18 smigrende bob frisurer på ældre kvinder 2019

9 november 2018

Bob frisurer er en chic choiceforolder kvinder, fordi der er en bob, der ser godt ud på alle ansigtsformer. Der er også en bob, der kan passe dit hår tekstur, uanset om det er lige eller krøllet eller midt imellem.

Bob er ikke kedeligt. Det refererer ofte til hår, der er skåret fra lige over hagen eller venstre lange, næsten til skuldrene. Alligevel kan det tage på mange forskellige stilarter, så du er sikker på at finde en stor kamp for din personlighed og livsstil.

En klassisk bob

load...

Enhver kvinde med en dejlig jawline og hals vil se godt ud i en bob. Den klassiske bob er en vidunderlig udseende, som stadig populær blandt ældre kvinder. Det rammer lige over hagen, har denne dejlige under krølle, og det har masser af volumen.

Din personlighed vil spille en stor rolle i, hvorvidt bob er rigtige for dig. Hvis du har tendens til at nyde klassiske og rene stilarter og anser dig selv for at være sofistikeret, er det et glimrende valg.

Et klassisk grå bob

Hvis du forbinder millioner af kvinder, der omfavne deres naturligt gråt hår, bob er en stor klippe. På denne længde, vil dit hår har masser af bevægelse, så det kan hjælpe dig se yngre ud. Bedre endnu, hvis du bruger briller, en moderne, hip ramme ser fantastisk med en grå bob.

load...

Husk, at bobs kræver normalt en føntørrer og nogle gange en flad jern til at opnå et slankt look.It kræver også trimmer hver seks til otte uger for at bevare længden. Hvis du ikke betaler meget opmærksomhed til dit hår, så tænk over, om du vil nyde at opretholde dette look.

En bølget bob

Hver ansigtsform og hår tekstur kan bære en bob; Det er i høj grad afhængig af den specifikke type bob du får. Der er et par ting at overveje:

En slank bob

load...

Uanset om dit hår er glattet eller du bære en paryk, bob ser fantastisk på sorte kvinder. Det kan styles med eller uden pandehår, som begge vil ramme dit ansigt og vise det bedste af dine funktioner. Hold din bob på hagen eller gå lidt længere, de er begge stærke udseende.

En signatur bob

Helen Mirren ser altid godt ud i hendes underskrift graybob. Hun bærer det så mange forskellige måder, at det er svært at huske, at det er næsten den samme frisure. Det viser bare den alsidighed af denne nedskæring.

Uanset om du ønsker en afslappet, levede i udseende eller en darling bølget stil, bob efterlader dig nok hår til stil til lejligheden. Igen, det ser flot ud med gråt hår og hendes pandehår gøre hende ser år yngre.

En bølget lang bob

Hvis du ønsker at forlade en lidt mere længde til dit hår, den lange bob er en glimrende mulighed. Det er meget smigrende på alle ansigtsformer og hår farver, især hvis du har nogle naturlige bølger.

Den lange bob kan også styles, der passer til dit look på dagen. For at få dette naturligt bølget bob, spray i et salt spray og kradser dit hår som det tørrer. Det kan også være flad stryges lige.

En a-line bob

Salon ejer Rodney Cutler fortæller MSNs Glo, at den bedste ungdommelige, kantet, og selvsikker bob skæres i A-line stil. Det er også kaldet en gradueret eller inverteret bob.

Læs også:

A-line betyder, at bagsiden er lidt kortere end foran, med en vinkel, der kan ses fra siden. Det fungerer fint, fordi det giver håret en stor bevægelse, i henhold til Cutler.

En kortere bob

Bobs kan være ganske kort og samtidig bevare bare en smule længde i ryggen. Ved at have din stylist skåret i mange lag, det tilføjer volumen til tyndere hår, der kan fastsætte en lille lejlighed.

Side-fejede pandehår er en fantastisk tilføjelse, der er flatterende for enhver ansigtsform så godt. Føntør dit pandehår ved at pege dysen af ​​tørretumbleren nedad fra toppen af ​​dit hoved. Pensl pandehår til venstre, højre og ned i midten, som du tør.

En stump bob

Længden af ​​en klassisk bob tendens til at være en til to inches under hagen. Det er en vidunderlig længde for stumpe afskårne pandehår så godt. Når parret med glat hår og en lang hals, det har en meget klassisk look.

Den alsidige lange bob

Du kan ændre op udseendet af din bob ved at lade det tørre naturligt på nogle dage andblow-dryi det lige på andre dage. Du kan også krølle det for bølger.

Toblow-tørre et slankt bob, begynde med en volumizing shampoo og mousse, hvis du har fint hår. Brug en stor, pagaj pensel frem for en afrundet pensel for at få enderne til at krølle under. Hvis du har nogle bølge og ønsker det mere lige, bruge en flad jern derefter slutte det med en glans spray likeBumble og Bumble Shine On.

En en-længde bob

Ikke alle bobs har lag eller pandehår. Det er et snit, der kan være fantastisk, når alt er en enkelt længde. En simpel stil som dette er en glimrende måde at lade din hårfarve glans. Uanset om du går blond, rød, chokolade, eller grå, vil det se smuk.

En stærkt stylet bob

Bobs med godt indrettede pandehår er dejlige. Den klassiske bob i en meget slank, lige stil er perfekt til den rounder ansigter at mange asiatiske kvinder er velsignet med så godt. Du er nødt til at værdsætte, hvor perfekt denne ene ser ud og hvordan det spiller op hendes fine funktioner.

En fremhævet bob

Den bob kan have en mere moderne og afslappet føler så godt. Med frynser pandehår, som er lange på siden og nogle subtile lag i ryggen, det ser flot ud. Dette er en nice indstilling til fint hår, især hvis du har nogle fantastiske højdepunkter at tilføje volumen.

En subtil lag bob

Denne bob kan ligne det er skåret til en længde, men det faktisk har nogle lag. For at få dette udseende, "bede om, at det er lidt kortere i ryggen med meget subtile lagdeling overalt," siger stylist Chris McMillan i Allure Magazine.

Ifølge McMillan, dette er en nedskæring, der virker bedst på glat hår. Du kan tilføje pandehår, hvis du kan lide, og stumpe pandehår ville være fantastisk. Hvis du har en rundere ansigt, bede om længere, side-fejede pandehår.

En sofistikeret bob

Mange stilfulde kvinder vælger at klippe deres hår kort senere i livet. En gradueret bob, der er enkel og matcher dit hår tekstur kan være en meget sofistikeret look. Thisversion er perfekt forthick hår har høj lidt ofnatural bølge, ville thoughit være stor med somecurls så godt.

En ungdommelig bob

Iman har været modellering i årtier, og det er svært at tro, at hun er i hendes 60'erne. Dette look er et perfekt eksempel på, hvor ung du kan se med den rigtige frisure. Det er elegant og stilfuld, perfekt indramning hendes lange ansigt og bringer ekstra opmærksomhed på hendes øjne. Farven er også fantastisk og et godt valg for African American kvinder.

En fuld-volumen bob

Hvis du har et hoved fuld af tyk, saftig hår, kan bob vise det frem. En med denne meget volumen langs siden vil være bedst for ovale, lange og hjerteformede ansigter. Det kan også være smukt, hvis du har naturligt krøllet hår.

load...