10 flotte hår leder efter asiatiske mænd 2018

13 november 2018

For en legende, men maskulint look, vil en lang lagdelt stil har du dreje hovedet. Hvis du har fint eller tyndt hår, bør du styre uden om at have længere hår, da det vil fremhæve din manglende fylde. Men hvis du er velsignet med en fyldigere leder af tykt hår, især med en fysisk bølge, kan du trække ned af en længere frisure. Længere længder ser bedst, når lagdelt at tegne bulk og tilføje stil. Og det skal holdes rent på alle tidspunkter, da der er ikke noget værre end fedtet, trævlet, længere hår. Et godt eksempel på en lang lagdelt frisure findes her på skuespilleren Sung Kang.

Chow Yun - fedt er tekstureret kort frisure

Hvis du er på udkig efter en ren-cut look, der er langt fra kedeligt, så prøv en struktureret kort stil. Du kan have alle de rene linjer fra en mere traditionel clipper snit uden at skulle løfte en cutting-kam nummer for hele vejen rundt. Under toppen tekstureret stedet for clippered skaber dybde og bevægelse og de rene linjer skaber en frisk professionelt udseende. Spørg din frisør eller stylist til at bruge teksturering saks strategisk på de øverste lag af dit hår. Et eksempel på en struktureret kort frisure ses her på skuespilleren Chow Yun-Fat.

load...

David Choi faux-høg ligesom frisure

En faux-høg er en moderne twist på 1980erne punk Mohawk stil, et look, der synes at have fejet globalt i popularitet. Faux-hawk frisurer give illusionen af ​​Mohawk hvor håret midten kommer til et højt punkt med en ren-cut eller falmet ryg og side hårgrænsen. Musiker David Choi faux-høg ligesom frisure er en mere konservativ tilgang til dette edgy frisure. For at se de mange gentagelser af faux-høg, se min Billedgalleri fra mænds Faux-Hawk Hairstyles.

Foreslåede produkter for at hjælpe med at opnå dette look er: Alterna Hair Beton, Fudge Urban Matte Wax, eller Bumble og Bumble s Sumotech.

Ichiro Suzukis buzz-cut

load...

American League All-Star Ichiro Suzuki # 51 af Seattle Mariners, sport en ingen dikkedarer buzz-cut frisure. Denne nedskæring opnås typisk ved hjælp af clipper overalt på nul, hvilket betyder ingen clipper kam / vagt, så kan du vælge at få siderne og nakken falmet ind i resten af ​​håret. Der er intet kompliceret om en frisure som dette, og der er ikke behov for styling produkter enten. Bare vaske og gå, men det er vigtigt at sørge for at holde hovedbunden flake fri og har en dejlig glans til håret ved at massere i en hovedbund olie. For at se de mange gentagelser af buzz-cut frisurer, se min Billedgalleri af mænds Buzz Cuts.

Foreslåede produkter for at opnå dette look er: Moroccanoil Original oliebehandling.

James Kyson Lees faux-høg

Skuespilleren James Kyson Lee, af 'Heroes' berømmelse, er fotograferet her iført en faux-høg. En faux-høg er en moderne twist på 1980erne punk Mohawk stil, et look, der synes at have fejet globalt i popularitet. Faux-hawk frisurer give illusionen af ​​Mohawk hvor håret midten kommer til et højt punkt med en ren-cut eller falmet ryg og side hårgrænsen. For at se de mange gentagelser af faux-høg, se min Billedgalleri fra mænds Faux-Hawk Hairstyles.

load...

Jay Chou s tekstureret medium frisure

For en afslappet stil, der formidler raffinement, bør en struktureret medium stil passer dig. Nøglen til denne stil er at sikre den ekstra længde ser forsætlig og ikke som en forvokset korte stil, der gik glip af sin aftale med saks. Gå efter en længere bang og bakkenbarter, sikrer tykkelse og bulk er taget ud ved at have din stylist brug teksturering saks. For at holde udseendet moderne, undgå sportslige en barsk del i håret. Et eksempel på dette look kan findes på skuespiller og musiker Jay Chou.

Læs også:

John Cho klassiske kort frisure

En klassisk kort frisure, som det ses her på skuespilleren John Cho, er tidløs og arbejder for enhver ansigts form og for de fleste hårtyper. Hvis du har fint eller tyndt hår, denne stil vil havde tekstur og volumen, der giver indtryk af en fyldigere hår. Hvis du har tykt eller groft hår, kan hovedparten nemt fjernes ved hjælp af en strukturering teknik i hele hovedet af hår. Uanset din hårtype, vil du have en stil, der er poleret, ren og professionel. Du kan også få kreative med bakkenbarter ved fading ind i huden eller ved kvadrering dem ud, men det ser meget mere klassiske til firkantet både bakkenbarter og nakken. Styling til denne haircut kan forfines til arbejde med pomade eller gel. For efter timer, kan du tousle håret med styling voks eller creme til en bevidst rodet udseende, der er mere afslappet og legende.

Daniel Henney lange intet besvær frisure

Skuespilleren Daniel Henney øger hans gode udseende med en lang børstet tilbage uden besvær frisure. For at opnå en ligne hans, skal du have en medium til tykt hår ordentligt trække det. Hvis du har fint hår, vil den længere længde kun fremhæve udtynding. Denne sorgløs og tilbagelænede frisure kan børstes tilbage ud af ansigtet eller slidt langhåret og usoigneret ved lagdeling den fremad. Selv om denne stil er tilsyneladende lav vedligeholdelse, er det vigtigt at have din stylist skære lag i dit hår snarere end at være alt én længde ligne en bob. Lag kan enten skæres med skærende saks, eller for en mere kantede udseende, så spørg din stylist til at skære lagene ved hjælp af en lineal barbermaskine. Regelmæssige hår trimmer er påkrævet, da du kan være tilbøjelig til at splitte-ender med den længere længden af ​​hår, med mindre du sørge for at konditionere håret regelmæssigt. Du ønsker ikke at over-stil denne nedskæring med for meget hår produkt, som du ønsker at vedligeholdelse den ubekymrede look. En leave-in balsam i enten en lys creme eller spray på formel ville være rigelig mængde af produktet til at style håret med lethed.

Regn ragekniv stil shag

Et look, der er langt fra afslappet og sigter til fed forsætlig kant er den barbermaskine stil shag. I stedet for at bruge saks til at skabe tekstur, din stylist skiver gennem dine ender med en lige kant barbermaskine. Dette skaber ren, dekonstrueret tekstur, der muliggør "bevægelse" gennem håret. Hvis dit hår ikke naturligt lægge stick-straight, kan du ønsker at bruge en flatiron at skabe den lækker finish denne stil skulle bære. Et eksempel på dette udseende er fundet på musiker Rain ses her ankommer ved 2010 MTV Movie Awards. For flere shaggy frisure ideer, se min Billedgalleri af mænds Shaggy frisurer.

Takeshi Kaneshiro s fyldig frisure

Hvis du kan lide en lidt vind i håret og en lille flair i din stil, vil du finde både med en fyldig frisure. Ideen er at starte med en all-over lagdelt snit for at opnå optimal volumen. Så, til rent faktisk at opnå den volumen, skal du enten bruge en stor riflede krøllejernet, eller få en perm. Ja, mænd får permanenter, tro det eller ej! Rid dit sind af billederne af den gamle dame krølle, der er stram og til hovedbunden. I stedet, så spørg din stylist for et organ bølge med store tønde stænger til det ene formål at sætte volumen og tekstur i dit hår. Et eksempel på dette look ses her på japansk skuespiller Takeshi Kaneshiro.

load...