10 bedste ingredienser til sort hår

12 november 2018

Du er nødt til at være din egen hårpleje fortaler, når det kommer til at købe de bedste produkter til dig. Der er en masse information derude på hvad der er godt og hvad der er dårligt for sort hår. Hvad sker der, når du bruger et produkt med ingredienser i det, at den seneste hår ekspert siger, er et no-no? Hvad hvis det virker for dig? Husk: alt virker ikke for alle. Dit hår kan elske shampoo, silikoner og masser af olie, så hvis det er trives under dette program, er der ikke behov for dig at ændre det. Alligevel ser på ingredienserne i hvert produkt, du køber. Disse er nogle af de bedste til sort hår, uanset om de er en del af din favorit kommercielt produkt eller muligheder for dit hjem blandinger.

Vand

Vand er den ultimative fugtighedscreme. Ikke alene virker det på ydersiden af ​​din krop, det virker indefra, også. Hvis dette er den første ingrediens anført på produkter, der er en god ting. Det betyder, at produktet er at sætte fugt tilbage ind i dit hår. Efter dette, er det op til dig at bevare denne fugt, så sørg for at forsegle den i med uanset metode er effektiv til dine Lokker.

load...

Kokosolie

Du kan finde produkter, der containcoconut olie, men hvis du kan købe det rene og / eller organisk, du kan bruge det direkte fra krukken. Det er en vidunderlig blødgørende fordi i modsætning til andre olier, kokosolie faktisk trænger ind i cortex i stedet for blot at sidde på toppen af ​​det og gøre det til at se alle nice og skinnende. Det absorberer vidunderligt og er multi-funktionelle; bruge det på din hud og lave mad med det, også.

Shea smør

Kig efter ren, uraffineret shea smør, der er lysegul og glat. Gritty, mørk gul, hvid eller grøn sheasmør er enten for raffineret eller endda rådne. Igen, kigge efter en lys gul farve og ensartethed, når de køber sheasmør. Der er masser af virksomheder, der har hoppede på sheasmør vognen, men hvis det ikke er en af ​​de første fem ingredienser opført i et produkt, er det nok ikke gøre dig meget godt. Du kan enten købe en sheasmør-baserede productor bedre endnu, bruge det direkte fra krukken. Pure shea smør kan være fast, men det smelter let og absorberer ind i tørt hår godt.

load...

Olivenolie

En anden multitasker her, olivenolie er fantastisk til varm olie behandlinger og til at blande med skyl-out balsam. Brug sparsomt, da dette er en tung olie og kan veje dit hår ned, når de anvendes i store mængder. Hvis du er en DIY type olivenolie er en god ingrediens at tilføje til dit hjem blandinger.

Læs også:

Jojobaolie

Jojobaolie er værdsat som en naturlig ingrediens, fordi dens sammensætning svarer til den i din hovedbund naturlige olier. Brug direkte fra flasken, selv om det ikke er anset som effektiv en penetrator som kokosolie, eller bland med balsam og hår fugtighedscreme. Det er en god mulighed for alle, der ønsker en let olie, der ikke tynger håret ned.

Natriumlaurethsulfat

For dem af jer derude, der allerede er i læsning ingrediens etiketter, kan denne ene kaste dig, især hvis du undgå at bruge sulfat-baserede shampoo. Langt størstedelen af ​​kommercielle shampoo indeholder enten natriumlaurylsulfat eller natriumlaurethsulfat. Førstnævnte, natriumlaurylsulfat, tørrer og bør undgås. Sidstnævnte dog natriumlaurethsulfat, er en egnet sæbe til sort hår, der vil ikke overdrevent tør det.

load...

Avocado olie

Hvis du nogensinde har brugt mosede avocado som konditionerende behandling, du er fortrolig med de fugtgivende egenskaber af denne grøntsag. Olien er god til brug på alle, der lider af tørre, tørstige låse. Det er tungt, så det er bedst egnet til kvinder med grove, tættere teksturer.

Aloe Vera

Foregav at forhindre hårtab, aloe vera gør mere end lindre solskoldning. En god aloe vera shampoo siges at genoprette pH-niveauerne i hovedbunden. Brug aloe vera gel eller juice i din DIY behandlinger; du kan også bruge aloe vera af sig selv som en meget fugtgivende ingrediens.

Ricinusolie

God til at rense hovedbunden, fremme tykkere hår vækst og fjerne giftstoffer, bruge ricinusolie en til to gange om ugen. Du behøver kun lidt ad gangen, fordi denne olie er utrolig tyk. Mens apotek-grade ricinusolie er tilstrækkelig, mange kvinder søger endnu flere fordele og vækst sværger ved jamaicanske Black Castor Oil (eller JBCO).

Cetyl- eller cetearylalkohol

Lad ikke alkohol skræmme dig; dette er ikke noget som SD-alkohol 40, som bør undgås. Denne ingrediens er en ikke-fedtende, ikke-klæbrig additiv du vil ofte se bruges i balsam, for at gøre dem tyk og cremet, hvilket er lige hvad tørt hår har brug for.

load...