11 tips til at gøre dit hår vokse længere

10 november 2018

En af de største myter om sorte hår er, at det ikke vokser eller vokser så hurtigt som andre typer af hår. Alt hår vokser gennemsnitligt ½ tomme per måned, men det er hvordan du behandler dit hår, der bestemmer, hvor meget du vil beholde. Nogle kvinder sværger ved vitamin regimer, der kræver popping piller hele dagen lang, mens andre klippe deres hår i henhold til månens faser. Der er ingen hokuspokus involveret i hårvækst. Det eneste, der kræves, er dit engagement til sunde hår praksis og behandle dit hår med TLC. Her er 11 sunde sorte hår tips du kan bruge til at vokse dit hår længere og stærkere.

Følg en sund livsstil

Før vi kommer til ydersiden, er vi nødt til at tage sig af indersiden. Ja, hvad du spiser, drikker og hvordan du behandler din krop har en effekt på dit hår. Du er nødt til at spise nok frisk frugt og grøntsager, drikke nok vand og motion regelmæssigt for kroppens generelle sundhed. Da håret vokser direkte fra din krop, når du behandler din krop godt, din hud, negle og hår fordel, også. Mennesker, der lider af vitaminmangel og usund kost kan lide af tørt, skørt hår.

load...

Få regelmæssige trimmer

Det lyder bagslag, hvis du ønsker dit hår til at vokse længere, men trimmer hjælpe slippe af tørre, beskadigede og spaltede spidser, som kan arbejde sig op skaftet af dit hår, hvilket endnu mere skade. En trim er defineret som at fjerne ¼ til ½ tomme af hår, intet mere. Hvis din stylist insisterer på at afskære inches af hår, hver gang du går ind for et besøg, vil dit hår ikke bliver længere, så enten finde en professionel, der forstår præcis, hvor meget hår du har brug fjernet eller lære at trimme dit hår selv. Afhængigt af de kemikalier, du har i dit hår samt din daglige rutine, kan du bruge en trim overalt fra hver seks uger til seks måneder. Jo bedre du pleje dit hår på en dag-til-dag basis, jo mindre ofte skal du trimmer.

load...

Brug fugtgivende produkter

Fordi sort hår er ofte tørt af natur, er det bedst at bruge produkter, som erstatter nødvendige fugt. Dette omfatter brug af shampoo og balsam formuleret til tør og / eller beskadiget hår. Disse produkter behøver ikke at komme strengt fra den "etniske" hår midtergangen, enten; mange mainstream mærker gør hårprodukter til forskellige typer af hår, fra fedtet til at tørre.

Lav manipulation

Der er ingen grund til at børste dit hår 100 slag pr nat inden jeg skal sove. Faktisk, jo mindre du gør til sort hår, jo mere det blomstrer. Dette passer med næste trin, beskyttende styling, da mange af de frisurer, der falder ind under denne kategori bliver lav-manipulation 'dos, når de er på plads. Husk: bare fordi sort hår, især i sin naturlige tilstand, ser stærk, det er et skrøbeligt hår type, der ikke gør godt med for meget håndtering.

Brug beskyttende styling

load...

Når dit hår er en vis længde, kan du bære det løs hele tiden at lade alle ved, hvor lang tid det er. Du ønsker at mærke vinden blæser det frem og tilbage, men bærer dit hår i beskyttende stilarter oftere end ikke vil hjælpe dig bevare denne dyrebare længde. Beskyttende stilarter holde dine ender - de ældste og ofte tørreste dele af dit hår - fra gnide mod tøj, pudebetræk og bilsæder. Ved at holde disse ender op og ud af syne, du holder i fugten dit hår behov og forebygge tørhed, som kan føre til brud. Beskyttende styling gælder også for natlig pleje; en silke eller satin hår dækning eller pudebetræk er bedre for sundheden for dit hår versus bomuld.

Læs også:

Bo væk fra varme

Mens lejlighedsvis fladjern og krøllejern brug er normalt fint (så længe varmen ikke er for høj), bør du minimere varme styling så meget som muligt. Vælg frisurer, der ikke er afhængige af så meget varme, samt blide styling metoder som wraps, våde sæt og drejninger. For meget varme vil resultere i tørt, skørt hår, der let bryder, hvilket resulterer i lidt at ingen længde gevinster.

Brug de rigtige værktøjer

Med alle de hår styling værktøj og tilbehør derude, kan det virke overvældende. Hvad køber du? De bedste værktøjer og tilbehør til sort hår arbejde med sin naturlige tekstur. De behøver ikke trække på det, men er blide. Når du taber mindre hår til værktøj og tilbehør, der er mere hår du holder på dit hoved. Plast og træ er gode materialer til at kigge efter, mens du helt bør undgå noget med skarpe metaldele. Wide-tand kamme og sender stritter børster er stor grundlæggende, men når det kommer til at varme værktøjer, vælge titan eller keramiske plader i stedet for billig metal.

Betingelse, tilstand, tilstand

Dette er afgørende for at have et sundt hår. Udover den rigtige shampoo og balsam, bruge leave-in balsam så godt. Du skal også en god dyb balsam; bruge det mindst to gange om måneden. Godt fugtet hår er mindre tilbøjelige til tørhed og brud, hvilket fører til mere hår fastholdelse. Det er meget svært at over-tilstand sort hår, så er du velkommen til at anvende det produkt, du har brug for, når dine Lokker føles tør.

Slap af med omhu

Gå, og ophold, naturlig

Hvis du i øjeblikket slappe af dit hår og se en masse af brud og skader, overveje at stoppe kemiske processer helt. Mange kvinder har genopdaget deres naturlige tekstur efter flere års glatning. At lære at arbejde med dit hår i dets naturlige tilstand kan tage at vænne sig til; nogle kvinder ikke ved, hvad deres virkelige tekstur er ligesom fordi deres hår er blevet permanentet siden barndommen. Mens afskære alle dine afslappet hår lyder som det sidste, du ønsker at gøre for at få længde, at komme af med kemisk behandlet hår på en gang, i stedet for at trimme væk som din nye vækst kommer ind, er den nemmeste måde at vende tilbage til dine rødder. Det fører også til mindre brud og mindre frustration i forbindelse med to forskellige teksturer.

Bær blide stilarter

Sort hår er ikke så hård som det kan se ud, så du skal vælge stilarter, der holder sin skrøbelige natur i tankerne. Too-stramme ponytails og tunge udvidelser båret over længere perioder i sidste ende vil føre til brud. Hår styling bør aldrig være smertefuldt! Tænk: Vær venlig at din hårgrænse og vælge frisurer i overensstemmelse hermed. Bobs, våde sæt, fletninger, snoninger og flade drejninger er blot et par blide frisurer, du kan prøve, der vil ikke understrege dine kanter eller resten af ​​din manke.

load...