10 tips og tricks til at dække op gråt hår

14 november 2018

Dækker op grå hår er en særlig videnskab. Grå hår er vanskeligt at farve, fordi det har en tendens til at være ruhåret og farvestoffet ikke lægges i blød i let. Fra at vælge den rigtige farve til at beslutte, om at dække dine grå derhjemme eller hoved til salonen, vil et par tips hjælpe dig med at navigere dine muligheder.

Fastholdelse sundt hår

Folk, der aldrig har farvet deres hår bekymre sig, at farve det vil forårsage skader. Det er en rimelig bekymring, men en, som du kan arbejde rundt.

Generelt, hvis du er bekymret for skader på håret, vil du ønsker at getyour hår farvet professionelt stedet for at forsøge todo det selv med en kasse farve. Den kemiske formel i halvpermanente apotek farver kan faktisk være stærkere end de, der anvendes i saloner.

load...

Dækker grå derhjemme

Det kan være svært at dække op grå hår, fordi det har en tendens til at være stædig og ruhåret. Men du kan farve dit eget hår, så længe du vælger all-over farve eller hvis du dækker dine rødder. Faktisk vil farve dit eget grå spare dig både tid og penge.

Før du beslutter dig for at farve dit eget hår, tage et par ting i betragtning:

Retouchering af rødder selv

load...

Hvis du forsøger at dække over dine rødder, der vokser i grå, har du et par muligheder.

Hår Mascara

"Mascaro" blev brugt i det 19. Århundrede af mænd og kvinder til midlertidigt at dække et par grå tråde. Teknikken har haft et comeback i det 21. Century.The farve er midlertidig og vil vaske ud, men det virker vidundere, fordi det ikke vil køre, hvis det regner eller sner.

Der er mange forskellige mærker til rådighed på købmænd og online og flere nuancer er tilgængelige. Farve Wow Root Cover Up er en, der er stærkt anbefales.

Tandbørste eller mascara wand

Hvis du har et par grå hår på din krone, men ikke nok til at retfærdiggøre all-over hårfarve, kan du blot bruge en tandbørste og en flaske kasse hårfarve. For endnu færre gråtoner, en ren mascara tryllestav fungerer fint.

Du skal blot dyppe penslen i farvestoffet og "børste" det på dine grå hår. Følg anvisningerne om, hvor lang tid til at holde det på, før du skyller det ud.

load...

Anvende farve med en pensel

Hvis du vil DIY rute, overveje at bruge en pensel til at anvende hårfarve. Det kan være langt mere effektiv end dysen, der kommer med box farver.

I sin bog, "Eva Scrivo om skønhed," New York stylist Eva Scrivo anbefaler at bruge en malerpensel at stikke farven ind i rødderne af håret. "Anvendelse farve med spidsen af ​​dysen ikke har den samme kraft eller friktion."

At vælge den bedste farve

Til hår, der er mere end 50 procent grå, overveje en lys hårfarve. En blond nuance er ofte en betterchoice end at gå mørke. Som det vokser ud, vil dit grå hår falde i med lysere hår, hvorimod det vil standout mod en mørkere nuance.

Hvis du har mindre end 50 procent grå hår og naturligt mørkt hår, så prøv at holde sig så tæt på din naturlige farve som muligt. Ikke mere end to nuancer lysere eller mørkere er en safebet.

Når du foretager en beslutning mellem to nuancer, gå med lysere af de to. Det er nemmere at gå fra lys til mørk end den anden vej rundt, hvis du beslutter du ikke kan lide det.

Læs også:

Hår nuancer for at undgå

Manhattan frisør Beth Minardi er over 60 og farver hendes grå hår. Hun anbefaler, at kvinder undgår visse nuancer, fordi de rent faktisk kan gøre dig se lidt ældre.

”Som jeg bliver ældre, har jeg fundet, at det er vigtigt at holde sig væk fra sort, ultra-gylden blond, eller bordeaux rød. Disse toner accent hver replik i ansigtet,”fortæller hun Mere Magazine.

Rødt hår kan være helt fantastisk. Det er bedst at holde sig til coppery røde som denne fantastiske farve på Minardi.

Touch ups

Minardi camouflerer også hendes egne gråtoner ved hjælp af en speciel proces, som hun delte withMoremagazine.

”Jeg farve mine grå rødder sepia-brune hver to til tre uger, og opdatere længderne med en demi-glasur, 'siger Minardi.' Så, tre eller fire gange om året, jeg fremhæve og lowlight. Mange colorists refresh falmede farver ved at anvende den samme farve formel, rod til spids. Men jeg finder det ødelæggende. Hvis du er meget gråt, rødderne har brug for permanent farvestof, men resten skal bare opdateres med en demi-permanent farve, der genopliver thetone men er lettere på håret."

Fremhæve at dække grå

Grå hår kan vaske din hud farve, men du kan tilføje dimension og kontrast uden en fuldstændig farvestof job. Hvis dit hår er mindre end 25 procent grå, overveje at få højdepunkter i salonen. Det er generelt ikke somethingyouwanttotackle på egen hånd.

Spørg yourcolorist om at tilføje højdepunkter med et par livscyklussupport spredt i stedet for all-over farve. Variationen i farve camouflerer grå pænt.

Højdepunkter og lowlights vil blande bedre med sølv og vil ikke kræve så mange touch-ups. Alt-over farve på blot en nuance er kedelig, mens en blanding af nuancer kan fremstå meget mere naturlig. BALAYAGE er en stor fremhævning teknik, som mange kvinder foretrækker for et naturligt udseende så godt.

Farvning med permanent farvestof

Eva Scrivo siger, at nogle stylister foreslår at anvende en semi-permanent hårfarve over dit hår til at gøre det falde i bedre. "Du skal ikke gøre det," siger hun. En semi-permanent farve kan ikke dække grå hår og kan faktisk plette hår. Også, som farven falmer, kan det efterlade en gul nuance på gråt hår.

De fleste colorists bruge permanent hårfarve til gråt hår. Det giver langt bedre dækning end semi-permanente farvestoffer.

Hvis du vil DIY rute, så prøv Clairol Dejlig 'N Easy Root Touch Up. Det er en permanent farve, der kommer i mange nuancer, og det er relativt lavt i ammoniak, som kan skade håret.

Timing dine touch ups

Farvning grå hår er en investering i både tid og penge. Hvor ofte er du nødt til at røre op din farve vil afhænge af dit hår.

Hvis du er 100 procent grå, er det bedst at farve dit hår hver tre til fire uger. Hvis du er 50 procent grå, kan du strække det ud til hver fem uger. Rødder skal blive rørt op hver ottende uge eller efter behov.

Loving dit grå hår

Flere og flere kvinder beslutter at lade deres grå hår gå naturlig og grundene varierer. Mange kvinder har smukke grå farve, mens andre ikke ønsker besværet og bekostning af at dække op grå. Andre simpelthen beslutter, at de ønsker at favne livet, som det udvikler sig, rynker, grå hår, og det hele.

Grå hår er smuk, og du kan vise det med tillid. Hvis du vælger at gå naturligt, at være opmærksom på din makeup og theclothes du bære virkelig kan tilføje til din stil. Ligeledes, at vælge en trendy par briller er en fantastisk måde at projicere en ungdommelig attitude. Selvfølgelig, vil du også ønsker at pleje din grå hår, så det forbliver smuk og sund.

load...