10 flade jern succes tips

11 november 2018

Hvis du ikke får de resultater, du ønsker, når du fladjern dit hår, kan det ikke være jern - det kunne være din teknik. Prøv disse 10 tips til flad strygning til en glat, lækker finish!

Begynd med godt conditioned hår

Før du selv slå det fladjern, så spørg dig selv: er mit hår godt med aircondition og fugtes? Hvis det ikke er, slå, at jern ud og har tendens til at dit hår først. Nogle gange, mener vi, at en god varme protectant produkt er meningen at gøre alt arbejdet, men det er ikke sandt. Du er nødt til at gøre din del for at sikre, at du kun anvender direkte varme til hår, der er i en tilstand til at håndtere det uden at gøre yderligere skade. Kun fladjern hår, der er blevet regelmæssigt konditioneret og plejes; ellers anvender varme til at tørre, sprøde hår er kun forlænge det uundgåelige - en stor klippe.

load...

Flad jern rent hår

Det bedste tidspunkt at flad jern dit hår er umiddelbart efter en frisk shampoo og konditionering session (og dyb condition om nødvendigt). Du er nødt til at trykke på rent hår; anvende varme til hår, der har produkter og snavs i det at gøre noget mere end at bage disse gamle produkter og snavs i. Brug for en touch op i løbet af ugen? Flad jern en gang mere, med minimal varme, men det er det; flad strygning er ikke for hver dag.

Bruge udjævning balsam eller serum

Efter hårvask og konditionering, anvende en udjævning balsam eller serum til dit hår. Dette hjælper meget mere, hvis dit hår er kemisk-fri, men afslappede damer kan drage fordel af det, også. Kig efter luftfugtighed-resistente formler, hvis du bor i et klima, hvor fugt-fyldte luft gør en kruset rod af din glatning arbejde, så snart du træder ud af døren.

load...

Tjek nogle anbefalede Balsam og sera:

Brug varme protectant

Når dit hår er tørt, anvende en varme protectant til hver sektion af hår, før du flad jern det. Må ikke narre, selv om - en varme beskyttelsesmiddel hjælper, men selv den bedste mærke vil ikke holde op at varme, der er for høj. Hold dig til den laveste temperatur, du kan bruge til at få gode resultater. Selv om mange strygejern nå et max på 450 grader, behøver du ikke at skrue jeres op denne høje, hvis du kan glatte dit hår ved 340.

Tjek to varme beskyttelsesblandinger spray:

Undgå olie før strygning

Anvendelse af en naturlig olie, efter at du jern er fint. Nogle gange har du brug for lidt vægt bagefter, men ikke sætte olie på dit hår, før du trykker på den. Du vil ikke få det let, hoppende udseende, du er ude efter, hvis din Lokker er belagt med olie.

Læs også:

Kun Flat Iron tørt hår

For bedst, længste varige resultater, kun fladjern helt tørt hår. Betyder det, du er nødt til at føntørre det lige først? Ikke nødvendigvis. Du kan altid våd wrap dit hår og sidde under en hætte eller motorhjelm tørretumbler, indtil det er tørt - det er en blidere tørremetode og indpakningen teknik glatter dit hår ligesom ville føntørring. Du kan også lade dit hår lufttørre, indtil det er omkring 80% tør, og derefter blæse tør det resten af ​​vejen. Flad strygning hår, der ikke er helt tør, vil få det til at Frizz op.

load...

Gå langsomt og støt

Prøv ikke at flad jern, når du er i en fart. Dette er en teknik, der kræver langsom, kontrolleret bevægelse, men lad ikke jern sidde på ét sted i længere tid. Flyt det, men ikke haste det. Begynd så tæt på rødderne, som du kan og trække jern ned i en glidende bevægelse. Hvis du skynder dig igennem det, kan du nødt til at gå over denne sektion igen (og igen). Husk: jo mindre varme, jo bedre. Gør en god pass er bedre end at gøre tre eller fire middelmådige dem.

Også den metode "kam eller børste jage" fungerer vidundere i at hjælpe til at rette (især naturlige hår) med kun én pass. Det er så simpelt som at køre en fintandet kam eller sender børste ned på længden af ​​hver sektion, lige foran jernet. Denne metode glatter håret og slutter før jernet rører dem, hvilket resulterer i utroligt slanke låse.

Justere temperaturen efter behov

Bare fordi din jern varmer op til 450 grader, betyder ikke alle dele af dit hår kræver så meget varme. For kvinder med naturlige hår, at finde ud af, at de har to eller tre forskellige teksturer på ét hoved kan være et chok, men det er ikke ualmindeligt. Din krone område kan være den curliest sektion, der kræver høj varme, men håret på siderne af hovedet kan være mere lige, så slå varmen, når du trykker denne sektion.

Jern små sektioner

Mindre strygejern (1 1/2 tommer eller mindre) er bedre til at tackle små dele af hår. Prøv ikke at presse stykker bredere eller tykkere end 1 tomme ad gangen. Du vil gøre et bedre stykke arbejde med at rette hele afsnittet, når du ikke behøver at beskæftige sig med for meget hår. Store, chunky sektioner vil ikke rette korrekt.

Wrap hår om natten

Nu hvor din flad strygning jobbet er fuldført, skal du ikke ødelægge alle dine hårdt arbejde uden natlig pleje! Wrap dit hår om natten og dække med silke eller satin inden sengetid. Denne måde, din morgen rutine består af lidt mere end at tage dit hår ned og kæmning gennem det. Du har allerede det let bue og rumfang ikke mere varme er påkrævet.

load...