10 måder at opretholde fladjernet naturligt hår på

11 november 2018

Du er naturlig, og du elsker dine kemisk-fri Lokker. Men nu og da, du vil have en midlertidig ændring, bare for at skifte op din sædvanlige udseende. I løbet af efteråret og vinteren, når luftfugtigheden i luften er lavere, mange naturals henvende sig til deres strygejern til at skabe en glat, lige frisure.

Hvis du har udrettet din naturlige låse i fortiden, du ved, hvor meget arbejde, der indebærer. Du ønsker ikke al din tid og indsats spildt med en lige udseende, der ikke sidste i eftermiddag! Når du glatte dit hår, lærer at vedligeholde din stil indtil næste shampoo. Disse 10 tips vil hjælpe dig med at få, og holde, din straight 'gøre.

load...

Vælg den rigtige sæson til at rette

Først skal du få det bedre, meget længerevarende resultater, hvis du flad jern i den rigtige sæson. Der er ikke meget mening i at gå igennem denne proces under højden af ​​sommeren, når luftfugtigheden er super-høj for de fleste af os. Det er bedst at vente til efteråret og vinteren til at trække sig ud den flade jern; Ellers kan dine slanke resultater nemt morph i en oppustede, kruset 'fro når du træder udenfor og sommeren luften rammer din manke. Se: 10 bedste flade strygejern for sort hår

Wrap hår hver nat

Vide, hvordan man wrap dit hår hjælper dig med at oprette en nem, uopvarmet sæt, der er nemt at tage ned om morgenen. Det giver dit hår volumen og krop, og kræver ingen ekstra varme eller "bumpe" af enderne. Ikke alle er dygtige til indpakning, men; plus, nogle kvinder ønsker mere krøl i deres hår end indpakning giver. Du kan også fastgøre-krøl eller bantu knude din rettede manke natten. Begge metoder er så skånsom som indpakning og vil give mere krøl eller bølger til din stil. Selv en halv snes pin-krøller i dit hår vil kun tage få minutter at oprette, så sætte dine flade stryges Lokker op om natten er ikke en tidskrævende opgave.

load...

Påfør letvægts olier eller sera

Når dit hår er glattet, du vil beholde dit look som let og hoppende som muligt. Den bedste måde at opnå dette er at undgå tunge produkter, der vil veje ned din manke. Lette olier og sera lavet specielt til lige Lokker er dine guldkorn. Hvis dit hår er meget fint og let tynget, gælder kun produkter til enderne af din stil; undgå at lægge noget på dine rødder. Nogle gode sera / olier til at prøve omfatte (alle tilgængelige på Amazon):

Disse koncentrerede sera og olier tendens til at falde ned på dyr side, men lidt går en meget lang vej, når det kommer til disse typer af produkter. Du kan nemt komme af med flere dråber til hele dit hår.

Må ikke genanvende varmen

Når dit naturlige hår er glattet, ikke genanvende varme, indtil din næste glatning session. Hvis du gjorde et godt stykke arbejde at få dine Lokker glat, er der ingen grund til at flad jern det igen, især hvis du indpakning / pinning din manke hver aften. Så længe du ordentligt prep dit hår inden sengetid, bør du ikke behøver at gøre meget om morgenen udover at ryste den løs, kam det eller bare køre fingrene igennem det.

load...

Bruge anti-fugtighedsbevarende produkter

Nogle mennesker kæmper luftfugtighed det meste af året, selv om vinteren, hvis de bor i et tropisk klima. Fugtigheden i luften kan ikke være så høj, som den er i løbet af sommeren, men der er stadig nok fugt i dit miljø at give dine rettede låse en køre for deres penge. Kig efter produkter, specielt designet til at bekæmpe fugt og holde dine Lokker uden krus. Gode ​​picks omfatter (tilgængelig på Amazon):

Læs også:

Beskyt hår, når du arbejder ud

Det er ofte svært at opretholde en lige udseende, når du motionerer ofte, men nogle kvinder gøre det arbejde ved at vælge den rigtige måde at bære deres låse, når de deltager i cardio eller andet sved-fremkaldende aktivitet. Uanset længden din Lokker er, bør du pakke dem eller sikre dem på en eller anden måde, mens du arbejder ud. Du kan have til at flette, twist eller bolle det; kortere hår kan vikles og derefter bundet med et tørklæde. Dette er en af ​​de få gange om bomuld tørklæde kan arbejde med naturlige hår, da det vil absorbere en del af sved. Men hvis du bemærker dine kanter, der lider som følge heraf andre muligheder er tilgængelige, herunder Gem Din Do GymWrap og Bondi Band fugttransporterende pandebånd (begge tilgængelige på Amazon.com).

Må ikke bære denne stil for lang

Det kan være fristende at bære din flad stryges 'gøre, så længe som muligt. Efter alt, du har brugt en stor del af en dag at få din naturlige tekstur til at gøre noget mod sin natur. Nogle kvinder gå uger og uger før udrensning deres hår igen, og dette er bare ikke sundt. To uger er endda skubbe det som et maksimum for at bære flade stryges Lokker, men nogle kvinder rutinemæssigt gå fire uger eller længere. Selvom du forsøger at undgå så meget fugt som muligt, mens din manke rettes, går for længe uden hydrating dit hår er beder om problemer. Udrensning med vand fugter dine Lokker, så det er vigtigt ikke at fratage dine strenge af regelmæssige doser af hydrering.

Brug tør shampoo efter behov

Uanset om din slanke udseende kun varer en uge eller du kan strække det til to, kan du finde dit hår og hovedbund har brug forfriskende mellem udrensning. En god tør shampoo kan opsuge overskydende olie og samtidig give frisk din hovedbund. For at få de bedste resultater, anvende en lille mængde til rødderne af dit hår; undgå at få tørre shampoo ned på længden af ​​din stil, medmindre du vil have dit hår til at se kedelig. Enhver af disse muligheder vil gøre et godt stykke arbejde med at afskaffe overskydende oiliness mens du nyder den lige udseende (alle tilgængelige på Amazon):

Undgå vandbaserede produkter

Fugtighed er dybest set fugt i luften. Mens din naturlige låse er rettet, er du forsøger at undgå kontakt med fugt så meget som muligt for at forlænge den stil. De sædvanlige vandbaserede produkter, der er så fugtgivende til dine krøller er ikke, hvad dine flade stryges Lokker er på udkig efter. Du vil sandsynligvis nødt til at afsætte din foretrukne daglige styler / fugtighedscreme, indtil du vender tilbage til din naturlige manke. Ellers kan anvende vandbaserede produkter forårsager din straight stil til krus og vende tilbage.

Beskyt dit hår i brusebad / bad

Selv hvis du ikke arbejder regelmæssigt, behøver du brusebad eller karbad, og du bliver nødt til at beskytte dine rettede Lokker i løbet af denne tid, så vand og damp ikke gør et rod af din slanke look. Det er en god ide at tage en lagdelt tilgang til badetid. Først wrap, pin-krøl eller prep dit hår i din foretrukne stil. Dæk med en silkeagtig eller satin tørklæde, bundet forsvarligt omkring dit hår. (To tørklæder kan sikre endnu mindre fugt i at trænge ind.) Så bære en badehætte med en god elastik det er ikke sandsynligt, at glide ud, og lad vandet i. Hætten jeg har brugt og havde succes med, er det Betty Dain Fashionista Collection Mold resistente Foret Cap - elastikken er sikker og tætsiddende, det tørrer hurtigt og med flere funky mønstre til rådighed, det er bare nuttet.

load...