10 bedste værktøjer og tilbehør til sort hår 2018

10 november 2018

Med alle de værktøjer og tilbehør, du kan vælge fra, hvordan kan du vide, hvilke er de bedste for sorte hår? Når shopping, kigge efter elementer, der ikke vil trække på dit hår eller hårgrænsen. Undgå metalstykker, når du kan, samt noget (udover kamme) med hårde plastik tænder. Her er en gennemgang af de ti bedste værktøj og tilbehør, der vil gøre dit hår ser fantastisk mens behandle det med TLC det fortjener.

Bred tand

Mens en rotte-hale kam er nyttigt for at skabe pæne, pæne dele i håret, wide-tand kamme er, hvad sorte hår har brug for at arbejde gennem ledningsrod. De spredte tænder kan forsigtigt detangle håret uden at trække på den og bryde dine Lokker. Disse billige værktøjer er tilgængelige overalt, så har en samling af flere kamme er en god idé.

load...

Boar børste

Uanset tekstur af dit hår, bløde, naturlige børster er bedre til at arbejde naturlige olier og produkter igennem den. Prøv at vælge og sender stritter børster end hård plast eller nylon børster. Den gamle myte om 100 penselstrøg per nat? Det betyder ikke rigtig gælder for sort hår. Du behøver ikke virkelig har brug for at køre en pensel i hele dit hoved hver dag, især hvis din manke er naturligt. I stedet fokuserer disse bløde børster langs din hårgrænse, når du ønsker det til at se slank.

Silke eller satin hår dæksel

Til natten brug, vil en hår hætte / motorhjelm eller endda en pudebetræk i silke eller satin gå en lang vej mod at fastholde fugt i dit hår. Da de er temmelig billigt, det er værd at have to eller flere kasketter / dækker i din samling, især hvis du har brug for at vaske en og har en anden praktisk.

load...

Elastik hårpynt

Når du trækker dit hår tilbage i en hestehale eller bolle, bruge elastikker, der ikke har metaldele, der kan fange, trække og brækker dit hår. Igen, disse er så forhandle-venlige og normalt kommer i en pakke med 10 eller flere, at du altid skal have en elastisk eller to ved hånden.

No-Teeth Pandebånd

Lad de hårde plastik pandebånd med "tænder" på hylden. Med sådan et stort udvalg af pandebånd til rådighed i dag, kan du finde elastisk eller blød klud dem, der er skånsom mod dit hår. Ikke alene kan du bære dem til at holde sveden af ​​panden, når de arbejder ud, kan du bære skinny bånd (en eller flere ad gangen) til jazz op en kort eller lang 'gøre.

Læs også:

Hårspænder

Brug dem, når du arbejder på dit hår i sektioner. Plastic klip holder fugtigt eller tørt hår, at du ikke i øjeblikket styling af vejen, indtil du er klar til det. Undgå enhver med skarpe, klyngende tænder. Plastic sommerfugl klip er nyttige for at sikre dine Lokker, når du ønsker at bære dem op, og med farverige finish, de er meget mere elegant end en bomulds scrunchie.

load...

Billige plasthætter

For dyb conditioning, bruge plasthætter til at holde på fugten og holde på varmen for at gøre mest af behandlingen. Du kan hente en pakke med et dusin eller mere for billigt!

Snag-Free Rubber Bands

Regelmæssige elastikker er dårligt for sorte hår. Når du har brug ender sikret, prøv billige snag-fri bands instead.They arbejde for at sikre fletninger og drejninger, hvis din tekstur nemt optrevler, især mens vådt eller fugtigt. De bedste snag-fri bands glide af dit hår i stedet for at skulle blive afviklet.

Plast eller træ hårnåle / hår pinde

Når pærerne på enderne af metal Bobby stifter kommer fra, smide dem væk. Hvis du ikke ønsker at beskæftige sig med dem, så prøv skildpaddeskal, plast eller træ hårnåle eller hår stikker i stedet, som fungerer godt til at holde op tyk og / eller langt hår. Plus, sticks er meget elegant og klassiske til at tilføje flair til en almindelig bolle eller chignon.

Dine fingre

Her er et godt værktøj til at bruge på dit hår og bedst af alt, det er gratis! Før du når til at kam eller børste, bruge fingrene til forsigtigt at arbejde gennem ledningsrod. Dette er især nyttigt for naturlige hår. Ved at arbejde gennem dine Lokker med fingrene, før du bruger en kam, kan du i høj grad reducere mængden af ​​brud du oplever.

load...