10 tips om at slappe af sorte hår derhjemme

15 november 2018

Nogle kvinder elsker besøger frisørsalon så ofte som muligt, mens andre kun gå ved særlige lejligheder. Du forsøger muligvis at spare penge på hårpleje, så regelmæssige besøg er ude af budgettet. Kom dit hår afslappet kan være omkostningseffektive uoverkommelige hvis du søger at reducere omkostningerne - professionelle tjenester starter ofte omkring 75 € og gå op derfra, især hvis dit hår er meget lang og / eller du får også en klippe eller trimme på den samme tid.

At-home relaxers kan helt sikkert spare dig penge, men ikke risikerer din hovedbund og hår sundhed ved at begå fejl. Frem for alt skal du sørge afsætte nok tid til den afslappende / touchup proces. Farende gennem en kemisk applikation kan føre til en katastrofe.

Disse 10 tip er designet til at hjælpe dig med at opnå gode resultater, hvis dit budget bare ikke er op til en salon relaxer.

load...

Relax "beskidt" hår

Må ikke beslutte at slappe af i sidste øjeblik, især hvis du lige shampooed dit hår. Hvis du ved, du er forfalden til en relaxer, undgå udrensning (dette inkluderer co-vask) i ca. 7-10 dage, før der ansøges kemikalier. Du bør også undgå at ridse din hovedbund eller rive over det med en kam. Enhver mindre irritation kan resultere i den frygtede brænder når relaxer anvendes.

Har alle forsyninger på hånden

De fleste relaxer hjem kits fortælle dig, som leverer du skal bruge, og meget af hvad der kræves kommer lige i kassen. Tag et godt kig på din liste forsyning og har alt inden for rækkevidde. Den tid til at have en gammel håndklæde på hånden til at tørre op eventuelle udslip er ikke efter udslippet sker. Du sparer kostbar tid ved at have alle de fornødenheder nærheden før du begynder processen.

load...

Har en streng test

Dette er især vigtigt, hvis dette er din første gang afslappende dit hår eller ved hjælp af et nyt mærke af relaxer. Det er endda muligt at pludselig udvikle en allergi over for et produkt, du har brugt i årevis, så tager de ekstra par øjeblikke og gøre en streng test, før du anvender en relaxer alle over hovedet. Du kan enten snip væk en lille del af hår eller anvende kemikalierne direkte til et lille område, før du bruger en relaxer i hele hovedet. Det er bedst at udføre en streng test dagen før du ønsker at slappe af.

Beskyt din hovedbund og hud

Ingen-lud relaxers er ofte udråbt som værende blidere på hår i forhold til deres lud-baserede modstykker. Nogle kvinder brænder fra en lud relaxer ansøgning, men ikke lider nogen syg virkninger fra en no-lud produkt. Det er stadig en god ide at beskytte din hovedbund, hårgrænsen, ører, og hals fra kemikalier. Nogle boks kits indeholde en vaseline beskyttelsesmiddel, mens andre ikke gør. Hvis du har en krukke med vaseline handy, dup det på de anførte områder, herunder din hovedbund dele, for at minimere irritation.

Læs også:

Følg anvisningerne

De retninger, der kommer i en relaxer kit er der en grund til. Selvom det er en simpel proces, kan det stadig være farligt, så tag dig tid til at gennemlæse vejledningen for at undgå alvorlige skader. Dette omfatter udglatning relaxer på med fingrene og ikke en kam, og altid bruger en neutraliserende shampoo til at stoppe den kemiske proces, og vask relaxer helt ud af dit hår. Også være opmærksom på den anbefalede behandlingstid, og undgå fristelsen til at forlade relaxer på forbi det.

load...

Slappe små sektioner

For de bedste resultater, arbejde i små, 1/2-inch til en inch sektioner af hår. Store bidder vil ikke slappe af jævnt, hvilket efterlader dig med en mindre-end-ønskeligt resultat. Brug enden af ​​en rattail kam til at adskille små inddelinger (pas på ikke at ridse din hovedbund at gøre dette) vil netto dig bedre resultater.

Brug en timer

Bare eyeballing uret og estimering behandlingstiden er ikke en god idé. Brug enten en billig køkken timeren, dit ur alarm eller timeren på din telefon. Forlader en relaxer på alt for længe ikke kun øger risikoen for overprocessing, kan det være yderst skadeligt, undertiden permanent. Nogle kvinder elsker en "ben lige" se og bevidst efterlade en relaxer på langt forbi den anbefalede tid. Dette resulterer i overprocessed låse, der ofte mangler krop, elasticitet og har tendens til at falde ud af frisurer.

Skyl, Skyl, Rinse.And Gentag

Når din behandlingstid er op, skal du skylle så meget af relaxer ud, før du bruger en neutraliserende shampoo. Må ikke bekymre dig om vandregningen, fordi du har brug for at skylle så grundigt som muligt. Dette vil tage et minimum af flere minutter. Jo mere du skylle væk, før hårvask, jo færre kemikalier, du er nødt til at neutralisere. Forsøger at spare tid ved ikke at følge dette trin helt kan føre til overprocessing, skader og mulig hårtab, så det er afgørende at ikke haste igennem din skyl.

Slap hver 8-10 uger

Fastholdelse af en regelmæssig afslappende tidsplan holder din frisure ensartet og ikke forårsager unødig stress til din skillelinje. Slap for ofte, overlappende kemikalier på allerede lempet hår, og du vil ende op med skader. Gå længere end 12 uger efter touchup og du kan opleve mere udgydelse og brud end normalt. Omkring 8-10 uger efter din tidligere touchup, vil du nemt se din nye vækst, så du kan kun anvende relaxer til dette område, og ikke til Lokker, der allerede er behandlet.

Hverve hjælp fra en ven

Mens du slapper af på egen hånd er doable, er det altid rart at have hjælp. Det kan være svært at gøre et godt stykke arbejde på bagsiden af ​​dit hoved, selv med et par af spejle til din rådighed. Du ønsker ikke at risikere skader på svære at nå områder, hvis du kan hjælpe det. Brug buddy-system, og hvis din ven eller et familiemedlem er afslappet, kan du hjælpe hende ud, når hun er på grund af for en touchup.

load...