10 forårshår og sminktrender bliver du straks forelsket i

15 november 2018

Foråret er så tæt og med en ny sæson bringer ny makeup og hår inspiration. Fra abstrakte øjne til smarte strand bølger og lave chignon boller, er der masser af nye udseende og tendenser til at få begejstret!

The Spring Statement Lip, fluffed Brows

Lyse, fed, statement læber som disse fra Badgley Mischka og forår / sommer 2018 præsentation er kommet for at blive. Når iført dristige farver på læberne kan du virkelig eksperimentere med forskellige nuancer for at finde ud af hvilke skygge passer dig bedst, og gør du føler den mest tillid. Hydrering og eksfoliering spille en stor rolle i sundhed i huden på dine læber, og det er noget, du bør gøre regelmæssigt for at holde dem i perfekt stand. Gå fed og ikke se tilbage, vil din hud med det samme se lysere og med den rigtige nuance dine øjne vil helt sikkert poppe.

load...

For at fnug op øjenbrynene og gøre dem synes fyldigere, bruge Hourglass Kosmetik Arch Brow ShapingGel og kam bagud mod håret, derefter opad for at sikre øjenbrynene på plads. Den nuance af gelen vil udfylde hvor håret er sparsom, hvilket skaber naturlig og korrekt velplejet øjenbryn look.

Top produkt Picks: Clinique lang Sidste Soft Matte Lipstick, Bite Beauty Amuse Bouche Læbestift, Bite Beauty Agave Lip Mask

Fremhæv så lyse, hår lige højre

Etro virkelig lade fremhævede hud lave en debut, hvilket gør det til det perfekte subtile redegørelse makeup til hverdagsbrug. Når fremhæve, er der en fin linje mellem lige ret og alt for skinnende. Det skal se naturligt på ansigtet, så når lyset rammer, din teint er ud af denne verden fantastisk. Start med at anvende en creme highlighter pind på kindben og ned næsen før fundamentet, og derefter slutte med subtile strejf af fremhæve igen efter den perfekte dugfrisk teint.

load...

For at genskabe denne hår look, spray en texturizer ind på hovedbunden og flytte håret baglæns væk fra ansigtet. Den texturizer vil give nogle volumen ved roden, og du kan afslutte med en mousse eller hårspray for at holde det hele på plads.

Top produkt Picks: Hourglass Vanish Flash Fremhævning Stick, blanke Haloscope Fremhævning Stick

Makeup Artist Tip: For at bevare glødende hud, sørg for at gøre en ordentlig ansigtsmaske 2-3 gange om ugen for at pleje din hud og behandle det godt. The Blue Tansy Afklaring Mask fra Herbivore Botanicals og Fresh Beauty Vitamin Nectar realisme-Øget Face Mask er to perfekte valg resultatet af glødende hud.

Abstrakt øjne, ja tak

Giorgio Armani gav os belastninger af inspiration til at gøre en røget øjet, der var ikke så perfekt blandet, og mere abstrakt med liner. Dette look er sjovt, fordi du kan oprette, hvad du vil, fed vinger eller tyndere linjer, alt er tilladt. Starte med en creme skygge på låget, og derefter i den krølle blend en mørkere farve til konturen. Slut af med din favorit lange slid eyeliner af valg og et par lag mascara.

load...

Top produkt Picks: Giorgio Armani Beauty Eye Tint Eyeshadow, Giorgio Armani Beauty Eyes to Kill Vandtæt Eyeliner Pencil

Hudfarver, naturlige nuancer

Mila Schon virkelig viste os, hvor smukt en naturlig teint og jordagtige nuancer kan være. Denne bløde, monokromatisk makeup look kan gøres med alle farver, du vælger at komplimentere din hud tone. Ved hjælp af de samme farver hele på dine øjne, kinder og læber binder det hele sammen til en fejlfri finish.

Top produkt Picks: Clarins SOS Priming Base, Clarins Fire farve Eyeshadow Palette, Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Lavendel liner, du er så dejlig

Missoni viste os, at den klassiske sorte bevingede eyeliner ikke altid behøver at være sort, med denne smukke bløde lilla liner, der er perfekt til foråret og sommeren. Når du opretter en bevinget liner, der varer, kan du anvende flydende første eller en gel som tekstureret blyant og mål af blande øjenskygge på toppen for at sætte det og holde alt perfekt på plads. Ønsker du at få kreativ? Påfør en creme øjenskygge med en vinklet liner pensel i en hvilken som helst farve du ønsker, og endda tilføje nogle gnistre!

Læs også:

Top produkt Picks: Stila Shimmer og Glow Flydende Øjenskygge, Stila Smudge Stick Vandtæt Eyeliner

En krone fletning egnet til en dronning

Vicky Zhang gik videre og naglet den perfekte krone fletning, en stil, der virker og ser super smarte med mellemlang til lang længde hår. Blød makeup er den perfekte kompliment til denne hår udseende, fordi det ikke overmande den erklæring, du forsøger at gøre.

For at genskabe denne krone fletning, brug en tør konsistens spray fra den midterste del af dit hår ned til de nederste ender. Dernæst kan du sektion dit hår ned i midten i to dele, ligesom du ville, når du opretter to fletninger, en på hver side.

Braid hver side, sikring bunden med en elastik, og derefter tage den venstre sidet fletning op og over toppen af ​​dit hoved, pinning på vejen til at sikre det. Gør det samme med den højre side, pin enhver omstrejfende hår, og sæt med hårspray for at holde sikkert på plads.

Top produkt Picks: Oribe Dry teksturering Spray

Steg guld, rosa guld!

Alberto Zambelli elsker rosa guld, og så vil alle andre kommer foråret! Rose guld er en af ​​de mest flatterende toner til huden og kan bæres på øjnene, kinder og læber, selv negle. Ligegyldigt hvad teint du har, vil en lille pop af denne sjove nuance øjeblikkeligt lysne kedelig hud og tilføje et blødt skær.

Få denne smarte glat hår look ved blot at bruge Beachwaver Coast Pro Ceramic Styling Iron at glatte hår, del hår ned i midten (eller til siden) og guf bag ørerne.

Top produkt Picks: jouer Kosmetik Rose Gold Collection, ColourPop Super Shock Øjenskygge i "Twitterpated"

Mere "

Ikke din gennemsnitlige hestehale

Public School debuterede en moderne twist på den klassiske hestehale ved at bryde det op i sektioner og forlader nogle ansigt indramning stykker ud for at blødgøre det hele op. Du kan gøre dette look med næsten enhver længde hår, så længe du sikrer de elastiske bånd i det rigtige sted og forhold til hestehale. Prøv det med krøllet hår (som på billedet her), eller gøre det på lige, hår også. Hvis ønsker at genskabe dette med glat hår, skal du blot Jern dit hår, før du sætter det tilbage og i sektioner for at sikre, at det er glat.

Top produkt Picks: Beachwaver Coast Pro Keramisk Jern, Scunci Clear Elastic Hair Bands

Havfrue stil strand bølger

Alice + Olivia er næppe der strand bølger gjort en enorm plask og afgiver den perfekte havfrue vibes uden at forsøge alt for hårdt, synes du ikke? Pro Beauty Værktøj Celebrity Stylist Johnny Lavoy anbefaler det første skridt til strand bølger er at føntørre håret med en strukturering produkt som en strand spray.

Dernæst tager store lodrette sektioner ved hjælp af en 1 1/4 krøllejern og pak håret midten længde, forlader de sidste 3-4 inches ud af staven til at give en afslappet bølge. Afslut ved at køre fingrene gennem bølge og dug nogle flere strand bølge spray i at fuldføre udseendet.

Top produkt Picks: Kaptajn Blankenship Havfrue havsalt hårspray, Pro Beauty Værktøj 1875W Ionic vekselstrømsmotor hårtørrer, Pro Beauty Værktøj Professionelle 1 1/4 Guld krøllejern

Den smarte chignon

Endnu look fra Badgley Mischka bliver nødt til at gøre, da det lave og rodet chignon bolle er den perfekte stil at gøre, når du er lav på tid, men stadig har brug for en smart frisure.

Pro Beauty Værktøj Celebrity Stylist Johnny Lavoy anbefaler at skabe dette look, starte med at tørre håret og derefter bruge nogle hårspray til at tilføje tekstur, samtidig lægge det tilbage i en lav hestehale. Sno håret i hestehale og pak det ind i en bolle, efterlader enderne ud. Fastgør med Bobby stifter og slut af med nogle mere hårspray for at sikre og holde chignon på plads.

Top produkt Picks: Pro Beauty Værktøj 1875W Ionic vekselstrømsmotor hårtørrer, Philip B Jet Set Precision Kontrol hårspray, Philip B Vægtløs Conditioning Water

load...