10 krøllede hårtips til veldefinerede krøller 2018

15 november 2018

Når du begynder at lære mere om sorte hår, vil du hurtigt opdage, at det kommer i vejen mere end en tekstur. Sort hår kan køre farveskala fra lige til let bølget til super stramme spoler, men mange mennesker af afrikansk afstamning finde, at deres naturlige hår falder et sted midt imellem. Du behøver ikke at være biracial eller multiracial at have hår, der er beskrevet som "naturligt krøllet." Krøller kan variere i størrelse fra pen fjeder til fedt markering, men pasning og fodring af dem er ens. Ønsker du at flagre disse krøller uden at bekymre sig om en masse krus? Disse 10 krøllede hår tips er lavet til alle, der søger veldefinerede krøller.

Shampoo i brusebadet

Dette er den bedste måde at rense og håret (udover en salonens vask), fordi det holder dine krøller peger nedad. Jo mere du manipulere krøller, jo mere sandsynligt er det at krus. I stedet for at spejlvende dit hoved over, vask dit hår, mens dit hoved er op og ned, og derefter flippe hovedet tilbage, bare lade vandet løbe ned på længden af ​​dit hår som du står lige under brusehovedet.

load...

Hold hår godt fugtet

En af de bedste måder at sikre konsekvent veldefinerede krøller er at holde dem fugtes. Ikke med olier, men med regelmæssig rengøring, konditionering, og dyb condition. Krøller, der er tør og udtørret simpelthen vil ikke have den samme definition som godt fugtes krøller vil have. Find en udrensning og konditionering tidsplan, der virker for dig, men overalt fra hver 3-10 dage virker for de fleste.

Tjek nogle store dybe balsam, der arbejder for at holde dit hår fugtet:

Anvend produkter, mens våd

Dit hår skal være så våd som muligt, når du begynder styling processen. Efter hårvask og konditionering, ikke håndklæde tør. Faktisk behøver ikke medbringe et håndklæde overalt i nærheden af ​​dine krøller. En gammel t-shirt fungerer fint for at klemme overskydende vand ud af dine Lokker.

load...

Når du forlader bruser, begynde at anvende dine styling produkter. Hvis dit hår begynder at tørre uden produkter på det, det er sådan det vil fortsætte med at tørre. Sætte produkter på den, mens våde låse i den stil.

Hertil kommer, krøller elsker at klumpe sammen. Du kan bruge en pagaj pensel, Denman børste, kam eller fingrene, men som du arbejder gennem vådt hår, vil du bemærke, at krøller elsker at fange på andre krøller. Lad dit hår tage føringen og tillade krøller til at komme sammen på egen hånd.

Divide hår i sektioner

For at sikre fuld dækning af hårprodukter, skal du sektion dit hår. Afhængig af tykkelse, kan dette være alt fra to til otte sektioner. Brug plastklemmer til at holde hår ud af vejen. Det er normalt lettere at begynde på bagsiden af ​​hovedet. Arbejde med en del af hår, anvende produktet fra rødderne hele vejen til enderne. Når du er sikker på, at sektionen er mættet, kan du gå videre til de næste afsnit. Forsøger at sætte produktet på dit hår som ét stort stykke sandsynligvis vil finde dig med veldefineret hår på toppen og kruset krøller nedenunder.

Læs også:

Hvis du kradser, kradser med omhu

Ikke alle behøver at kradser hendes krøller. I mange tilfælde, kramme er for bølget hår, der forsøger at blive krøllet. Når du har varer i din hår, og det er kæmmet igennem til din tilfredshed, lade det lufttørre så meget som muligt, før du kradser. Du kan finde scrunching fugtige hår resultater i krus, men hvis du ønsker at tilføje volumen, kradser som du diffuse næsten-tørre Lokker og fokusere din scrunching kun på enderne.

load...

Brug god kvalitet

Der er en god grund mærker som Kinky-Curly og Miss Jessie 's er så populær blandt folk, der søger flotte krøller: de arbejder. Produkter fra disse linjer, samt DevaCurl og Ouidad, er designet til at arbejde med krøllet hår i alle teksturer. Du får meget bedre resultater med en høj kvalitet gel, end du vil fra en billig apotek mærke som normalt efterlader håret følelse sprøde og udtørret.

Krølle-definerende Produkter til Prøv:

Efter produkter anvendes, efterlader håret alene

Når dit hår produkter er i, og du har kæmmet gennem håret eller arbejdet gennem det med fingrene, lad din stil alene. Lad det lufttørre eller brug en diffuser, men ikke røre disse krøller. Dette betyder ingen kæmning og ingen børstning; ellers vil du bare kam eller børste dine krøller til en stor kugle af krus.

Lad håret lufttørre når det er muligt

Du må ikke altid har tid til at lade dit hår lufttørre, men gør det, når du kan. Den mindre varme du placerer på dit hår i form af føntørring, selv om den er spredt, jo mere fugt dit hår bevarer, som er afgørende for at opretholde sunde krøller, der ikke krus. Hvis du er i en fart, lav varme via en diffuser tørretumbler er fint, men lad dit hår tørre så meget som muligt først. Når du diffuse, bare flytte tørretumbleren omkring dit hår hurtigt og stoppe før din manke er helt tørt.

Undgå olier på våde krøller

For veldefinerede krøller, styling med vandbaserede produkter på vådt hår giver som regel bedre resultater. Når du ikke ønsker at bære dit hår i ringlet form ved anvendelse af olie er fint og vil ikke forstyrre din stil, men vandbaserede, gel-lignende produkter giver godt fat og samtidig holde krus i skak. Når dit hår er helt tørt, kan du tilføje en lille mængde olie til at give dine Lokker flere glans eller blødhed. Hold dig til, naturlige picks som Argan, kokos, jojoba eller vindruekerneolie letvægts.

Få en stor nedskæring

Er dine krøller ikke at forme sig, uanset hvad du gør? Det kan være tid til at besøge en stylist og få et snit, der supplerer krøller. Mange krøllede hoveder piger og kvinder oplever, at deres hår vokser i en pyramide form; en stor nedskæring vil have dine krøller falder i en flatterende mønster, der bevæger sig, i stedet for en stor hjelm af krøller, der synes fastfrosset på plads.

Vær forsigtig, når udkig efter det perfekte hår klippe pro - mens nogle stylister vil anbefale at udtynding for at reducere bulk, er dette ikke altid er den bedste løsning for krøller. To populære procedurer omfatter Deva Curlaboration og Carve & Slice.

load...