10 æteriske olier til afrikansk amerikansk hår 2018

12 november 2018

Æteriske olier er ofte en del af DIY hårprodukter, især for African American hår. Når du bliver fortrolig med de mange forskellige æteriske olier til rådighed, vil du snart udvikle dine egne favoritter. Dette er ikke en udtømmende liste, men det er et godt udgangspunkt for nogle af de mest almindelige olier, du finder på din lokale eller online helsekost forhandler.

Egenskaber af hver æterisk olie vil hjælpe dig med at beslutte, om det er noget, du bør tilføje til din seneste løgnehistorie. Brug en, to eller endda tre af disse olier til en personlig produkt designet til dine specifikke behov. I de fleste tilfælde 3 til 15 dråber er nok til dit hår pleje skabelse.

load...

Essential sikkerhed olie

Bare fordi et produkt er naturligt betyder ikke, det er 100% sikkert for dig. Ikke alle æteriske olier er de samme, selv om de har det samme navn. For eksempel kan cedarwood æterisk olie destilleres fra forskellige arter af ceder eller fra forskellige dele af træet. Olien destilleres fra træflis og savsmuld er sikre, men olien fra bladene af den nordlige White Cedar er giftigt. Køb fra en velrenommeret sundhed detailhandler og stick til mærker du ved at være sikker.

Også næsten alle essentielle olier skal fortyndes i et andet produkt, såsom en bærer olie eller balsam. Ved hjælp af dem direkte på huden (dette omfatter din hovedbund), kan føre til mindre eller større irritation. Desuden er nogle EOS er ikke kompatible med visse medicinske tilstande. Gør din forskning i enhver EO før brug. Hvis du er i tvivl, skal du ikke bruge på alle; dette er især vigtigt for gravide eller ammende kvinder, og alle, der lider af krampeanfald, samt på børn.

load...

Ylang ylang

Populær for: Vækst forfremmelse, fastholdelse fugt

Hvis du elsker stærkt parfumerede produkter, tilføje et par dråber ylang ylang EO vil producere en berusende, fyldig aroma, der er ganske berusende. Den umiskendelige lugt er blot en af ​​de gode ting ved ylang ylang. Det hjælper også at fremme en sund vækst. På grund af den behagelige lugt, det fungerer godt at maskere duften af ​​andre produkter, kan du ikke være vild med, enten DIY eller kommercielle.

Jamaicanske Black Castor Oil er et eksempel; mens mange kvinder elsker JBCO for sine påstande vækst, nogle ikke kan lide at bruge det, fordi det har sin egen karakteristiske, nøddeagtig aroma. Tilføjelse nogle dråber ylang ylang til din flaske JBCO kan maskere at nøddeagtig lugt.

Rosmarin

Populær til: Fremme vækst, kæmper grå, lindre tør hovedbund

Rosemary kommer i flere former, herunder te, olier og æteriske olier. Kvinder søger længere hår bruger ofte rosmarin, da det er udråbt til at fremme væksten. Tilføjelse et par dråber til enhver DIY mix kan også hjælpe med at lindre en tør, kløende hovedbund. Dens duftende aroma giver en behagelig duft til hårprodukter så godt.

load...

Lavendel

Populær til: Stress relief, skæl relief

Lavendel har længe holdt et sted i naturmedicin. Ikke alene er lavendel-duftende produkter ofte bruges til at fremme restfulness og fredelige følelser, men lavendel olie har fordele for håret, også. Sætte lavendel EO ind i dit hår blanding kan hjælpe med at bekæmpe skæl. Med en sundere hovedbund kommer sundere hårvækst.

Læs også:

Salvie

Populær til: Antimikrobielle egenskaber, bekæmper hårtab

Kombiner et par dråber salvie med et par dråber rosmarin i din omsorg blanding hår, hvis du er interesseret i at stimulere væksten. Begge disse Eos er også udråbt til at bremse grå hår vækst eller mørkere hår naturligt.

Pebermynte

Populær til: Follikelstimulerende stimulering, lindrer skæl

Dit hår er sikker på at lugte minty ren, hvis du tilføjer pebermynte EO til et hår produkt. Dette er en stor olie at bruge, hvis du elsker at "snurren" følelse på din hovedbund - det definitivt gør dit hoved føler ren!

Te træ

Populær til: Ustabil hovedbund nødhjælp, antibakterielle egenskaber

Dette er en æterisk olie, der ikke behøver at blive blandet ind i et luftfartsselskab olie eller et andet produkt. Men, skal du stadig bruge det meget sparsomt. Du kan også blande tea tree EO i et luftfartsselskab olie og stadig høste fordelene. For at afhjælpe en kløende hovedbund, kan adskillige dråber af olie blandet i håndfladerne og anvendes til hovedbunden via en massage hjælpe en hel del.

Kvinder, der kun co-vask og har oprustning som et resultat kan finde dette nyttigt, men det er også en god mulighed for alle, der lider af skæl eller en stram-følelse hovedbunden på udkig efter relief.

Sandeltræ

Populære til: antiseptiske egenskaber, beroligende effekt

Den woodsy aroma af sandeltræ er blot en af ​​de egenskaber, mange mennesker kan lide det. Da det er et af de pricier olier (sammen med ylang ylang), kan du ønsker at bruge det sparsomt. Det hjælper tilføje blødhed til tørt hår. Overvej at tilføje et par dråber til din post-shampoo og balsam skylning.

Cedertræ

Den søde, træagtige duft af cedertræ kombinere med sin anti-kløe egenskaber til at gøre dette til en ideel hovedbund sutten. Det kombinerer godt med rosmarin, så bruge disse to olier sammen, hvis du ønsker en follikelstimulerende mix, da det er angiveligt at hjælpe med vækst.

Bergamot

Populær til: hovedbund stimulering, styrkelse egenskaber

Bergamot æterisk olie blander godt med andre olier, herunder salvie, jasmin, ylang ylang, sandeltræ og rosmarin. Det tilføjer lidt nice glans til dine Lokker, og ville være et godt supplement til en regelmæssig anvendelse af jamaicanske Black Castor Oil. Det er også nyttigt at føje den til din shampoo og balsam.

Citron

Populær til: Tør hovedbund

En frisk, citrus duft er en af ​​kendetegnene ved citron æterisk olie. Men de tørrende egenskaber af denne EO ikke gøre det til et godt valg for tørre hårtyper (som beskriver mest sorte hår teksturer). Det er en stor mulighed for en tør hovedbund, selv om.

For at bruge denne olie uden at udtørre dine Lokker, bland et par dråber ind i en naturlig luftfartsselskab olie (gerne jojoba), og kun bruger den til hovedbundsmassage, pas på ikke at få det på længden af ​​dit hår.

load...