10 måder at gøre overgangen til naturligt hår lettere

15 november 2018

Du har truffet beslutningen om at vende tilbage til naturlige hår. I stedet for at gå den hurtige rute den store hugge, har du valgt at overgang. Dette giver dig mulighed for at bevare længde, hvilket er meget vigtigt for nogle kvinder, der elsker deres lange hår og / eller ikke rigtig lide et kort kig. Den tid, du tage at overgangen er op til dig; nogle kvinder vil have en meget kort én og planlægger at afskære deres forarbejdede sluser inden for flere måneder, mens andre damer vil, så længe en overgang som muligt, hvilket kan være mere udfordrende. Disse 10 tip er designet til at gøre din overgang til naturlige hår nemmere og sjovere.

Planlæg dine frisurer

Normalt behandler ligesom overgang - især hvis du beslutter dig på en langsigtet rejse - gå mere glat, hvis du har en plan på plads. Det betyder ikke, dine planer vil ikke ændre sig. Du kan få seks måneder ind i din overgang og beslutter at store hugge derefter, eller du kan udvide din overgang endnu et par måneder, fordi du ikke ønsker at give slip på enhver længde.

load...

Men længe din overgang til naturlige hår vil være, skal du vælge nogle frisurer til at bære. Det er bedst, hvis du vælger frisurer, der er:

  1. Let for dig at oprette, som vil være nyttige på dage, hvor du er forhastet eller ikke i humør til en masse arbejde
  2. Kompatibel med din ny vækst

Pluk et par frisurer, men være parat til at revidere din go-to er som dit hår vokser. Indstillinger for overgang stilarter omfatter:

Du har andre, selvfølgelig, men de fleste, hvis din dag-til-dag stilarter bør forsøge og enten arbejde med dine forskellige teksturer eller blande dem sammen, helst så din naturlige tekstur til at være netop det - naturligt.

load...

Trim månedligt

Hår vokser i gennemsnit 1/4 til 1/2 tomme per måned, så for at holde din Lokker sundt og ser godt ud, du bør sigte mod at trimme mindst 1/4 tomme per måned som du skifter. Som du slippe af forarbejdede ender, du gøre plads til mere af din naturlige tekstur. Dette holder din manke sund og blomstrende. Det giver dig også mulighed for at opretholde en ensartet længde i hele din overgang, hvis det er vigtigt for dig.

Hold en hår tidsskrift

Medmindre din rutine er utrolig strømlinet, chancerne er du kan glemme hvilket produkt gav dig en stor twist-out eller hvad shampoo forlod din Lokker følelse strippet. Mange af os prøve forskellige produkter, især under overgangen. Holde en hår tidsskrift kan være meget nyttige i at hjælpe dig med at huske, hvad der virkede vs. Hvad man ikke gjorde. Hvis du beslutter at registrere dit hår rejse, overveje at holde styr på:

Tilføj eller trække fra denne liste, men uanset hvad du optager i dit hår tidsskrift skal hjælpe dig til ikke at gentage de samme fejl og hjælpe dig med at tilpasse din regime til perfektion.

load...

Lyt til dit hår

Hvis du vil gå tilbage til din naturlige struktur, er det værd at huske, at dit hår kan gøre så meget naturligt, men det vil ikke umiddelbart gøre andre ting. Nogle kvinder får frizz; Det kan være på grund af klima eller arten af ​​deres hår. Bekæmpelse af krus slag konstant med produkter og teknikker kan få trættende; plus, kan det være skadeligt for dit hår sundhed.

At være en lykkelig naturlig, er du nødt til at komme til et punkt, hvor du "lytte" til, hvad dine Lokker har brug for. Er det fugt? Mindre manipulation? Mere protein? Efterhånden som du bliver vant til at pleje dit naturlige hår, vil du gradvist lære, hvad gør det ser og føler sit bedste. For at gøre processen lettere, forsøge at acceptere dit hår for, hvad det umiddelbart kan gøre og give det, hvad den har brug for at trives, i stedet for at forsøge at gøre det gøre kun hvad du ønsker det.

Få de rigtige værktøjer

Disse fine-tand kamme, der gled gennem dit rettede hår er ikke til at arbejde med din nye tekstur, medmindre du kun bruge enden for at skabe pæne, selv dele. For at gøre styling lettere, da du får mere ny vækst, sørg for at have de rigtige værktøjer, ligesom brede tand kamme, klip (meget nyttigt for at holde hår ud af den måde, som du arbejder på én sektion) og metal-fri elastikker.

Læs også:

Dyb tilstand ugentlig

En ting du skal nok lægge mærke til om dit naturlige hår er, at det føles mere tør end din afslappede / forarbejdede ender. Naturlige teksturer ser anderledes ud end kemisk rettede dem, men de er ikke nødvendigvis mere tør. De kan synes på den måde, men fordi du er vant til dit hår ser en bestemt måde, og forventer en masse glans eller glans.

Sort hår har brug for en masse fugt, og du kan opleve, at regelmæssig dybe conditioning behandlinger hjælpe med at holde din Lokker blød og smidig. Foreslås Mindst to behandlinger om måneden, men hvis du kan gøre disse en gang om ugen, vil du sikkert bemærke en stor forskel i blødhed af dit hår. Tilføj lav varme i form af en hætte eller motorhjelm tørretumbler (eller vedhæftet fil på din almindelige føntørrer) for endnu mere neglebånd penetration.

Brug kun protein efter behov

Du skal nok bruge protein som du skifter, hovedsagelig fordi demarkationslinje er et meget svagt område udsat for brud. Protein er med til at styrke håret, men det bør ikke bruges for ofte fordi, mens det styrker, betyder det ikke tilføre fugt. For meget protein kan føre til tørt hår. Det lyder måske svært at finde ud af den rigtige fugtighed-protein balance til at opretholde sunde låse, men så længe du giver masser af fugt, bør en lille mængde af lejlighedsvise protein holde en masse af brud i skak.

Hold dig væk fra texturizers

Nogle produkter har ingen plads i din naturlige arsenal, og texturizers er blandt dem. Problemet er, at de er ikke altid tydeligt markeret som "tekstur-ændrende" produkter. Selv nogle frisører vil anvende disse svage relaxers, i et forsøg på at gøre dine Lokker "mere overskueligt." Fordi nutidens texturizers kan gemme sig bag vage sprog, være på udkig efter et produkt, der siger det vil:

Adskillige moderne mærker arbejder med varme i "løsning" (dvs. Glatning) proces, så hvis du afhente en kasse med noget, og de retninger instruere dig til at anvende produktet og derefter bruge en flad jern på toppen for at "forsegle det i," chancer er du beskæftiger sig med en texturizer.

Mange texturizers gør disse påstande samtidig angivelse de er "naturlige". Ingen helt naturlig produkt eller ingrediens permanent glatter håret. Alle texturizers har kemikalier i dem, og disse kemikalier er designet til at nedbryde protein obligationer i håret i et forsøg på at rette det - permanent.

Tag en pause med udvidelser

Hvis du går gennem et særligt groft tid - kan du ikke finde en nem frisure, du er frustreret over de forskellige teksturer, du tænker på at slappe af igen, fordi du ikke ved, hvad de skal gøre - give dig selv en pause. Udvidelser kommer i mange forskellige former, så du skal ikke føle, at du er nødt til at bære en vævning, hvis du ikke kan lide dem.

Du kan sport fletninger, loc udvidelser eller senegalesiske snoninger. Du finder også væve hår, der efterligner naturlige teksturer, for kvinder, der ønsker at give deres egne Lokker en pause, men stadig fremvise en naturlig vibe. Sætte dit hår op og væk i et par uger kan tage besværet med dag-til-dag vedligeholdelse væk og giver dig en chance for at udforske flere muligheder, når dine udvidelser er fjernet.

Tag det roligt med varme

Det kan være fristende at falde tilbage i glatning vaner, især hvis dit hår går igennem en akavet fase eller du er ved at blive frustreret over overgang rejse. Nogle kvinder rækker ud efter det velkendte og varme stil deres hår. Der er ikke noget galt med dette, hvis du kun gøre dette ved lejlighed; ellers er konstant glatning ikke hjælpe dig med at blive mere fortrolig med din egen tekstur.

I stedet for at forsøge at matche din ny vækst til tidligere behandlet hår, som kan blive vanskeligere og tidskrævende med hver tomme af naturlige hår, du får, arbejde for at matche din rettede hår til din unikke tekstur. Det er en mere skånsom måde at behandle dine Lokker og det hjælper dig med at vænne sig til at se, hvordan du vil se ud med en helt krøllet / kinky / coily 'gør.

load...