11 ting vil din frisør ikke fortælle dig

11 november 2018

Vi ønsker alle store hår, og det starter med en klipning. Du kan medbringe i et foto, eller beskrive, hvad du vil have i din frisure til et "T", men er dine forventninger til et nyt udseende på niveau med, hvad dit hår rent faktisk kan gøre? Er berømthed stil, du har været begære matche mængden af ​​tid, du er villig til at bruge på dit hår? Her er 11 ting at overveje, og punkter, som din stylist sandsynligvis ikke vil sige højt, før du går ind for din næste klipning.

Stor hår tager arbejde. Undskyld.

På et eller andet niveau, hvis du vil have dit hår til at se godt det vil tage et stykke arbejde. Medmindre du har perfekt hår, med stor krop, smukke tykkelse, og absolut ingen problemer overhovedet, skal du gøre noget med dit hår til at gøre det til at ligne det foto, du bragt i. Af den måde, jeg er temmelig sikker på, at den førnævnte perfekte hår ikke eksisterer i virkeligheden.

load...

Overraskelse! Berømtheder har hår ligesom dig

Berømtheder er født lige så menneskelig som dig og mig, med en enkelt undtagelse, når det kommer til hår. Berømtheder leje hold af stylister, brug extensions, parykker, top-of-the-line hårprodukter og processer, der koster en formue. Medmindre du er villig til at betale den slags priser, det er nok ikke realistisk at have berømthed perfekt hår hver dag.

You Want Vask og Go hår? Også mig.

Sandheden er, meget få mennesker på denne planet har vask og gå hår. Mange mennesker se ud som de gør (ligesom pigen du arbejder med, hvis hår er perfekt hele dagen lang), men de er nødt til at arbejde på det. De eksperimenterer med den rigtige shampoo, få regelmæssige klipninger, afprøve nye styling teknikker, og de bruger formentlig produkt i deres hår. Af den måde, vi alle hemmeligt hader pigen med den perfekte hele dagen hår. Det er ok.

load...

Du skal bruge hårprodukter

Hvis du ikke ønsker at bruge produktet i håret, skal du ikke forvente dit hår til at se ud som du gjorde. Har du nogensinde lagt mærke til, hvor mange produkter din stylist bruger under dit frisure / blowout? Hvis du stadig bruger Panteen Prov og Aqua netto, er det tid til at finde ud af, hvorfor professionelle produkter er overlegne og vil faktisk hjælpe dig med at opnå salon hår hver dag. Bottom line: nye professionelle produkter er awesome og kunne give dig en helt ny forståelse for dit hår.

Du bruger dette produkt forkert

Bare fordi du bruger produktet, betyder ikke, at du bruger det rigtigt. Hvis du er en af ​​de piger, der har brugt det samme produkt, som du brugte for 10 år siden (det er ok, behøver du ikke at indrømme det højt), er det tid til en forandring. Spørg om råd på dine hårprodukter, og gennemføre denne rådgivning i hjemmet. Hvis dit produkt ikke fungerer ud, bede om at bytte din produkt til noget, der vil arbejde for dig.

Læs også:

Forandring er godt. Embrace forandring.

load...

Hvis du beder om et nyt udseende, men style dit hår på samme måde, som du altid har, vil du sandsynligvis ikke være tilfreds med dit hår resultat. Faktisk vil det sandsynligvis ligne det altid gjorde. Et haircut er simpelthen fundamentet til et flot udseende. Styling er nøglen. Spørg din stylist til råds om korrekt styling af dit nye snit.

Hvis først du ikke lykkes, så prøv, prøv igen

Øvelse gør mester. Prøv nye ting med dit hår og re-prøve dem, når du ikke får dem rigtigt første gang. Tro mig, selv frisører har svært ved at blæse ud af deres eget hår, og det tager nogle færdigheder til at lære at krølle dit hår med en flad jern. Rom blev ikke bygget på én dag, hverken er stor hår.

Du beder om det umulige

Har reelle forventninger med dit hår. Hvis du kun villig til at sætte fem minutter af styling til en frisure, der bør kræve 30 minutter, forventer dit hår til at se på den måde. Spørg din stylist til at hjælpe dig med at vælge et look, der matcher niveauet for indsats, du er villig til at sætte i, og som passer til dit hår tekstur.

Langt hår tager mere arbejde

Jo mere hår du har, jo mere tid det vil tage at style. Hvilket er en reel træk, hvis du var "velsignet" med latterligt tykt hår, men det er bare en sandhed, at du er nødt til at acceptere.

Dit hår er anderledes nu, beskæftige sig med det

En salon stol er ikke en tidsmaskine. Hår ændringer over tid, som vi alder, ligesom vores hud og vores bagende. Det stinker, men vi kan kun realistisk at arbejde med den nuværende tilstand af dit hår. Så meget som du ville elske at have dit hår ser den måde, det gjorde for 15 eller 20 år siden, vil du være meget gladere, hvis du arbejder med hvad du har, på nuværende tidspunkt, i stedet for at fokusere på, hvad du engang havde.

Din frisør er ikke glad, medmindre du er tilfreds

Din frisør oprigtigt ønsker du at se godt ud og føle sig godt om dit hår. Du repræsenterer hendes talent, erfaring, dygtighed, og hendes gode navn. Vi ærligt understrege om dit hår, og vi vil have dig til at føle sig godt om det. Vi ønsker dig til at elske det, for at fortælle dine venner om det, og til at komme tilbage i seks uger med begejstring om det. Hvis du ikke elsker det, så tal med din stylist om det. Og hvis du elsker det, fortælle hende om det, også.

load...