16 flotte frisurer med bangs 2018

15 november 2018

Bangs er en fantastisk måde at opfriske din frisure og de kan tage fem år fra dit ansigt. Hvis du har været tanker om at få pandehår skåret i din stil, vil disse billeder give dig lyst til at tage springet endnu mere.

De rigtige pandehår til din ansigtsform kan gøre dine øjne pop, vise dine fantastiske kindben, eller hjælpe med at skjule en stor pande. Dagens friskeste udseende vise mange forskellige typer af pandehår: side-fejede pandehår, 70'erne frynser (ses her på en model fra den fantastiske denim butik, Mor), pande-skimming tunge pandehår, og selv korte pandehår.

load...

Når du får den perfekte snit, skal du sørge for du ved, hvordan du properlyblow tørre dine pandehår. Du kan undgå en "boble bang" look ved blot at sætte ned rund børste, og brug en flad eller pagaj pensel i stedet. Dette vil skabe slankere og mere moderne pandehår.

Bangs til glat hår

Naomi Campbell viser off en smuk sæt af pandehår, der fungerer bedst på glat hår. De tager regelmæssig vedligeholdelse, selv om. Med stumpe og pande-skimming pandehår, er du nødt til at gettrims hvert par uger eller deromkring.

Når man overvejer pandehår, vil dit hår tekstur være en faktor. Hvis du har super tyk, bølget hår eller krøllet hår, kan pandehår ikke være din bedste løsning. De kan Frizz op, når du føntørre dem lige. Mens flad strygning kan arbejde, det øjeblik fugt rammer luften, er der en god chance for, at din fabelagtige frynser bare vil krus op igen. Spørg din stylist om en udtalelse, før der indgås snittet.

load...

Bangs til en nisse klipning

Disse tykke, side-fejede pandehår er stor for en nisse klipning. Sommetider nisse nedskæringer kan være for drenget og uoriginale, men store pandehår kan gøre en nisse frisure fabelagtig og feminine. Disse rock 'n roll pandehår på skuespillerinden Ginnifer Goodwin er bevis på, at selv kort hår kan være ekstremt sexet.

Bangs der vokser sig store

Lange, side-fejede pandehår er langt den nemmeste pandehår at få. De er mindre af en forpligtelse end stumpe pandehår og de fladere everyface form.

Disse pandehår på model Agyness Deyn er et godt eksempel på side-fejede pandehår, der er super lange. Du kan enten gå ind for trim hvert par uger eller bare lade dem vokse ud med din frisure. De kan nemt se godt op for omkring tre måneder.

Bangs til en formel stil

Side-fejede pandehår ser godt ud, når du trækker dit hår tilbage, og det kan arbejde for formelle udseende, som vi ser på skuespillerinden Julie Benz. Dybest set, du stadig har noget foregår i front, selv når de fleste af dit hår gemmer sig væk. Som du kan se, pandehår er også et godt valg for kvinder med høje fine streger.

load...

Bangs gå chic

Model Erin O'Connor viser off super stumpe pandehår, der er utlrachic. De gør et fantastisk stykke arbejde på at færdiggøre sin retrostil her og smukt accent hendes kul sort bob. Hvis du går med denne stil, være parat til at få pandehår trimmet hvert par uger.

Bang for en funky, cool look

Dette er en super cool look på skuespillerinden Viola Davis og hendes pandehår henlede opmærksomheden ret til hendes øjne og beautifulface. Selv om det ser ud som om, det kan drive dig til vanvid med pandehår i øjnene hele dagen, det er en let løsning.

Når de generer dig, skal du blot skubbe dem ud til siden, og de vil stadig se godt ud. Alsidigheden er en del af skønhed, når du går lidt længere.

Bangs med langt hår

Læs også:

Langt hår er fantastisk med en stump brag. Skuespillerinden Beth Behrs bærer dem smukt sammen med hendes smukke blonde bølger.

Hvis du elsker yourlong låse, kan tilføje pandehår straks opfriske dit look. Skulle du blive træt af dem, de vokser pænt ind i side-fejede pandehår, derefter ind i din almindelige længde, så overgangen er let.

Bangs til tykt hår

Hvordan kan du ikke forelske sig i denne cool rød frisure på sangerinden Florence Welch? Disse sløve bangsmatch hendes lange, tykke hår perfekt og de har en stor "U" form, der indrammer hendes ansigt.

For at få dette udseende, så spørg din stylist til at klippe dit pandehår tyk. Den midterste del af den stumpe bang skal falde på din pande eller lige under det. Siderne af de stumpe pandehår bør være længere, danner en på hovedet "U." Denne nedskæring vokser ud bedre end en stump brag.

Husk, at når håret er skåret vådt, vil det tørre kortere. Vær sikker på at fortælle din stylist, hvor du vil have dine pandehår til at falde, når det er tørt.

Bangs til tyndt hår

Bløde, tjavsede pandehår er ofte bedst med tyndt, glat hår. Model Irland Baldwin har en smuk klippe for hendes blonde Lokker og det tilføjer til sin stilfulde, smarte look. Hvad der virkelig gør dette arbejde er, at de tyndere, frynser pandehår er parret med front lag. Denne udformning øjeblikkeligt trækker øjet til hendes smukke, lange ansigt.

Bangs med en hestehale

Model Sharni Vinson ser fantastisk med og uden pandehår. Dette look par et formet bang med en lang, lige hestehale og tilføjer en sjov men klassiske touch til hendes udseende. Du vil også bemærke, at hun gik med en lille dukkert-dye farve på spidsen til at matche hendes kjole. Udseendet har helt sikkert en legende fornemmelse.

Bangs til hverdagsbrug

Reese Witherspoon er en favorit til at se for iøjnefaldende frisurer og hun altid viser os noget nyt. I dette look, thebangs lige knap skimme hendes pande, og det fungerer fint med hestehale.

Dette er en af ​​de mere tidløse nedskæringer for pandehår. Det kan fungere godt med næsten enhver hårfarve, type eller tekstur. Det er en stor hverdagslook, der kræver meget lidt vedligeholdelse og bare en trim her og der for at vedligeholde.

Bangs til en eye-pop

Pandehår er gode til at bringe opmærksomhed til dine øjne, i henhold til stylist Tommy Buckett i Glamour magazine. "De er en hurtig ændring uden en fuld på cut," siger han. Dette kig på skuespillerinden Taraji Henson beviser det punkt, og viser det ud i elegant stil.

Bangs til en Pompadour

Pompadour frisurer er prangende og sjov. Mens de har tendens til at være trendy, dette look kommer ofte tilbage og er perfekt til en platin blond ligesom Brigitte Nielsen. Det er funky, kantet, og rock 'n' roll alle rullet op i en enkel frisure, der er blevet sprøjtet op til at være helt fantastisk.

Bangs til genveje

Paris Hiltons klassiske side-fejede pandehår er tilbage lang og ser fantastisk med hendes korte bob. Det er en smuk og frisk look, der aldrig går af mode. Det er også ret dejligt med længere hår.

Bangs skåret hjemme

Dette billede af model Kate Moss blev taget i 2010, hvor det blev rapporteret hun skar sine egne pandehår. Der er intet galt med det, og mange kvinder gør det samme. Efter alt, hvis du ønsker at holde dine pandehår på en bestemt længde, kan du bruge en mindre formue at få regelmæssige trimmer på salonen.

Hvis du kommer til at trimme dine pandehår derhjemme, skal du sørge for at få et par tips først. Gå langsomt og husk altid at skære, når de er tørre.

load...