16 smigrende hårklipp til lange ansigtsformer 2019

10 november 2018

Mange smukke kvinder har en lang ansigt. Hvis din er lidt længere end den er bred, kan dit hår klippe og stil fladere form og bringe dine bedste træk.

Nogle af de bedste frisurer til en lang ansigt er skulder længde med ansigt-indramning bølger, krøller eller højdepunkter. Du kan også gå kort eller lang, vælge en bob, og holde den stil som slanke eller som Mussy som du vil. Hvis du tilføje volumen til siderne eller skære i nogle pandehår, kan du give dit ansigt en mere afrundet eller kortere udseende så godt.

load...

Lad os undersøge nogle af disse muligheder i aktion. Billederne er sikker på at give dig ideer til din næste klip og stil.

Skulder-længde hår er smigrende

Den mest flatterende klipning på en lang ansigtsform er skulder-længde. Du kan tilføje nogle ansigt-framing lag, samtidig med at alt mellem din hage og skuldre. Det er både en trendy og tidløst look, der giver dig mange styling muligheder fra dag til dag.

Hvis du ønsker at gå lang

Lang, glat hår er typisk en bandlyst på en lang ansigtsform, fordi det forlænger ansigtet endnu mere. Denne frisure har det bedste af alt, hvad der flattersa lange ansigt: side-fejede pandehår, masser af lag, der starter på hagen, og det er ikke alt for længe.

load...

Lang og krøllet

Du kan også bryde den "ingen lange hår" reglen, hvis du har bølger eller krøller. En masse af krop tilføjer bredde til siderne af ansigtet. Hvis du har naturligt krøllet hår, lad det gå fysisk eller tæmme krøller med et krøllejern og nogle lette produkter.

For mere lige hår, skal du tilføje nogle krølle. Spritz dit hår med indstilling spray og vind sektioner omkring løbet på en mellemstor krøllejern.

Tilføj pandehår

Bangs kan være din bedste ven, fordi de kan skjule en stor pande, et fælles træk ved den lange ansigtsform. De vil også gøre dit ansigt vises kortere. Hvis du vil beholde dit lange, lige hår, pandehår er en stor mulighed.

De bedste pandehår for en lang ansigt er pande-skimming, side-fejede pandehår eller stumpe pandehår.

Den smukke lob

Når det kommer til frisører, hage-længde bobs (orlobs), er ideelle. De skaber en illusion af bredden, og de er også på tendensen.

load...

Den bob skal ende lige under kæben til at vise din knoglestruktur. De bedste nejer arealso kortere i ryggen og vinklen ned til fronten.

Gå med en side del

Dette er en utrolig flatterende frisure på en lang ansigt. Det er en kortere bob og krøller tilføje bredde til siderne af ansigtet.

Din del betyder noget så godt. Du vil bemærke, at en masse af disse stilarter har en side del, hvilket naturligvis gør dit ansigt vises bredere. Den midterste del vil gøre dit ansigt ser endnu længere end det er. Det er fordi det flugter med din næse og lige ned til hagen, hvilket skaber en meget lang linje.

Læs også:

Den en-line lang bob

Du kan også bede din stylist for en lang "A-line" bob, hvor ryggen er ca 1 1/2 inches kortere end fortil.En længde er perfekt til en aflang ansigt og med nogle bølgede krøller og højdepunkter, siderne er virkelig udfyldes.

En bob for tyk, glat hår

Dette er en stor nedskæring for enhver ansigtsform, men det er fantastisk på en lang ansigt og ideel, hvis du har tykt, glat hår. Bob indkobles i en stor vinkel på ansigtet, så det viser off slanke knoglestruktur. De lange, side-fejede pandehår dække en stor pande og det er også fabelagtigt Mussy.

En shaggy lang bob

Den bob er virkelig alsidig og dette er en anden stor udseende, du kan få med snittet. Det er en shaggier bob med masser af urolig lag og lige nok bølge at give det til et særligt, moderne stil.

En hage-længde bob

Denne bob om Nancy Pelosi er rart og sofistikeret, og det har vidunderlige højdepunkter. Det er blæsetørret så det krøller under og ser flot ud med eller uden pandehår.

Den krøllede "falske bob"

Den falske bob, som denne båret af Rosario Dawson, er fantastisk på en lang ansigt. Bølgerne tilføje bredde til side af ansigtet. Også, pinning håret under lige ved hagen viser off en lang hals.

Shag er fabelagtig

Denne shag haircut er ikke for kort eller for lang, så det er perfekt til en længere ansigt. Det er en enkelt snit, der kan bæres blæst ud eller lufttørret, hvilket giver det en smule naturlig bølge. Du skal blot bede din stylist til at skære i urolig lag.

For lige, tynde hår

Hvis du har stick-glat hår, der er også tynd, det er en stor frisure til dig. Denne ene virker, fordi det er slank, sofistikeret, og kort. Du behøver ikke masser af hår til at slippe af sted med dette udseende og længden er ideel til ansigtet.

Et skiftende udseende

Disse to nedskæringer på Olivia Newton-John arbejder smukt på en lang ansigt. De viser også, hvordan du kan style en klippe to forskellige måder, så du kan gå fra lige til krøllet når du har lyst.

Gå kort, ikke høj

Hvis du likeshort hår, er det bedst at undgå korte lag, der tilføjer volumen på toppen. Du kan se forskellen styling gør på sangerinden Pink smukke, lange ansigt.

Da hun bærer sit hår med side-fejede, super lange pandehår, hendes ansigt vises kortere. Men når hun bringer det op i en Pompadour, hendes ansigt ser meget længere. Spikes vil have den samme effekt.

load...