15 smigrende frisurer til hjerteformede ansigter

9 november 2018

Fremhæv din hjerteformet ansigt med en ny frisure og stil. Uanset om du går lang eller kort, har naturlige bølger, et par krøller, eller stick-glat hår, der er mange flatterende frisurer, du kan bære.

De vigtigste elementer i en hjerteformet ansigt er en bredere pande og en skitse, der tilspidser ned til en lidt spidse hage. De bedste stilarter vil også accent dine øjne og veldefinerede kindben. Du kan vælge næsten enhver frisure, fra den korte nisse til den lange bob, og selv smukke, lange, og bølget låse som Julia Roberts er berømt for.

load...

Lange, side-fejede pandehår

ActressReese Witherspoonis et glimrende eksempel på en hjerteformet faceandher hår ser altid great.She har legede skulder-længde bobs, lange bølger, og endnu kortere hår, men hun er sjældent uden side-fejede pandehår.

Lang bangsthat feje ud til siden er en af ​​de mest flatterende elementer enhver kvinde med et hjerteformet ansigt kan føje til hendes stil. Hjerteformede ansigter er bredere op toppen, som kan se lidt top tung, ifølge frisør Andy Lecompte inInStylemagazine.

Du kan balancere ansigtet med lange, side-fejede bangsthat "henlede opmærksomheden ned og mod øjnene," siger Lecompte. Han siger, de korteste stykker skulle ramme dit ansigt på buen af ​​din pande. De længste stykker bør ramme de yderste hjørner af dine øjne.

load...

Det bedste er, at disse pandehår kan indarbejdes i både lange og korte stilarter. De er også nemme at vedligeholde og vokse ud meget godt, hvis du bliver træt af dem.

Den nisse

Næsten alle pixiehairstyles ser godt ud på hjerteformede ansigter. "Alle de små stykker til at understrege kindben og øjne, det er næsten som om du bygger i kindben med denne nedskæring," siger stylist Jimmy Paulus i Allure Magazine.

Den nisse kan virke som en vask-og-slip type klipning, og det er. Dog vil du nødt til at få en trim hver fem til seks uger for at bevare udseendet. Denne nedskæring er også bedst for kvinder, der ikke har kinky, krøllet hår, saysstylist Rodney Cutler i Glamour magazine.

Ikke alle kan slippe af sted med en nisse. Snittet kan gøre en firkantet ansigt til at se mere firkantet og en lang ansigt til at se endnu mere aflange. Så hvis du har en hjerteformet ansigt, du stort set ejer den nisse snit.

En lang urolig bob

load...

For lidt mere længde, den lange bob (eller "lob") er et fremragende valg til hjerteformede ansigter. Det fremhæver kindbenene og rammer ansigtet, mens lagene blødgøre hagen nogensinde så lidt.

Denne lange, uddannet bob med en smule af bølge på skuespillerinden Ali Larter er et look, der er særligt flatterende på hjerteformede ansigter, siger frisør Andy Lecompte i Allure. Lecompte er stylist bag Larter er smuk snit.

En klassisk bob

Den bob tilbyder et stort udvalg af stilarter og den klassiske bob er en anden glimrende valg til denne ansigtsform. Denne ene er slank og sofistikeret, et tidløst look, der aldrig går af mode. Det ser også godt ud på kvinder i alle aldre.

Skuespillerinden Katie Holmes viser off den klassiske bob med ren klasse. Læg mærke til, hvordan det er tungt nær hendes hage. Dette afbalancerer hendes fantastiske kinder med sin spidse hage. Hendes frynser pandehår også hjælpe henlede opmærksomheden til midten af ​​hendes smukke ansigt.

Chin-længde bobs er stor for en hjerteformet ansigt. Bare sørg for, at enderne er lidt tilspidset. Dette look er også fabelagtig med side-fejede pandehår.

Den krøllede bob

Hvis du har krøllet hår, overveje dette fantastiske stil båret af skuespillerinden Keri Russell. Krøller kan få tunge, så du vil have dem til at aftage på enderne. Du kan også bede din stylist til at skære en masse af den tyngde i dit hår. Mange stylister vælger at klippe krøllet hår, når det er tørt at gøre det lettere at se, hvor de krøller falde.

Med denne kortere snit og krøller, kan du finde det bedst at skære ned på hårvask, fordi det kan tynge krøller. I stedet bruger en tung balsam i brusebadet. Dette er et godt valg alligevel, da krøllet hår har tendens til at være temmelig tør.

Læs også:

Denne stil kræver en styling gel til at tæmme krus og flyvsk og hold håret på plads. Prøv Philip B styling gel. Det er et hemmeligt våben af ​​stylister, i henhold til InStyle magazine, fordi det ikke er dyrt, og det holder håret uden at gøre det stift eller sprøde.

Bouncy bob

Hvis du har krøller og ønsker at gå med en lidt kortere bob, du kan. Ashley Judd ser fantastisk i denne nedskæring, og det gør et fantastisk stykke arbejde med at afbalancere hendes ansigtstræk. Du vil også bemærke, hvordan de fleste af lydstyrken falder lige under hendes kindben, men over hendes hage. Dette blødgør en veldefineret knoglestruktur.

Den side-del

En anden flatterende måde at bære en bob (eller en hvilken som helst frisure med et hjerteformet ansigt) er at flytte din side til side. Dette er et naturligt valg withside-fejede pandehår og det virkelig henleder opmærksomheden på dine øjne og kindben, som det gør på sangerinden Michelle Williams. Igen, dette er en længere bob, der falder på hagen og lige under det.

Kort med side-fejede pandehår

Dette er et godt snit for enhver ansigtsform, men på en hjerteformet ansigt det skærer i i en stor vinkel, der viser off knoglestrukturen. De lange, side-fejede pandehår dækker en stor pande, som er typisk for hjerteformede ansigter samt.

Singer Keri Hilson gør denne stil endnu mere spektakulære med hendes valg af farve. Tilføjelse af en strålende blonde top med super mørke lag nedenunder er en iøjnefaldende look, som mange afrikanske amerikanske kvinder også kan trække ud.

Skulder-længde lag

En skulder-længde cut er en favorit for mange kvinder, der ønsker at holde nogle længde med en nem at vedligeholde stil. Disse lange lag på instruktøren Deborah Kaplan er en fantastisk måde at få det udseende. De skal være ramme hendes ansigt, og med pandehåret, stilen er både legende og seriøs, perfekt til en karriere-orienterede kvinde.

Bangs og langt hår

Bangs arbejde smukt med meget langt hår og hjerteformede ansigter så godt. De lange side- fejede pandehår på actressKatherine McPhee henlede opmærksomheden på hendes øjne og fladere hendes fantastiske kindben, mens hun nyder lange og super lige låse.

Super lange, lige lag

Jennifer Anistonhas en meget stærk hage og altid har stor hår. Hvis du har langt, tykt hår, kan du ikke gå galt efterligne en Aniston klipning.

I dette look, viser hun fra lange, lige hår med ansigt-framing lag, der ender under hendes hage. Der er ikke behov for pandehår her, fordi hun har en veldefineret knoglestruktur og de gyldne højdepunkter giver det tonsvis af dimension.

Blunt pandehår og bølgede lag

Bølget hår og sjove pandehår kan skabe en livlig kig på en hjerteformet ansigt. Jennifer Garner er en anden A-liste inspirationskilde for store haircuts, fladere denne form. Denne ene er et blødt look, der holder sig fra korte, stump-cut pandehår og barske, urolig lag. Det er meget romantisk og tilbyder nem styling med uendelige muligheder for både dag og nat.

Lange bølger

Rachel Bilson bløde, lange bølger gør et fantastisk stykke arbejde med at blødgøre en spids hage. Da de fleste hår har naturlig bølge i det, dette look er ikke svært at få, når du får snittet.

Du skal blot lade dit hår lufttørre og kradser det som det tørrer. Når det er tørt, kan du vind dit hår omkring tønde et krøllejern til at få endnu mere volumen.

Undgå top-tunge udseende

Så hvilken type af stilarter bør du undgå med en hjerteformet ansigt? En masse af de "no-nos" kommer med op-do.The Hemmeligheden er at balancere din hage, så du vil undgå stilarter, der tilføjer volumen op øverst.

Vær forsigtig med for meget højde på kronen af ​​dit hoved. Her Jennifer Love-Hewitt har hendes hår stablet oven på hendes hoved, hvilket gør hende hjerteformede ansigt lidt top-tung. Selvom hun trækker det ud, ville en lidt bedre kig understrege fylde på siderne af hovedet.

Desuden kan slicked-back hår vise ansigtet for meget. Det er derfor, du sjældent vil se Jennifer Aniston med hendes hår slicked tilbage i en høj hestehale. Du finder det bedre at vælge blødere, ansigt-framing ser i stedet.

load...