20 flotte blonde, brune og røde hårfarver 2019

10 november 2018

Uanset om du går til fed rød, rig brun, eller en blank blond, farve kan opdatere alle frisure og opfriske dit look. Problemet er, at der er så mange farver at vælge imellem.

For at hjælpe dig med at beslutte, hvilken retning at gå, vil vi udforske stunninghair farver. Du vil også finde mange tips, der vil hjælpe dig med at finde yourperfect farve.

Gorgeous mørkebrunt hår

For en all-over brun farve, denne dybe chokolade er en fantastisk mulighed. Det ser godt ud på lange og korte hår og er virkelig varmt på tykt hår med naturlige bølger.

load...

Skulle du gå Mørkere?

Hvis du tror, ​​du måske se bedre ud med mørkere hår, New York stylist Eva Scrivo tilbyder en stor tip i sin bog, "Eva Scrivo om skønhed." Da vådt hår er en fewshades mørkere end tørt hår, sat på din almindelige dagtimerne makeup, mens dit hår er stadig vådt. Hvis din teint er lysere, Scrivo siger du ville se godt withdarker hår.

Brunetter kan få højdepunkter, også

Folk normalt forbinder højdepunkter med blond hår, men de arbejder smukt i brunette hår så godt. Vævning i lysere vask af farve i mørkt hår kan hjælpe med at sætte definition og dimension.

Denne fantastiske hårfarve på Katherine McPhee er et godt eksempel på ombrécolor. Du kan få denne gradient effekt med balayagetechnique. Hvis du elsker den Ombre, vil du også elske "bronde" hårfarve.

load...

Rich Copper højdepunkter

Højdepunkter behøver ikke at være blond, enten. Skuespillerinden Odette Yustman har smukke kobber højdepunkter i hendes mørkebrune hår. Det er en fantastisk pop af farve, der indrammer hendes ansigt med elegance.

Dette er også et godt eksempel på at få yourcut, før du får nogen farve tilføjet. Det giver yourstylist at tilpasse din nye farve til din frisure, så hun kan bringe dine bedste træk.

Blah brunt hår? Prøv solbeskinnede farve

Mange kvinder med brunt hår føler, at det er lidt bla, måske endda kedeligt. Med en antydning solbeskinnede højdepunkter, kan du give den et nyt liv.

Jennifer Aniston er et perfekt eksempel på, hvor godt det kan fungere. Hun har ofte, at solbeskinnede udseende på sit naturligt brunt hår og det er fantastisk. For de mest naturlige look, så spørg din kolorist om BALAYAGE teknik. Det er fantastisk til højdepunkter, fordi farven er malet på.

load...

Højdepunkter er ikke kun for sommeren

Scrivo skriver i sin bog, at kvinder tror, ​​de har brug for højdepunkter i løbet af sommeren, men det er faktisk den opposite.You ønsker at få højdepunkter i om vinteren, når din hud tone kan se kedeligt. Solen vil naturligvis lette dit hår om sommeren, så du kan faktisk spare penge og springe salonen besøg i sommermånederne.

Prøv en ombre nuance af brun

Ikke alle brune er kedeligt, especiallyombré frisurer på brunetter. Gradienten farveskift fra mørke ved rødderne til lysere farve, og det ser godt ud på lange hår. De fleste naturlige brunetter er ikke denne gyldne, enten. Den nuance er beregnet til at ligne solbeskinnede låse, der er vokset ud.

At finde den rigtige nuance af rød

Når du vælger en nuance af rød hårfarve, vil du ønsker at vælge en, der er ikke kun flatterende til din teint, men også gør det gløde indefra.

Kend din hud tone

At opdage, om du ikke kan gå rød, skal du finde ud af, om din hud har varme eller kolde undertoner. Hold et stykke hvidt papir op til dit ansigt. Hvis din hud farve synes at være lyserød, du er cool. Hvis det viser sig gul eller oliven, du er varm.

Varm hudtoner ser bedst med alle mulige nuancer, undtagen lyse blonde. Du kan se godt ud i rød, fordi mørke, rige toner vil modvirke sallowness. Dog bør seje hud piger undgå røde, fordi de vil bringe ud den lyserøde i din hud.

Start med midlertidig farve

Hvis du virkelig ikke sikker, så prøv en midlertidig farve som en mousse, hårspray, eller shampoo først. Der er ingen forpligtelse, fordi de vasker ud efter et par shampoo. Men du gør needto være omhyggelig med ikke at farve allerede behandlet hår selv. Der er for meget potentiale for skader.

Den perfekte kobber rød frisure

Denne kobber rød er en fabelagtig mulighed, især hvis du har en funky eller mere kantede frisure eller udseende. Det er meget fed og er sikker på at blive bemærket på lang, mellem eller kort hår.

Pas på dine egne rødder

Du behøver ikke at køre til salonen for at få dine rødder gjort. Mange peopleswear byClairol Root Touch-Up som et hurtigt fix mellem salon besøg.

Denne touch-up matcher næsten alle salon farver og kommer i flere shadesforredheads, Blondiner, brunetter og sort hår. Brugere, der har prøvet det rapporterer, at pakken kun giver nok farve til templer, del, andhairline. Pakken foreslår at holde det på i 10, men testere anbefale forlader itforup til 15 minutter, hvis du har stædig gråt hår.

En smuk nuance af rød

Berømt for sin rolle i "Mad Men", samt hendes strålende røde låse, Christina Hendricks har helt fantastisk hår. Det er overraskende, at finde ud af, at hun er faktisk en naturlig blondine. Hun har tydeligvis fundet den perfekte farve til hende, fordi hun har haft det meste af sit voksne liv.

Læs også:

Bring billeder til Salon

Når at få dit hår farvet, er det bedst at bringe billeder sammen. Du kan også dukke op en halv time tidligt at gennemlæse salon hår magasiner for idéer. Du skal blot beskrive en farve til din stylist vil ikke altid arbejde, fordi "irsk setter rød" kan betyde noget andet til hende, end det gør for dig.

Amy Huson, en kolorist på Marie Robinson salon, foreslår i Allure Magazine, at du sætter to billeder til salonen, en, du elsker, og en, som du hader. "På den måde kolorist er sikker på at se, ikke bare høre-hvad du ønsker."

Ikke alle kan slippe afsted med det røde

Jordbær rød som Maggie Rizer bærer er en tricky farve. Ikke alle kan slippe afsted med det. Hvis din hud tone ligner hendes, kan det være en god pasform, selv om. Supermodellen ses med enten denne farve eller en støvet blondine og begge lookgreat.

Kan du farve dit hår, når gravid?

Mange gravide kvinder farve deres hår ved hjælp af ammoniak-fri hårfarve. Andre vælger højdepunkter. Når de er udført korrekt, er farven ikke røre hovedbunden så meget som all-over farve gør. For at være sikker, er det bedst at vente, indtil afteryour første trimester at få dit hår farvet eller fremhævet.

Lad dit grå hår gå

Når dit hår bliver gråt kan det være besværligt at holde det farvet, hvilket er grunden til flere kvinder vælger at gå grå. Det er en smuk farve og en du kan ikke komme ud af et farvestof, selvom mange unge kvinder forsøger.

Uanset om du vælger at gå fysisk eller ønsker at dække det op, er der nogle tricks til at grå hår, som du ønsker at vide. For eksempel, det har en tendens til at have en ruhåret tekstur og du måske ønsker at varme op din makeup til at holde din hud fra at vaske ud.

Platinum blonde hår

Platinumshades er super edgy. Ikke alle kvinder kan slippe af sted med dette look. Det er bedst onolive hud og du er nødt til at have den rette indstilling til at bære dette ser ud. Hvis du har en lyserød hudfarve, er det ikke den bedste løsning, fordi det kan gøre dig se gusten.

Boost fint hår med farve

Hvis du har fint hår, vil tilføje noget farve give dit hår krop, fordi farvelægning forårsager dit hår skakter til at svulme op. Hvis du har en god blonde hår base, du er bedste chance er at formentlig fremhæver, snarere end den samlede farve. Det er fordi strimler af farve er meget bedre end endimensional farve.

Spørg din stylist om lowlights, også. Lowlighting betyder mørkere tråde er vævet ind i de lysere dem, skabe mere dybde og drama.

Dine fremhævningsmuligheder

Hvis du bruger traditionelle folie metoder til dine højdepunkter, skal du huske disse er sværere at passe, når dine rødder vokser ud. Folie højdepunkter kræver en præcision ansøgning, hvilket gør fastsættelse mørke rødder dyrt. Men hvis du går med bredt fordelte, mindre strukturerede stykker af farve (kaldet hår maleri eller BALAYAGE), vil touch-ups være nemmere.

Du kan vælge enten fuld eller delvis højdepunkter. Delvis betyder stylist holder sig til den øverste del af dit hoved, i stedet for at fremhæve alle over. Hvis du har tykt hår, vil du ønsker at gå partialor du vil være der for evigt. Om sommeren, så spørg din stylist til at farve hår, der viser, når du bære en hestehale.

Tilføj dimension med flere farver

Den bedste hårfarve er multidimensional, ikke endimensional. En stor store vask af blonde er kedeligt medmindre der er mørkere og lysere strenge vævet inden. For et godt eksempel på naturlige hårfarve, se på et barns hår. Du vil se mange forskellige farver.

Når at få dit hår farvet, så spørg din stylist til at flette i op til threedifferent farver, hvis du får højdepunkter. Hvis du får all-over farve, overveje et par højdepunkter omkring dit ansigt.

Fra beskidte blondine at bronde

Hvis du har beskidte blond hår, kan du perfektionere "bronde" look. Det er en dejlig blanding af blondine og brunette. Du skal blot få højdepunkter og lowlights, holde dine "beskidte brune bits", mens tilføje i lysere farver variation.

California blonde

Den californiske look er blond, men ikke alt for blond. Det er bare lidt mørkere end platin blond og har tendens til at se bedst med et par forskellige nuancer blandet i. Det er dejligt med beachy bølger til at fuldføre surfer pige look.

Honning gyldne blonde

Ifølge InStyle Magazine, Gwyneth Paltrows blonde hår farve er den mest efterspurgte blond farve i Los Angeles saloner. Det er en smuk nuance, der virker på mange forskellige frisurer, især hvis du deler hendes fine, glat hår.

Gå fra brunette til blondine

Kristin Chenoweth er ikke en naturlig blondine (du kan fortælle fra sine rødder, som er begyndt at vokse i), men hendes hår farve er smuk. Hvis du ikke ønsker åbenlyse rødder, få BALAYAGE i stedet for folie højdepunkter. De vokser i mere naturligt.

Hvis du ønsker at gå helt blond, er det typisk en to-trins proces, der involverer blegning den naturlige farve ud af håret og derefter tilføje farve igen. Fremskridt med forsigtighed og aldrig prøve dette derhjemme. Også huske på, at der vil være omfattende vedligeholdelse til at gå blondine.

Dip-dye hårfarve

Dip-dyehair er en sjov og populær look. Det er en proces, der dypper enderne i farve, mens resten af ​​håret er tilbage naturligt. Det er ikke bare en trend for teenagere, enten. Denne ene er popping op på kvinder (og mænd) i alle aldre.

load...