår. Det er en stor farve til hendes hudfarve og denne nedskæring er en af ​​hendes favoritter.

Uanset om du går med rubinrød farve eller ej, det er en stor nedskæring for ældre kvinder. Det er afslappet og professionel på samme tid. Plus, kan du dyrke det lidt længere eller lad dine pandehår hænge ned mere, da Osbourne ofte gør.

Kris Jenner ungdommelige snit

Kris Jenner har altid slidt hendes hår kort, og dette er en af ​​de edgier versioner. Det er faktisk helt søde og ser ikke alt for ung eller for gammel, så det er et fantastisk valg for ældre kvinder med næsten enhver ansigtsform. Den side-fejede pandehår virkelig gøre udseendet og gøre opmærksom på hendes fantastiske øjne.

Jessie j

Singer Jessie J har en super kort beskåret platin frisure, der ville se godt ud på mange kvinder. Selv om det er usædvanligt at indramme panden med korte lag, der falder lige ned på panden, det virkelig fungerer. Det er især flatterende til hendes runde ansigt og giver hendes øjne for at være det vigtigste fokus.

Ruby Roses slicked udseende

Slicked tilbage er en stor kigge efter kort hår. Ruby Rose har den perfekte ansigt til dette look, fordi hendes hår ikke aflede opmærksomheden fra hendes hjerteformede ansigt. Det kan være nødvendigt at vokse dit hår ud en lille smule mere til at trække det ud, men pandehår kan altid blive fejet til side, når du ikke ønsker at glatte dem tilbage.

Devyn Abdullah

Denne frisure på model Devyn Abdullah er simpelthen fantastisk. Det er lidt af en nisse i ryggen, hvilket forlænger hendes elegante hals. Hendes længere pandehår vise hendes smukke øjne, især med den mørkere makeup, der er så smigrende til hendes hudfarve. Dette er en af ​​de nedskæringer, der ville arbejde for mange kvinder.

Sarah Harding 's side-fejede pandehår

Går længere i front tilføjer en moderne flair til den gennemsnitlige nisse. Side-fejede bangsmay er begyndt som en tendens, men de er kommet for at blive. Sara Harding cut er sød og kan arbejde på en hvilken som helst ansigtsform for kvinder i alle aldre.

Kathy Webers mørke lag

Du kan også give disse pandehår flere lag og drapere dem langs din pande. Kathy Webers mørkt, tykt hår er perfekt til dette. Hun har tonsvis af volumen på toppen til at balancere hendes ansigtstræk. Kontrasten mellem hendes hårfarve og hudfarve, sammen med disse pandehår, bringe al den opmærksomhed til hendes smukke øjne.

Laura De Boer søde feje

Laura De Boer har den perfekte personlighed og ansigt til at gøre denne enkle snit arbejde. Det er meget smukt, afslappet, og en kæmpefordel for hendes glat hår. De auburnhighlights give hende hår stor dimension. Uden dem, kan dette være en lidt for flad.

En stump cut

Paris Fashion Week er et godt sted at få øje på nye frisurer, især korte, edgy dem. Denne super kort stump cut er en af ​​de perler, du kan finde der. Det er hip, moderne og meget moderne, præcis hvad du vil, hvis du ønsker at afgive en redegørelse.

load...