19 frisurer kvinder i deres 20erne kan komme væk med

14 november 2018

Når du er i din teenagere og 20'erne, det er den absolut bedste tid i dit liv for at afprøve alle typer af klipninger, frisurer og hårfarver. Dit hår vokser så hurtigt, som det nogensinde vil i livet, så hvis du får en kantet Pompadour en måned, og du keder dig med det næste, kan du dyrke det ud i en bob, så en shag, så en skulder-længde cut og endelig i lange, beachy bølger, som du bærer i en høj hestehale, ligesom skuespiller og model Nina Dobrev (født januar 9, 1989) gør her.

Og på hvert trin, kan du prøve en ny farve.

Ved 25, vil du ikke se latterlig i en fletning (selvom Elle MacPhersonwas rokkende en fletning i foråret 2013, hvor hun var ved at være 50. Shelooked AMAZING), vil du ikke se dum i en top-knude, og du vil bestemt ikke være spørgsmålstegn hvis du forlader dit hus med pink hår.

load...

Når det er sagt, Helen Mirren nylig rystet pink hår, og hun blev født i 1945. Du gør det math.

Jeg kan ikke lide skønhed regler og jeg elsker en regel-breaker, men det er sandt, du kan slippe af sted med så meget mere i din 20'erne, end du kan i 30'erne, 40'erne og ældre. Så siger jeg gå efter det. Finde ud af, hvem du er, hvad der ser gøre dig den mest komfortable. Eksperiment. Måske vil du være taknemmelige du gjorde mange år frem, når you'rean ældre kvinde.

I dette galleri, jeg har fantastiske klipninger, stilarter og farver, som du kan slippe af sted med i din 20'erne. Faktisk alle de fremhævede i dette galleri kvinder er i 20'erne. Lad eksperimentering begynde (så skriver denne misundelig 40-årige).

load...

Den Gamine: kort hår, lange pandehår

Her er et par ting at overveje for en klipning i din 20'erne (Jeg er delvis til dette helt fantastisk gamine frisure afbilledet her, ved den måde):

Tip # 1: Overvej dine karrieremål. I din 20'erne, er du på udkig for at oprette dig selv i en karriere. Hvis du er i en mere artsy erhverv, kan du slippe af sted med en funky look, men hvis du er i en mere konservativ erhverv, du kan vælge et mere professionelt udseende. Du kan overveje at hakke det lange hår i en kortere snit. Tjek dette galleri af bob hairstyles.Tip # 2: Eksperimenter med længde og farve. Nu er det tid til at se, hvordan du ser med super lange hår, så hug den af ​​og se, om du tager til kort hår. I din alder, vil dit hår vokse hurtigere og tykkere end på noget tidspunkt i dit liv. Så nyd det mens du har det. Hårfarve er nøglen til genopfindelse. Hvis du havde blond hår som barn, vil du ser godt blondine nu. Velsignet med sort hår? Prøv en lysere brun eller red.Tip # 3: Pas på forkert genvej. Hvad du ikke ønsker at ligne en bestand "mor" karakter. Vælg en kort udseende, der passer til din alder og de nyeste trends. For nogle ideer, så tjek de 5 hotteste Short Hair Trends.

load...

Arizona Muse lange frisure

Det plejede at være, at alle ønskede Alexa Chung s shag frisure. Nu alle ønsker model Arizona Muse s (født september 18, 1988) lang frisure. Så mange blogs og magasiner er featuring Arizona Muse og hendes ikoniske frisure, og det er faktisk en, der ville se godt ud på kvinder i alle aldre.

Denne nedskæring er perfekt til naturligt bølget hår, krøllet hår og selv glat hår, så længe det har nogle naturlige bølge til det. Hvis du har krøllet hår, sætte en DAB af teksturering pasta på hænderne og køre det igennem dit hår til at tynge krøller. Hvis du har glat hår, spray i en saltvand spray og kradser hår, da det dries.Long hår kan være høj vedligeholdelse, fordi det tager for evigt at tørre og kan se knotten når den ikke er stylet på daglig basis. Denne nedskæring er perfekt for mødre, fordi det ser godt lufttørret, blæst tørret eller endda trukket tilbage i en afslappet hestehale.

A-linje (også kendt som "graduerede bob") er en populær lang bob mulighed, fordi det giver stil og raffinement til en ellers kedelig snit. Spørg din stylist til at klippe dit hår omkring en tomme kortere i ryggen, som gør det muligt gradvist at få længere i front.

Den lange bob vokset ud

Træt af dit lange bob? Dyrk det ud i en swishy, ​​smuk skulder-længde cut, som er flatterende på alle.

"Lige ved stranden bølger

Blake Lively (født 25. August, 1987) har et hoved af smukke hår her. Hvis du har langt, tykt hår, kan du slippe af sted med dette look. Selv hvis dit hår er på den tynde side eller vokser ikke længere hurtigt, kan du eftergøre dette ser med hjælp af hair extensions.

Jeg vil vædde på, at hver eneste kvinde i Hollywood har haft denne frisure på et tidspunkt i sit liv. Det er ganske enkelt aldrig går ud af stil. Det er afslappet, super sexet og vi ved alle mænd elsker lange hår.

Læs også:

Hemmeligheden til sexet, Beachy bølger er salt spray. Spray det på, kradser dit hår og off you go. Få min opskrift her: Salt Spray Opskrift på hår.

Miley Cyrus 's platin Pompadour

Da Miley Cyrus (født den 23. November, 1992) afbrød hendes hår i denne platin Pompadour, blogosfæren gik vildt. Cyrus er ikke fremmed for eksperimenteren. Jeg elsker absolut denne frisure på hende og beklager, at mine 20'ere er fulde af billeder af mig i stort set nøjagtig samme frisure og nøjagtig samme hårfarve.

Blogger Chiara Ferragni eksperimenter med rødt hår

Hendes blog er opkaldt efter hendes typiske blonde hårfarve, men kendt blogger Chiara Ferragni handler om at eksperimentere på hendes hjemmeside (se hendes blog "The Blond Salad" her). Hun rejser rundt i verden modellering fantastiske tasker, sko og tøj. Det er ikke underligt, hun er gået rød her og med så stor succes.

Ballerina boller

For et stykke tid der, alle, der var nogen, var iført deres lange hår knyttede messily på toppen af ​​deres hoved. Mens topknot er stadig omkring, denne version er langt mindre Mussy. Faktisk er det en ballerina bolle skomagerens op højt som det ses her på Hilary Duff (født september 28., 1987) og Sarah Hyland (bornNovember 24, 1990).

Der er ulemper til dette udseende, herunder vil du ligne et fjols, hvis du forsøger at trække dette fra, og du har en lang ansigt som jeg gør. Det vil gøre dig se heste-y. Gør det ikke.

Se billeder af smukke ballerina boller og tjekke det ud, det ballerina bolle gjort listen af ​​årets Top 20 frisure Trends.

Fletninger er enorme

Fletninger er en fantastisk måde at tilføje stil til dit look.

Lige, midterste del

Hår blæst lige og skiltes på midten er meget populære i øjeblikket. Tjek disse versioner på søstre Kendall Jenner (født november 3, 1995) andKylie (født august 10, 1997).

Luisa Hartema Bob - alle 3 versioner af dem

Jeg er alle for en klassisk bob på 20-somethings. Ja, det er en klipning din bedstemor kan dele med dig, men hvis du forsøger at gøre din vej ind i erhvervslivet eller uddannelse eller et job, hvor du ønsker at klatre en stige, vil en bob tjene dig godt. Og du kan klæde det op så mange måder, som model Luisa Hartema (født december 26, 1994) viser sig her.

Brooklyn Decker lange bob

Jeg er ga-ga for den lange bob og jeg elsker især denne version på Brooklyn Decker (født april 12, 1987).

Brooklyn Decker går fra blond til brunette

Brown er den hotteste farve i England lige nu takket være Kate Middleton (det er Hertuginden af ​​Cambridge til dig)). Det er også den varmeste farve i USA i øjeblikket, så godt.

Hvis du er nysgerrig, hvad du ville se ud med rige kastanje låse, prøv det. Decker, trods alt, var blond ovenfor. Hun farvede sit hår brunt efter år for at være en blondine.

Er du modig nok til at gå platin?

Det tager en modig kvinde, ligesom Esther Quek, afbilledet hertil gå platin. Men ikke alle hudfarve ville passe godt til platin.

I din alder, dip-dye & farvede udvidelser ligner ikke barneleg

Ja, Helen Mirren er blevet afbilledet nylig i pink hår, men påskeæg farver er bedst at overlade til den under-30 sæt.

Frankie Sandford s nisse klipning

Frankie Sandford (født januar 14, 1989) har de fedeste, edgiest frisurer. Nu er det perfekte tidspunkt til rock rocker udseende, især hvis du har et job i kunst eller er i skole eller grad skole.

Jennifer Lawrence skulder-længde hår

Hvis du følger mit websted, du ved, jeg er ga-ga for skulder-længde frisurer. Denne længde er, trods alt, flatterende på næsten alle (se The mest flatterende Haircut på alle). Og hey, hvis det er godt nok til Jennifer Lawrence (født 15 august, 1990). Du får billedet.

Skulder-længde hår er simpelthen den mest alsidige, flatterende hårlængde på alle ansigt typer og til alle hår teksturer. Nøglen til den perfekte skulder længde snit ligger, blot, i længden. Det kan ikke være for lang eller for kort, og ser bedst ud, når det bare hits på kravebenet eller lidt over.

”Den er færdig skal vises stump, men bør aldrig være stump, som stumpt ser billige,” forklarer stylist Harry Josh i Vogue Magazine. ”Du texturize enderne med måske en fjer barbermaskine så linjen forekommer rent, men der er faktisk en masse bevægelse i det. For meget af en blok, og det ser tungt.”

load...